Na koju li ce kosevsku tribinu otici nas Janez.Il ce biti fali more drz se kraja?
Na koju li ce kosevsku tribinu otici nas Janez.Il ce biti fali more drz se kraja?
Zalomit cemo nesta
Ma Amar ga šukne svima pomalo..
Ja u lavor više ne idem. Da nisam biJo pažljiv
Ma dobro, to je drugo. Zato ga i volim ko brata.
Bez ljutnje, ali ti kao sa prvi put slusas AmaraShortyy1921 je napisao/la: ↑pet maj 19, 2017 10:34 pmJako teška utakmica, oni se neće predati zasigurno a mi moramo ući agresivno, jako i borbeno i ....... Sto se tice Amara nema potrebe da prica ovako a ni da radi, Svi ovde znate kako je Slavko doso, koliko je jadno Zeljo izgledao i na kraju covjek dovede klub na prag titule iz ponora totalnog... Uredu je da se sprda na racun janeza, Sablje, Djurbuzovica i sl koji nista nisu osvojili i donijeli klubu, ali sprdati se sa trenerom koji je ucinio da nemoguce postane mogucim jednostavno nije uredu... To ne radi Ivica Osima a bogami ne treba ni Amar , jer ga smatram velikim navijacem Zelje !! Zeljo mi te Volimo kako god zavrsijo !![]()
Odlican KompromisShortyy1921 je napisao/la: ↑pet maj 19, 2017 10:34 pmJako teška utakmica, oni se neće predati zasigurno a mi moramo ući agresivno, jako i borbeno i sa dozom autoriteta ili nas nema nigdje. Nema više sakrivanja, popravki, kalkulacija, računica je savršeno jasna, sa Koševa nam treba najmanje bod. Vjerujem da smo u ovom trenutku favoriti i tako se treba ponasati na terenu ni jednog trenutka ne dopuštajući da se oni nadigravaju sa nama. Psihološki oni su pred nogdaumom, Cereče ih njihovi navijači na jedan brutalan način i neki pritisak na početku utakmice koji bi ih primorao na individualne greške bi im dodatno svezao noge. Od igre na bod nema ništa, ne treba se dopustit u situaciju da strjepimo u zadnjih deset, dvadeset minuta, utakmicu treba riješiti u ranoj fazi čime bi ih dodatno demoralisali a moguče u nekom transu i natrpali. Takođe, imali bi vremena i za popravke nekih naših eventualnih kikseva. Sto se tice Amara nema potrebe da prica ovako a ni da radi, Svi ovde znate kako je Slavko doso, koliko je jadno Zeljo izgledao i na kraju covjek dovede klub na prag titule iz ponora totalnog... Uredu je da se sprda na racun janeza, Sablje, Djurbuzovica i sl koji nista nisu osvojili i donijeli klubu, ali sprdati se sa trenerom koji je ucinio da nemoguce postane mogucim jednostavno nije uredu... To ne radi Ivica Osima a bogami ne treba ni Amar , jer ga smatram velikim navijacem Zelje !! Zeljo mi te Volimo kako god zavrsijo !![]()
Ama nemam se sta da ljutim, samo mislim da nije uredu da onako svaki put prica protiv Slavke jer taj covjek zasluzuje sav Respeckt od svih trenera u BiH pa cak i od Amara !11plavih'92 je napisao/la: ↑pet maj 19, 2017 10:39 pmBez ljutnje, ali ti kao sa prvi put slusas AmaraShortyy1921 je napisao/la: ↑pet maj 19, 2017 10:34 pmJako teška utakmica, oni se neće predati zasigurno a mi moramo ući agresivno, jako i borbeno i ....... Sto se tice Amara nema potrebe da prica ovako a ni da radi, Svi ovde znate kako je Slavko doso, koliko je jadno Zeljo izgledao i na kraju covjek dovede klub na prag titule iz ponora totalnog... Uredu je da se sprda na racun janeza, Sablje, Djurbuzovica i sl koji nista nisu osvojili i donijeli klubu, ali sprdati se sa trenerom koji je ucinio da nemoguce postane mogucim jednostavno nije uredu... To ne radi Ivica Osima a bogami ne treba ni Amar , jer ga smatram velikim navijacem Zelje !! Zeljo mi te Volimo kako god zavrsijo !![]()
I da jest, Maminho tradicionalno odbija prve 2-3 ponude, da dodatno napumpa cijenu igracu.
Model1964 je napisao/la: ↑pet maj 19, 2017 10:49 pm![]()
![]()
Po rezonu Sportskih novosti mi smo vec prvaci, plus potencijalne mine
http://hehe.jutarnji.hr/nogomet/hnl/moz ... u/6089769/
Brate, mina smo.Prema trenutnom stanju potencijalne “mine” su Vardar, Željezničar i Honved