Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 18, 2017 3:40 pm

O kupu svi ovdje i pridruzite se ostalima koji tamo pisu: viewtopic.php?f=7&t=55&start=80

Kraj price na tu temu ovdje!

Hvala.

Inace, naravno da je moderacija znala ko je od prvog dana. Ne brinite, sve se prati i radi da komunikacija bude sto bolja kvalitativno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

GoodisonPark
Kontakt:

čet maj 18, 2017 3:41 pm

boccaccio je napisao/la:
čet maj 18, 2017 1:53 pm
Igraci nijednog trenutka ne bi trebali dozvoliti sebi da razmisljaju sta ce pitari, kako se osjecaju, da li ce krenuti u napad, da li su psihicki nestabilni poslije ovih stalnih poraza i bilo kakvih slicnih stvari. Temelj jedne titule se oslikava osim po kvalitetu,takodjer i na karakteru. Igraci su svojim povratkom iz teske situacije kroz sezonu, uspjeli da dodju do necega sto bi se moglo krunisati velicanstvenom sezonom, koja bi rezultatski popratila ambicije kluba i onoga sto se radi unutar kluba i kroz gradnju infrastrukture, koja ce nam donijeti ljepsu i mirniju buducnost.
Ostala su ta dva kola i teski su ispiti pred igracima. Sve oci gledaju u njih i na to sta ce oni uraditi na terenu sljedecih 180 minuta. Sve ovisi o njima. Kako oni karakterno udju u te meceve, tako ce nam se i desiti. Ovde se mi pitamo i do nas je , nemaju protivnici tu sta previse da se pitaju. Oni ce svakako sve uciniti da nam pokvare moguce slavlje i bespotrebno je i razmisljati o tome da li ce oni pruziti zadnji atom snage da pokusaju da nas poraze. Nasa ekipa mora biti spremna na to, i da se postavi onako kako misli da treba. A to je zadrzati prvo mjesto do kraja. Postati najbolja ekipa u ligi.
Bravo, o ovome sam sinoć pisao, zašto moramo trčati pred rudu i u startu sebe proglašavati favoritima ili razmišljati nanačin kao da smo mi u nekoj prednosti.. Nismo, šanse su pola pola, igramo derbi u kojem se nikad ništa ne zna unaprijed, još na Koševu i nabacivati sebi breme favorita bi bilo totalno kontraproduktivno.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Amidza
Kontakt:

čet maj 18, 2017 3:56 pm

Hajmo malo o tekmi ba :D

Sta ocekujete kakav ce sastav Slavko izvesti? Po meni, jedina moguca promjena Kerla umjesto Boke i eventualno neke rotacije u veznom redu, mozda Bekrija od pocetka.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Amidza
Kontakt:

čet maj 18, 2017 4:03 pm

A kako to mi saradjujemo sa njima? Jel ima nesto sto ja ne znam? To sto im nekad pokupimo igraca kojeg su oni nabili nogom ili sto su uzeli jednu 10godisnju na istoku se ne moze nazvati saradnjom.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

BabOsim
Kontakt:

Zna li se šta o zdravstvenom stanju Zebe i Siniše?

storm_raider
Kontakt:

čet maj 18, 2017 4:04 pm

Obojica ce biti spremna za derbi.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet maj 18, 2017 4:04 pm

Sto Zebe? A i Sinisa ce biti spreman..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

GoodisonPark
Kontakt:

čet maj 18, 2017 4:05 pm

Sve isto kao protiv Zrinjskog samo što bih Bekrića ostavio za drugo poluvrijeme ili zadnjih pola sata.. Blagojević mora igrati flastera na Duljeviću, tako ćemo otupiti njihovu igru kroz sredinu a Sarića i Ivetića primorati da individualno pokušavaju nešto uraditi i na taj način je velika mogućnost da pogriješe jer su navikli gurati loptu Duljeviću, naši Bekovi moraju striktno markirati njihova krila a i naši krilni igrači moraju odigrati jako dobro u defanzivi.. To bi bila formula..

U drugom uvesti Bekrića, Musu (lijevo krilo) i eventualno Zakarića ili Radinovića ako bude u rosteru..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet maj 18, 2017 4:06 pm

BabOsim je napisao/la:
Zna li se šta o zdravstvenom stanju Zebe i Siniše?
Zeba je bio suspendovan protiv Krupe, igrace protiv sarajeva...
100/94/37/34 - i to je to!

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 18, 2017 4:06 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Sto Zebe? A i Sinisa ce biti spreman..
Kontam na ono kad se hvatao za rebra protiv Zrinjskog

storm_raider
Kontakt:

čet maj 18, 2017 4:10 pm

Dobio je udarac protiv Zrinjskog i boljelo ga je 2-3 dana. Nista strasno.

Amidza
Kontakt:

čet maj 18, 2017 4:13 pm

GoodisonPark je napisao/la:
čet maj 18, 2017 4:05 pm
Sve isto kao protiv Zrinjskog samo što bih Bekrića ostavio za drugo poluvrijeme ili zadnjih pola sata.. Blagojević mora igrati flastera na Duljeviću, tako ćemo otupiti njihovu igru kroz sredinu a Sarića i Ivetića primorati da individualno pokušavaju nešto uraditi i na taj način je velika mogućnost da pogriješe jer su navikli gurati loptu Duljeviću, naši Bekovi moraju striktno markirati njihova krila a i naši krilni igrači moraju odigrati jako dobro u defanzivi.. To bi bila formula..

