Al Darko brat, spuca ga, ovaj se samo okrenu na drugu stranu
e tek ce plakat kad prodje ta godinacikazubo je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 12:25 pmKad god sretnete Miroslava bilo u kaficu ili na Vilsu dobacite mu "MIRO OSTANI". Zlatan je to momak, osjeća on sve ovo i nije mu sigurno svejedno i lako, nadam se da će naši odriješiti nekako kesu, vrijedi nam više nego 3 nova zvučna imena. Slično i Partizan uradi s najbolji igračem, Leonardo već plakao oprostio se od navijača, kad odjednom ostaje, novi ugovor 500k eura godišnja plata, i evo ih na krilima tog Leonarda stigoše nestvaran zaostatak i sad su pred titulom slično kao i mi..
Ma brate njima se vratilo duplo uloženo, čovjek ih nosi do titule a imali ogroman zaostatak čini mi se 13 bodova.Kapiten je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 12:35 pme tek ce plakat kad prodje ta godinacikazubo je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 12:25 pmKad god sretnete Miroslava bilo u kaficu ili na Vilsu dobacite mu "MIRO OSTANI". Zlatan je to momak, osjeća on sve ovo i nije mu sigurno svejedno i lako, nadam se da će naši odriješiti nekako kesu, vrijedi nam više nego 3 nova zvučna imena. Slično i Partizan uradi s najbolji igračem, Leonardo već plakao oprostio se od navijača, kad odjednom ostaje, novi ugovor 500k eura godišnja plata, i evo ih na krilima tog Leonarda stigoše nestvaran zaostatak i sad su pred titulom slično kao i mi..
Ne treba nam Miro,vraca se DadoShortyy1921 je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 12:41 pmMiroo OSTANI. !
Upravo uradite sve sto mozete da ovaj decko ostane bar jos jednu sezonu![]()
Mislim da ce nam to ici u korist kad budemo igrali evropske utakmice.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 1:06 amNe moze rijesiti kad ih je sve izbacio iz forme. Svaki mec druge igrace na tim pozicijama stavlja, niko ne odigra dobro. Sreca nasa, nek oni to rjesavaju interno.igla je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 12:58 amI ja sam rekao ono što je on, samo je fazon što bi on, za razliku od mene, trebao to znati da riješiLeon_Professional je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 12:56 amZelio bi sada javno ipak da se izvinem Baki Sliskovicu. Izgleda da nije toliki levat kao sto je do sad pokazivao.
Tacno covjek se na presici sjebao, beli mu je noga.![]()
Svaka cast sto je cestitao na pobjedi i nije se izmotavao s nekim glupostima. Objasni i kako igraju, zasto kiksaju. Danas je to Slavko odlicno iskoristio. Oni kruze, imaju jaku veznu liniju ali nista konkretno.![]()
![]()
Neko rece da nije dobro bas, al eto. Ma ovo je sve taktika, koju je prvo Cala odlicno postavio ali nije iskoristio, Slavko je poentirao i to je to.
Samo zelio bi naglasiti, da sada treba biti jasno da mi jos uvjek ne znamo napasti protivnika i tako pobjediti. Mozemo pobjedjivati "manje" ekipe, ali protiv Sirokog se to vidjelo, da nam taj segment jos uvjek nije kako treba uradjen. Nase najbolje tekme smo igrali kad smo loptu i inicijativu prepustili protivniku. Na pripremama smo i sa Astanom odlicno odigrali sa istom ovom postavkom vcrs. Jedino smo tanki bili protiv Slobode, ali to je radi gresaka odbrambenih igraca.
Opcenito, bolje igramo kad ne moramo silovito napast i kad protivnik ima loptu.