čet maj 04, 2017 5:29 pm
Što se tiče Keme, njemu je bilo da najbolje da je otišao negdje na posudbu ovu polusezonu. Koliko znam i trebao je ako Kostić dođe, a nije došao. Vrlo rano smo ovu i prošlu sezonu zaje.bali stvari u ligi, mijenjali smo trenere pred kojima je bio određeni imperativ i niko od njih nije htio/smio staviti neiskusnog mladića na, uz golmansku, najosjetljiviju poziciju u timu. Posudbu je jako dobro iskoristio Dino Hasanović, koji je stekao takmičarski ritam i koji je može pružiti ono što se od njega očekuje. Zato sam i navijao da Kemo ode na posudbu, pa da nam se vrati na ljeto sa dosta skupljenih minuta u seniorskom fudbalu.
Što se tiče Blagojevića, mi za njega nemamo adekvatnu zamjenu, a na njemu se kola lome. Radinović je svoj tip, on u glavi mora prelomiti da želi biti ozbiljan igrač, a kad to uradi, onda bi mogao biti taj. Doduše, Zeba bi mogao biti taj igrač, ali ako bi ispred sebe imao kvalitetnu desetku, recimo Bekrića iz mlađih dana ili Žerića. Problem je što za malog Žeru ne znamo šta da očekujemo. Staviti ga u ovako bitnu utakmicu je mač s dvije oštrice.
Jedva čekam utakmicu protiv Zrinjskog. Pokažimo kako igra šampion!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice