malo ima vremena do prvih pretkola, na upravi je sve, nije ovo dobro nikako, opet ćemo na frku sklapati ekipu ispočetka jer nema kostura,
7,8 igrača fali
Yebo tu pricu višestorm_raider je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 9:36 pmMeni djeluje kao da Slavko vise nema autoritet u svlacionici. Jednostavno, kao da on ne moze vise da se nosi sa svim ovim i da je sam razocaran kao covjek.Znam da je veliki radnik i da mu je disciplina najbitnija, ali ovo nisu Svabe moj Slavko.
kad ce se vise stati u kraj ovim ustasama??? najveci krimosi u drzaviLARS1921 je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 9:40 pmhttp://faktor.ba/vijest/faktor-saznaje- ... lav-249347
Jbg, Osim kada je harao, imao Brkovica u savezu. Tako to izgleda ide jbg, neki kupuju preofirno titule kao madjari ili pitari one sezone, lii moras imati 'vezu' da ti se posteno sudi, ne govorim o navlacenju. Ili to ili da imas duplo jacu ekipu od konkurencije. Ali mislim da je nama samo trebalo vise borbe, muda i htijenja u utakmicama protiv Slobode, Krupe i Sarajeva. Pogubio se pravo Slavko, ima istine i u ovom sto storm kaze.
Brate, mozda negdje drugo se moze uspostaviti univerzumska ravnoteza, ali u ovoj zemlji gdje ti 2/3 stanovnistva ne priznaje istu, nema pravde i ravnoteze.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 9:37 pmI Bog place za nama.. Ovo je bila lijepa prica koja se cula daleko, ali ostala bez sretnog zavrsetka. Od bajke do horora za 10.dana..
Poslije kise, sunce dodje. Svanut ce i nama. Radi Mirze, Cate, Buaza, Djilde, Anera.. Radi plave porodice. Pisao da smo mi titulu zasluzili, a ne igraci.. Nismo je digli ove, ali dicemo je kad tad. Radi Zelje koji je na tribinama, sve ostalo je prolazno.
Apsolutno. To je nesto sto mi nikada nismo, niti smijemo podrzavati! Shvatam vruce glave, shvatam sve, ali o Zelji pricamo ljudi dragi. Pogledajte samo koliko nas je na forumu veceras, pa ista nas ljubav spaja. Slavko nece dobiti otkaz. Po meni je greska prvo sto smo Odovica pustili, sto smo Capljica onako ruzno potrosili, pa i sto smo se od Mulalica na onako ruzan nacin oprostili. Ne bi se smjela ponoviti ta greska sa Slavkom.gost_manje je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 9:42 pmČak i da je tako (ja ne znam da li je, ako ti imaš dokaze priloži ih) - šta predlažeš, da i mi počnemo? Prvi bih se posrao u takav pehar.
Bitno je!Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 9:45 pmAko imas 7 bezmudih amatera u prvih 11 onda je totalno nebitno ko je trener..
Mogao im je deset ovakvih svirati, ne bi vrijedilo da smo znali barem bod danas uzeti. Da ne pricam o Krupi ili Slobodi.Tryg je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 9:37 pmMRS MRS MRS MRS!
https://i.imgflip.com/1pemrw.gif
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajzea je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 9:49 pmMogao im je deset ovakvih svirati, ne bi vrijedilo da smo znali barem bod danas uzeti. Da ne pricam o Krupi ili Slobodi.Tryg je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 9:37 pmMRS MRS MRS MRS!
https://i.imgflip.com/1pemrw.gif
Sent from my iPhone using Tapatalk
Slavko, prokockao si titulu, odlazi !
BAGRO, ODLAZITE ! NISTE NIKAD NI POSTOJALI !
Jeli se meni čini ili ga je ovaj namjerno gurnuo rukom, kao da se vidi, ali ovaj dobro i pao
Koga ces staviti kad nemas izbora? Mislis da Slavko nije svjestan da su mu u ekipi mentalne i fizicke truhlovine? Jedna Krupa ima kvalitetniju ekipu od Zelje. Kvalitetniju u svakom pogledu, poletniju, mladju, zeljnu dokazivanja, profesionalniju. Mi imamo psihicki nestabilne klosaresa jedne strane, djuturume koji ne mogu meda sa druge strane.. Miro i Vedran jedini koji zasluzuju biti u Zelji..Model1964 je napisao/la:Bitno je!Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 9:45 pmAko imas 7 bezmudih amatera u prvih 11 onda je totalno nebitno ko je trener..
Ako si pravi neceš ih staviti u prvi 11.
Ako ima trener i igraci isti mentalni sklop onda je razumljivo