Po meni je i Redzic 20 godina dosta iskustva a upravo onaj tip veznaka kakav nam treba.Plava Porodica je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 6:13 pmJedini veznjak prevage je Amer. Nijedan drugi nije. Svi ostali su u pet deka.
slažem se. mali redžić je tip igrača ko cimirot, ako bih moro birati između njega i ordagića, izabrao bih njega.pile87 je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 6:14 pmPo meni je i Redzic 20 godina dosta iskustva a upravo onaj tip veznaka kakav nam treba.Plava Porodica je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 6:13 pmJedini veznjak prevage je Amer. Nijedan drugi nije. Svi ostali su u pet deka.
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php? ... i=453&si=1
Sportski pozdrav
Sabrina nemoj plakati, nije njegov zenski klub
Ovdje bi se, koliko znam i pratim, moglo igrati s Zilinom, Sheriff, Qarabag a razlika ne bi trebala biti velika s Astanom, Rijekom, Rosenborgom i Mariborom. Neke nisu kao prije a neke nemaju iskustva u Evropi da rutinski dobiju slabije ekipe sto mi jesmo. Na spisku vidim i par ekipa koje bi nas vjerovatno podcijenile a cinjenica da ce im biti prva utakmica bi bila sansa da bar za koeficijent dobijemo onu utakmici kuci, bilo kako. Samo da je dobiti Krupu pa da pocnemo s kombinacijama.hardwell je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 5:47 pmAko osvojimo titulu, mogući protivnici u Evropi su nam:
- Celtic
- Red Bull Salzburg
- FC Kopenhagen
- Ludogorets
- Bate Borisov
- APOEL
- NK Maribor
- Qarabag
- Malmo FF
- FC Astana
- Partizan / Crvena Zvezda
- HNK Rijeka
- Rosenborg BK
- Sheriff Tiraspol
- Hapoel Beer Sheva
- FH
- MSK Zilina
Ukoliko Sheriff Tiraspol ne osvoji ligu on se briše sa ove liste, a dodaje se Zalgiris Vilnius
Ne moze mi buraz ovaj link, imas li kakav drugi?Leon_Professional je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 6:15 pmhttp://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php? ... i=453&si=1
![]()
Nama treba neki igrac na sredini da povuce loptu, a to je Amer Ordagic, ali ima momak ugovor, a i konstantno se povezuje s pitarima. Do sad je 3 puta otisao u Sar.
Izdvojio bih Redzica i Besirevica.
Petrak je fantazija.