U drugom uvesti Bekrića, Musu (lijevo krilo) i eventualno Zakarića ili Radinovića ako bude u rosteru..
Po meni s flasterom samo gubis tj. zrtvujes igraca, a objektivno nemamo nekoga da to odigra kako treba. Blagojevic svaku utakmicu, nicim izazvan, padne na usta 2-3 puta. Ne znam da li su drugi ovdje primjetili i da li je neko odgonetnuo u cemu je problem, ali covjek se bukvalno srusi sam od sebe, padne na zemlju. Da ne govorim koliko pogresnih pasova daje. Ne tvrdim da treba pustiti Duljevicu da se razmase, suprotno od toga, ali jednostavno treba pokusati svesti broj nasih gresaka na minimum. Ako budemo gubili lopte na 40-ak metara od naseg gola, kao u zadnje vrijeme, nista ne smeta Duljevicu da ih pokupi i sprinta naprijed, pa nesto sam uradi ili proslijedi loptu na prebrzog Hebibovica, spica ili drugo krilo. Igrao neko na njemu flastera ili ne.

Znaci tvrdim da smo sami sebi najveci neprijatelji ovdje. Jednostavno, ne gubiti loptu u nasoj polovini ili na sredini kao do sad. To nam ionako nervozne i smetene stopere cini jos nervoznijim, a bekovi i krila moraju sprintati nazad da zatvore prostor...bukvalno nam se raspada i igra i formacija u takvim momentima. Objasniti Markovicu da alibi pas, pas igracu koji je pokriven i izgubice loptu, njega ne amnestira od gresaka. Jovanu stavit do znanja da centralni veznjak jednostavno ne moze i ne smije imati tacnost pastova od 20%.

vobznaazna
Kontakt:

čet maj 18, 2017 4:17 pm

Ja bi ovako:
Vedran

S.Stevanović Bogi Boka Stana

Uglješa

Blagoje Zeba

M.Stevanović Cenov

Ivan

Pompey
Kontakt:

čet maj 18, 2017 4:18 pm

Utakmica ce biti prava prvenstvena :ganja:
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

storm_raider
Kontakt:

čet maj 18, 2017 4:19 pm

arelinho je napisao/la:
čet maj 18, 2017 4:16 pm
storm_raider je napisao/la:
čet maj 18, 2017 4:10 pm
Dobio je udarac protiv Zrinjskog i boljelo ga je 2-3 dana. Nista strasno.
Ti si prvi doktor foruma. :D
Tako kaze Zeba, ne ja. :)

Amidza
Kontakt:

čet maj 18, 2017 4:22 pm

storm_raider je napisao/la:
čet maj 18, 2017 4:19 pm

Tako kaze Zeba, ne ja. :)
Poyyyy za Zajku od Amidze

drtooth
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 18, 2017 4:22 pm

GoodisonPark je napisao/la:Sve isto kao protiv Zrinjskog samo što bih Bekrića ostavio za drugo poluvrijeme ili zadnjih pola sata.. Blagojević mora igrati flastera na Duljeviću, tako ćemo otupiti njihovu igru kroz sredinu a Sarića i Ivetića primorati da individualno pokušavaju nešto uraditi i na taj način je velika mogućnost da pogriješe jer su navikli gurati loptu Duljeviću, naši Bekovi moraju striktno markirati njihova krila a i naši krilni igrači moraju odigrati jako dobro u defanzivi.. To bi bila formula..

Goodison, ti fakat takticki razmisljas... svaka cast ovo za njihovu naviku da guraju dulji... valjda Slavkec pročita ovo :D
Nekad pomislim da mi obicni navijaci neke stvari primijetimo jednostavnije, jer treneri imaju toliko toga u glavi (bar bi trebalo), da na banalnosti ne obrate paznju.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Željo, to je moj tim!

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 18, 2017 4:24 pm

vobznaazna je napisao/la:
čet maj 18, 2017 4:17 pm
Ja bi ovako:
Vedran

S.Stevanović Bogi Boka Stana

Uglješa

Blagoje Zeba

M.Stevanović Cenov

Ivan
Može :D
Spoiler:
phpBB [video]
Šalu na stranu, ne bi ovo loše bilo samo je pitanje koliko je uopšte Uglješa u ozbiljnim kombinacijama za ovu utakmicu. Imamo par kombinacija za taj trojac u veznom redu, valjda odaberemo pravi :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Amidza
Kontakt:

čet maj 18, 2017 4:25 pm

Pompey je napisao/la:
čet maj 18, 2017 4:18 pm
Utakmica ce biti prava prvenstvena :ganja:
:rofl1:

Evo Janjoseve/Svrakiceve/Repuhove izjave prije i poslije utakmice, da se novinari ne muce dzaba, da ih ne ganjaju za intervjue.

Prije:

"Derbi je derbi, forma ni plasman na tabeli ne igraju nikakvu ulogu. Mi cemo u utakmicu uci oprezno i dati sve od sebe na terenu. Ako nam se kojim slucajem ukaze sansa da pobijedimo, sasvim sigurno cemo je iskoristiti. Uz maksimalan trud i zalaganje, mislim da mozemo do pozitivnog rezultata."

Poslije (nebitno ko pobijedi i da li bude x):

"Sigurno da je presudilo vise zelje i htijenja. Mislim da su obje ekipe podjednako dobro usle u utakmicu. Mi smo imali svoje sanse, ali nismo ih iskoristili i to je to."

vobznaazna
Kontakt:

čet maj 18, 2017 4:30 pm

Heh...Crnov moze i Marković na mjesto Ugljese
Zadnja izmjena: vobznaazna, dana/u čet maj 18, 2017 4:36 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava