za Gorana je Pele licno!!!
Ne kazem da trebaju da puste niti ce.Kazem da ce kao nikad do sada poginuti na terenu da im se sve svelo na ovu utakmicu komplet cijela sezona ustvari dvije.Oni nemaju sta izgubiti a mi itekako zato na sve treba misliti.Za njih nista vise nije u igri a za nas puno toga.Obavezno ako se ne kosi sa pravilima premiju ponuditi igracima Radnika za sve varijante se osigurati.Pogotovo sam svjestan da ova ekipa toliko oscilira da u derbiju apsolutno sve je moguce.
cuj pitari imaju motiv, pa valjda imaju i nasi.. valjda je nas motiv veciblack64 je napisao/la: ↑pon maj 15, 2017 9:21 amNe kazem da trebaju da puste niti ce.Kazem da ce kao nikad do sada poginuti na terenu da im se sve svelo na ovu utakmicu komplet cijela sezona ustvari dvije.Oni nemaju sta izgubiti a mi itekako zato na sve treba misliti.Za njih nista vise nije u igri a za nas puno toga.Obavezno ako se ne kosi sa pravilima premiju ponuditi igracima Radnika za sve varijante se osigurati.Pogotovo sam svjestan da ova ekipa toliko oscilira da u derbiju apsolutno sve je moguce.
Neda Hadzija feninga,dzaba sveigla je napisao/la: ↑pon maj 15, 2017 12:21 amOstojić bi rukom dao 2 i natjerao sudiju da prizna.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 15, 2017 12:19 amNego, je li Koljic nas novi igrac![]()
Upravo, dajte Radniku 50% od Evrope za premije![]()
Nema ovdje negative nego poziv na oprez.Motiv itekako kod nasih momaka treba i mora postojati al ne smijemo se opustiti i misliti da su ko biva umorni.Sto se tice umora ono juce u Krupi je dokaz da pored odmora od 7 dana uopste nije bilo trkacki i dominantno na terenu ne umanjujuci snagu Krupe.I da ne nisu oni Real a mi ih moramo shvatiti ko da jesu.godrina je napisao/la: ↑pon maj 15, 2017 9:26 amcuj pitari imaju motiv, pa valjda imaju i nasi.. valjda je nas motiv veciblack64 je napisao/la: ↑pon maj 15, 2017 9:21 amNe kazem da trebaju da puste niti ce.Kazem da ce kao nikad do sada poginuti na terenu da im se sve svelo na ovu utakmicu komplet cijela sezona ustvari dvije.Oni nemaju sta izgubiti a mi itekako zato na sve treba misliti.Za njih nista vise nije u igri a za nas puno toga.Obavezno ako se ne kosi sa pravilima premiju ponuditi igracima Radnika za sve varijante se osigurati.Pogotovo sam svjestan da ova ekipa toliko oscilira da u derbiju apsolutno sve je moguce.
od onako grozne sezone do napravljenog Istoka i sad evo na korak do titule
oni su grozni na hadisonu, a nasi vala znaju iznenadit sa vremena na vrijeme... + taj njihov potencijalni umor + postavka na x
hajmo im se osvjetit za onaj derbi koji je odlucivao titulu, ne treba bas toliko negative jbg, ne idemo Realu na noge jbt
Nije igrac...mozda je skladistar, komercijalista, bravar ili nesto sl.
To je to.. Gino frajer većinu tekmi koliko je mogao i bez obzira sto je bio seoski igrac drazi mi je od Zakarica 300 puta.. Zakarić smšao 4-5 kila i postao energetski leš a meni se cini da mu ni psiha nije jaca strana.. Juce lijeva strana nije postojala a Miru ubili udvajanjem pa cak i utrajanjem i to nam je dohakalo u ofanzivi gdje haman nista nismo napravili.. Sa Musom na lijevom krilu bi bili opasniji za klasu..
Neka su...i trebaju biti. Napravili su veliki posao kada su osigurali Evropu. Nakon toga se otvorila prilika i za neki trofej. Situacija je bila ugodnija prije ovog zadnjeg kola...sada nemaju pravo na kiks.
I meni je krivo zbog njih. Ljudi nisu prestajali sa navijanjem svih 90 minuta. Zao mi je i zbog ljudi u klubu. Uradili su prosle sedmice mnogo stvari da ih motivisu,a oni izasli kao da se nisu ni vidjeli citavu sedmicu.Hadzijalagic je napisao/la:Najvise mi krivo zbog onih navijaca.. Ode milja ljudi da ih podrzi a sampioni im se zahvale najpickastijom igrom i pristupom.. Ljut sam i razocaran kao malo kad..