Al fakat je tako
Nema veze mi smo svakako navikli da uzimamo po dvije godine zaredom
Hurmasica je napisao/la: ↑pon maj 08, 2017 9:12 pmPodržite Klub koji volite, pokažite kome pripadate i postanite dio porodice!
https://fkzeljeznicar.ba/podrzite-klub- ... ice/26309/
Sada poseban akcenat staviti na članstvo, malo i premalo je ovo za klub kao što je Željo. Ne mogu da vjerujem da još nismo izašli na brojku od 5000 članova a prosjek nam je ove sezone preko 7 hiljada..Podržite Klub koji volite, pokažite kome pripadate i postanite dio porodice!
Pozivamo sve navijače da se učlane ili obnove članarinu u FK Željezničar. Cijena godišnje članarine je 20 KM.
Biti član FK Željezničar ne znači samo imati člansku karticu, to vam donosi i brojne benefite. Neke od prednosti koje vam donosi članstvo u našem Klubu su da samo članovi imaju pravo na kupovinu sezonskih ulaznica, pravo prvenstva prilikom kupovine ulaznica za utakmice u evropskim kupovima, biranje najboljih mjesta na stadionu, popust u klupskom Fan shopu, učešće u mnogobrojnim promotivnim akcijama sponzora Kluba, i mnoge druge pogodnosti.
Učlani se ili obnovi članarinu. Mi smo Željini, Željo je naš!
Śo nisu kupili 10godiśnjeGoodisonPark je napisao/la: ↑pon maj 08, 2017 9:31 pmHurmasica je napisao/la: ↑pon maj 08, 2017 9:12 pmPodržite Klub koji volite, pokažite kome pripadate i postanite dio porodice!
https://fkzeljeznicar.ba/podrzite-klub- ... ice/26309/Sada poseban akcenat staviti na članstvo, malo i premalo je ovo za klub kao što je Željo. Ne mogu da vjerujem da još nismo izašli na brojku od 5000 članova a prosjek nam je ove sezone preko 7 hiljada..Podržite Klub koji volite, pokažite kome pripadate i postanite dio porodice!
Pozivamo sve navijače da se učlane ili obnove članarinu u FK Željezničar. Cijena godišnje članarine je 20 KM.
Biti član FK Željezničar ne znači samo imati člansku karticu, to vam donosi i brojne benefite. Neke od prednosti koje vam donosi članstvo u našem Klubu su da samo članovi imaju pravo na kupovinu sezonskih ulaznica, pravo prvenstva prilikom kupovine ulaznica za utakmice u evropskim kupovima, biranje najboljih mjesta na stadionu, popust u klupskom Fan shopu, učešće u mnogobrojnim promotivnim akcijama sponzora Kluba, i mnoge druge pogodnosti.
Očekujem zbog ovog boldiranog da ova cifra debelo poraste, a dosta raje je skontalo da su ove godine sezonske bile baš po povoljnim cijenama a i to je jedan od razloga za porast članskih i sezonskih..
Guzate...ChWilla je napisao/la:daj intimni oglas. galantan gospodin u najboljim godinama, EU plata, vodio bi damu do 40 godina na utakmice fk željezničar, na centralni dio istočne tribine...prednost imaju bošnjakinje.
Bas i nemaju prednost
chwilla naciJonalistaModel1964 je napisao/la:Bas i nemaju prednost
Moramo siriti bratstvo i hedinstvo
Sve ostalo je ok
Model1964 je napisao/la: ↑pon maj 08, 2017 9:40 pmŚo nisu kupili 10godiśnjeGoodisonPark je napisao/la: ↑pon maj 08, 2017 9:31 pmHurmasica je napisao/la: ↑pon maj 08, 2017 9:12 pmPodržite Klub koji volite, pokažite kome pripadate i postanite dio porodice!
https://fkzeljeznicar.ba/podrzite-klub- ... ice/26309/Sada poseban akcenat staviti na članstvo, malo i premalo je ovo za klub kao što je Željo. Ne mogu da vjerujem da još nismo izašli na brojku od 5000 članova a prosjek nam je ove sezone preko 7 hiljada..Podržite Klub koji volite, pokažite kome pripadate i postanite dio porodice!
Očekujem zbog ovog boldiranog da ova cifra debelo poraste, a dosta raje je skontalo da su ove godine sezonske bile baš po povoljnim cijenama a i to je jedan od razloga za porast članskih i sezonskih..pa nebi imali frke
Ja primam ko podstanarku kakvu guzatu koku do 40 banki, da mi sjedi u krilu.
Bracni statu nije bitan![]()
Puterice su ove za njega od 40 banki...GoodisonPark je napisao/la:Model1964 je napisao/la: ↑pon maj 08, 2017 9:40 pmŚo nisu kupili 10godiśnjeGoodisonPark je napisao/la: ↑pon maj 08, 2017 9:31 pmSada poseban akcenat staviti na članstvo, malo i premalo je ovo za klub kao što je Željo. Ne mogu da vjerujem da još nismo izašli na brojku od 5000 članova a prosjek nam je ove sezone preko 7 hiljada..
Očekujem zbog ovog boldiranog da ova cifra debelo poraste, a dosta raje je skontalo da su ove godine sezonske bile baš po povoljnim cijenama a i to je jedan od razloga za porast članskih i sezonskih..pa nebi imali frke
Ja primam ko podstanarku kakvu guzatu koku do 40 banki, da mi sjedi u krilu.
Bracni statu nije bitan![]()
Vjerovatno se nećeš buniti ni ako naleti nešto starije
Crkni