Neglupirajte se za Cenana, sve igrece koje je forum prizeljkivao je doveo i trenera takodjer.
Cenan +
Ni apaurini ne pomazu, samo ko tele blejim u ekran....Leon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 8:45 pmSta cemo mi sto ne pijemo a i ne pusimo?! Imal kakvog lijeka?!
Picke mi sjebase sve.
Ovo je raspad sistema u tijelu. Emocionalno ispraznjen do 0.
A Lendric vec mjesec dana mislima negdje drugo i lesi se redovno od alkohola po lokalima. I onda ko danas ne realizuje odlicnu priliku, pa kako ce...MrkiMedo je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 8:49 pmSinisa Stevanovic vec stigne lajkati slike glupacama na instagramu. Boli njih kolektivno tuki za nama i za Zeljom, a neko je nedavno dobro izjavio da mu je prije drukcije bilo igrati derbi sa 7-8 Zeljovaca u ekipi. Vi ste svi budale, ja sam budala, a vjerovatno sam jos i veca budala kad za osam dana budem na Grbavici. Tuga pregolema
Cuj nemoj jebali su oni danas nas sve.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 8:55 pmBracoooo nije kraj svijeta. Svi smo sjebani nema spavanja mjesec dana. . Al nemojte psovati treneru, igracima..
Danas je morao zabiti onu priliku na samom kraju. Gotovo je sad, vjerujem da nikom od nas nije do zivotaOmar500 je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 8:54 pmA Lendric vec mjesec dana mislima negdje drugo i lesi se redovno od alkohola po lokalima. I onda ko danas ne realizuje odlicnu priliku, pa kako ce...MrkiMedo je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 8:49 pmSinisa Stevanovic vec stigne lajkati slike glupacama na instagramu. Boli njih kolektivno tuki za nama i za Zeljom, a neko je nedavno dobro izjavio da mu je prije drukcije bilo igrati derbi sa 7-8 Zeljovaca u ekipi. Vi ste svi budale, ja sam budala, a vjerovatno sam jos i veca budala kad za osam dana budem na Grbavici. Tuga pregolema
Kemo nije mogao dobiti priliku pored trojice antitalenata od stopera tokom sezone, to mi nece nikad biti jasno.
Ma hajdeTheTacTica je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 8:50 pmNeglupirajte se za Cenana, sve igrece koje je forum prizeljkivao je doveo i trenera takodjer.
Cenan +
Onda nek bude sportski direktor foruma a ne FKZ-a!TheTacTica je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 8:50 pmNeglupirajte se za Cenana, sve igrece koje je forum prizeljkivao je doveo i trenera takodjer.
Cenan +
Ne treba im psovati. Treba ih podaviti i onda im psovati.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 8:55 pmBracoooo nije kraj svijeta. Svi smo sjebani nema spavanja mjesec dana. . Al nemojte psovati treneru, igracima..
Slazem se, nemoj da budemo kao tamo oni, bez psovanja igracima, jednostavno neka idu.Dr. Kostic je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 8:56 pmCuj nemoj jebali su oni danas nas sve.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 8:55 pmBracoooo nije kraj svijeta. Svi smo sjebani nema spavanja mjesec dana. . Al nemojte psovati treneru, igracima..