CAPAJEBO molim lijepo
slovenac vidimo li se sutra
pa to je to,da smo mi igrali danas i dobili a oni sutra da igraju,ta prica bi imala neko uporiste,ovako je bila besmislena,barem meni.
Sve sami stručnjaci o namještanju hahahaaSimply Blue je napisao/la: ↑sub maj 13, 2017 9:16 pmNakon namještene utakmice u Tuzli i večeras dojava se pokazala tačnom
Ja dolazim da u Dolini u zadnjem kolu urucim pehar
Jest off ali u srijedu od prijatelja iz Čapljine dobijam info da je siguran kec protiv Veleža i da gurnem kolko imam para, al ne kladim se pa sam odbio a i ne vjerujem u te teorije, danas par minuta pred tekmu šalje slike odigranih listića, kaže mi da požurim dok nije počelo jer je cijela ekipa već odigrala 1 jer su navodno dogovorili 3 za 3 za sljedeću godinu, ja i dalje ne vjerujem kad na kraju Velež koji je najbolji ove polusezone u 90min nije bukvalno ni jedne polušanse stvorio protiv slabe Čapljine koja je u zoni ispadanja.
što nam nisi javiocikazubo je napisao/la: ↑sub maj 13, 2017 9:42 pmJest off ali u srijedu od prijatelja iz Čapljine dobijam info da je siguran kec protiv Veleža i da gurnem kolko imam para, al ne kladim se pa sam odbio a i ne vjerujem u te teorije, danas par minuta pred tekmu šalje slike odigranih listića, kaže mi da požurim dok nije počelo jer je cijela ekipa već odigrala 1 jer su navodno dogovorili 3 za 3 za sljedeću godinu, ja i dalje ne vjerujem kad na kraju Velež koji je najbolji ove polusezone u 90min nije bukvalno ni jedne polušanse stvorio protiv slabe Čapljine koja je u zoni ispadanja.