E to, a još i skupu kartu moraš platiti, još nema parkinga za lijeka, daleko od tramvaja a još dalje od trolejbusa, poslije utakmice pola sata trošiš gorivo u lerugavran je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 5:41 pmsto bi ja nih dolazio gledati i ja radim pa oni ne dolaze da me gledajuGoodisonPark je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 5:39 pmRaja još mi nismo svjesni iz kakvog "nevidljivog ambisa" smo se izvukli, težak poraz u kupu pa katastrofalna partija odbrane u Tuzli i nedaj Bože da smo i sinoć kiksali splasnula bi atmosfera debelo, to bi se odrazilo i na ekipu.. Vidjeli smo sinoć po posjeti da ima navijača koje samo odlična igra i pobjede u nizu vode na Grbavicu.. Džaba sve ali to je tako, moramo još mnogo raditi da dolazak na utakmicu postane navika a ako ćemo biti realni i obaveza.
Ovako smo vratili sve na naš mlin, imamo sjajnu atmosferu, očekujem rekordan broj naših navijača u Krupi, ekipa je dobila na samopouzdanju, navijači su vidjeli kako se može i sa tribina igrati bitna uloga na terenu, ma sve nam se sinoć poklopilo, hvala Allahu!
@Vrag, koliko se sjećam igrao je nešto malo u toj njihovoj tituli.. Već sad kad igra više osjeti se Bgm, od ubjedljivo najefikasnije ekipe u ligi dođoše u situaciju da haman ne mogu gola nikom zabiti![]()
Tomic stvarno jeste brate....pa Lendric je najbolji napadac lige
takodjer kao i Tomic...igracina ... kao i Miroslav Stevanovic
sad ima hala ali nema krovaGoodisonPark je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 5:50 pmE to, a još i skupu kartu moraš platiti, još nema parkinga za lijeka, daleko od tramvaja a još dalje od trolejbusa, poslije utakmice pola sata trošiš gorivo u lerugavran je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 5:41 pmsto bi ja nih dolazio gledati i ja radim pa oni ne dolaze da me gledajuGoodisonPark je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 5:39 pmRaja još mi nismo svjesni iz kakvog "nevidljivog ambisa" smo se izvukli, težak poraz u kupu pa katastrofalna partija odbrane u Tuzli i nedaj Bože da smo i sinoć kiksali splasnula bi atmosfera debelo, to bi se odrazilo i na ekipu.. Vidjeli smo sinoć po posjeti da ima navijača koje samo odlična igra i pobjede u nizu vode na Grbavicu.. Džaba sve ali to je tako, moramo još mnogo raditi da dolazak na utakmicu postane navika a ako ćemo biti realni i obaveza.
Ovako smo vratili sve na naš mlin, imamo sjajnu atmosferu, očekujem rekordan broj naših navijača u Krupi, ekipa je dobila na samopouzdanju, navijači su vidjeli kako se može i sa tribina igrati bitna uloga na terenu, ma sve nam se sinoć poklopilo, hvala Allahu!
@Vrag, koliko se sjećam igrao je nešto malo u toj njihovoj tituli.. Već sad kad igra više osjeti se Bgm, od ubjedljivo najefikasnije ekipe u ligi dođoše u situaciju da haman ne mogu gola nikom zabiti![]()
ma uvijek ima milion tih opravdanih razloga za nedolazak, jbg moraš i tu raju razumiti..
ma nije brate cak vjeruj mi smatram da nema puno igraca za Zelju iz nase lige...ima onih par mladih o kojima vec svi pricamo odavno ....ali npr ...Petrak ,Duljevic i Tomic i Ordagic su mi neka dimenzija vise ...nesto sto je Miroslav kod nas ...
A zar se nije jedno tristo puta ovdje potegla rečenica kad igra Blagojević igra i Željo, i šta nam sve to govori? Ako ćemo realno pričati, slabija igra veznjaka znači manje oduzetih lopti, lošija tranzicija, prenos lopte, manje šansi, manje šansi manje golova. Ako si još sklon greškama defanzivno onda te sve to dvostruko košta jer pored loše ofanzive još i primaš golove..exbabilon je napisao/la: Al kaze Zrinjski daje manje golova jer je Tomic tanak. Isto ko da kazes da je Blagojevic kriv za nasu losu realizaciju.
Daj molim vas budite realni nekad, nije najbolji igrac lige, ali nije ni neki prosjecan kakvih ima svugdje. Tomic je veznjak koji u Zrinjskom igra bez konkurencije, u Sarajevu bi bio alfa i omega veznog reda, a i od nasih veznjaka je trenutno u boljoj formi, bar ovih s kojim se moze porediti.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk