ned maj 07, 2017 3:38 am
Au. Jebote. Pa mi smo na korak do titule. U istoj onoj sezoni u kojoj nas je vodio Kostic, kiksao Bevab a glupe penale pravio Husic. Izvinjavam se igracima sto nisam vjerovao, ovom utakmicom veceras smo zasluzili titulu.
Kvalitetan mec, za nasu ligu neobicno nabijen tempom i dobro jeben za nas. I potpuno, ali POTPUNO zasluzeno dobijen. Nisam se ni ja, kao ni vecina, slagao s nekim malo povucenijim periodima, ali dobili smo. Prvi smo. Sve je u nasim rukama. Momci, bravo. Izasli ste onako kako sam i prizeljkivao, kako se jedino moglo i izaci u ovakvu utakmicu - zeljni, ludi i spremni na sve.
- Veca jos jednom pokazao talenat, bezobrazno siguran.
- Sinisa, skidam ti kapu. Bio sam skeptican po pitanju njegove psihe zbog okolnosti koje su ga zadesile, ali on im je veceras, kratko i jasno, jeb'o mamicu.
- Stana je bio malo ispod svog nivoa. Dal' mu nije odgovarao onaj njihov krilni igrac ili jednostavno nije imao dan, ali moze Srdjan puno bolje.
- Sindikalac, sta cu ja s tobom. Ubijes me u pojam a onda pomahnitas ovako kao veceras i tacno covjek ne zna bi li te vukao za usi ili grlio.
- Boccaccini je trenutno nas najbolji stoper i porazavajuce je da je serijski izdajnik i boliqrac Kerla imao prednost nad njim. Ostanak. Ugovor. Mora. Tacka.
- Markovic na vrhuncu lose forme odigra dva poteza koja nam mozda donesu titulu. Bra'o ti ga ljudski maksimume.
- Bekric je vjerovatno svima iznenadjenje veceri. Bezobrazan, zajeban i jak. Molim te izdrzi i nastavi, trebas nam takav.
- Zajko Zebaaaaaaaaaaa. Trci kao nikad, stari vuk je gladan pehara.
- Miro ostani. Znamo mi k'o i ti vrlo dobro da si ga obris'o od ovu ligu. Ali vidi, dje ces se ovako uklopiti i biti Tito? Imas ovdje sve, a vjerujem da ti ni plata nije losa. Moze se garant dogovoriti i veca. Neka te ba, mozemo mi jos stosta zajedno.
- Crnov je mozda najtanji pojedinac utakmice. Velika borbenost ali bez konkretnog ucinka. Ipak, od njega puno ocekujem, posebno naredne sezone.
- Lendric moze piti kafu 89 minuta ali u toj jednoj koju odigra zabije go. Naravno, daleko od toga da nije bio aktivan. Dapace, bio je jako aktivan, fanatican.
- Blagoju kao da je klupa otrijeznila, izuzetan.
- Zakaric nesto kao i Crnov, borben i nista vise.
- Stevo usao u trenucima kad smo prepustili inicijativu tako da nema nekog posebnog komentara na njegove minute.
SVI U KRUPU!!!!!
P.S. Edine Jakupovicu, ***** ti sve, od-do, u paketu, tutto completto. Sve sto imas, sve sto volis. Ruzan si i crkni.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.