Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

hardwell
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 04, 2017 11:34 am

Problem naših trenera je što gledaju ime i prezime igrača, a ne kvalitet. Ako se gleda kvalitet Osmankovic ce isto odigrati kao i Bogicevic, Hasanovic kao i Blagojevic/Markovic jedino koga ne mozemo zamijeniti sa nekim to je Stevanovic.

Glupo je što Osmankovic/Dino nisu u ritmu i naravno da nece odmah pokazati sve sto znaju a mi im po tome sudimo. Dati im neki ritam, par utakmica po 30-40 minuta, onda jednu starter pa da vidimo jesu li ili nisu za Želju. Amir da je imao minutazu kao Zeric jos bi grijao klupu kod nas. Za Bajica se govorilo da veze nema cak i onda kad je bio pred transferom. A eno ih hvala Bogu, sreca pa se mi ne pitamo nista
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

cikazubo
Kontakt:

čet maj 04, 2017 11:37 am

bagra je napisao/la:
čet maj 04, 2017 11:31 am
Vrag je napisao/la:
čet maj 04, 2017 11:08 am
Poceti sa Zebom i Bekricem izginuli bi. Ni punac nas ne bi spasio
Pa jesmo sad bez te kombinacije izgunili kup s cetri komada i u Tuzli? Jel to garancija ako Markovic ili Blagojevic igraju da necemo izguniti? Ne kontam bas najbolje..?.

Imas fantasy igrica kolko hoces pa ubaci i Bogicevica ako hoces u veznom redu, ako ti neko nesto kaze ti reci jel ima garancija da cu dobit ako pocnem s Markovicem.

storm_raider
Kontakt:

Ne moze Zeba odigrati vise od 70 minuta, a Bekric vjerovatno vise od 35. Ko bi bio kreator ako ne bismo zabili gol i morali ih mijenjati? Radinovic? Znamo svi da on moze i da ima tu neku magiju u nogama, ali mu fali drskosti i vjerovatno rutine.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ponosannavas
Kontakt:

čet maj 04, 2017 11:44 am

Meni se inače ne sviđaju ovi sastanci sa navijačima ali sada to odobravam jer igrači moraju znati da stojiimo iza njih zbog svega što se dešavalo na tekmi sa Širokim. TO je osnovni razlog. MOraju znati da ih ne mrzimo i ne želimo loše, a svaki novi igrač bi mogao steći takav dojam, pogotovo Crnov, Zakarić, pa i Lendrić i sl jer ono nisu ranije doživjeli.

Što se tiče veze, Zrinjski igra dobro u vezi i ima brze igrače i nikako ne mogu Zeba i Bekrić zajedno. Ja čak mislim da će početi i Radinović i Blagoja.

Brkoo
Kontakt:

čet maj 04, 2017 11:45 am

Cuj za Bajica se govorilo da veze nema, koliko se nekad gluposti pisu nije normalno.. :roll:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

čet maj 04, 2017 11:47 am

Reprezentacija BiH - U17 igra mec EP protiv reprezentacije Njemacke - U17 za 10 minuta.

Evo link gdje je tema predvidjena za to i hajdemo tamo da pisemo:

viewtopic.php?f=6&t=478

Stream je tamo postavljen.

Elegant
Kontakt:

čet maj 04, 2017 11:49 am

Nemojte se iznenadit ako u subotu opet pocnu Bogi i Kerla, kako god samo da mi uzmemo Zrinjski valjda je igracima i svima ostalim jasno sta treba da se radi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hardwell
Kontakt:

čet maj 04, 2017 11:50 am

Brkoo je napisao/la:
Cuj za Bajica se govorilo da veze nema, koliko se nekad gluposti pisu nije normalno.. :roll:
Da, za Bajica :)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Brkoo
Kontakt:

čet maj 04, 2017 11:54 am

hardwell je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Ko je to govorio?
Govorilo se koliko ja znam da treba da ide jer ce stagnirati samo ili cemo dobiti "novog Svraku"da ga nismo pustili. Niko nikad nije rekao da nema kvalitet ili da veze nema..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

zubanovic89
Kontakt:

čet maj 04, 2017 12:11 pm

Govorili su pojedini da je Ara izmislio fudbal za Bajica, da hoda po terenu, da se ne trudi i slicno.

bagra

čet maj 04, 2017 12:18 pm

storm_raider je napisao/la:
Ne moze Zeba odigrati vise od 70 minuta, a Bekric vjerovatno vise od 35. Ko bi bio kreator ako ne bismo zabili gol i morali ih mijenjati? Radinovic? Znamo svi da on moze i da ima tu neku magiju u nogama, ali mu fali drskosti i vjerovatno rutine.
Budimo malo objektivniji. Zeba full igranja ne moze izdrzati 45min. On ne postoji posljednje utakmice. Vrhunski je bio prve tri utakmixe i onda pad. Nemamo boljeg mora igrati zbog poteza i to mi je ok. Bekric moze igrati 450 minuta ono sto igra Markovic ili Ugljesa. Trckaranje po sredini, sakrivanje i vrati golmanu. Nama treba igrac koji zna, koji ce povuci loptu a to moze Bekric. 60min moze igrati.
Svakako mi ako ne zabijemo u 1pol mi smo mrtvi valjda smo to naucili svaku tekmu skoro. Opet kazem da ja tako razmisljam a nisam trener nego kao navijac.

storm_raider
Kontakt:

čet maj 04, 2017 12:25 pm

bagra je napisao/la:
čet maj 04, 2017 12:18 pm
storm_raider je napisao/la:
Budimo malo objektivniji. Zeba full igranja ne moze izdrzati 45min. On ne postoji posljednje utakmice. Vrhunski je bio prve tri utakmixe i onda pad. Nemamo boljeg mora igrati zbog poteza i to mi je ok. Bekric moze igrati 450 minuta ono sto igra Markovic ili Ugljesa. Trckaranje po sredini, sakrivanje i vrati golmanu. Nama treba igrac koji zna, koji ce povuci loptu a to moze Bekric. 60min moze igrati.
Svakako mi ako ne zabijemo u 1pol mi smo mrtvi valjda smo to naucili svaku tekmu skoro. Opet kazem da ja tako razmisljam a nisam trener nego kao navijac.
Objektivni smo. Svako ima svoje misljenje,. jeste malo losiji zadnjih par utakmica, ali su svi, osim Mire. Mi smo u 2. poluvremenu rijesili toliko utakmica, tako da to bas i ne pije vode.

Vrag

čet maj 04, 2017 12:26 pm

bagra je napisao/la:
čet maj 04, 2017 11:31 am
Vrag je napisao/la:
čet maj 04, 2017 11:08 am
Poceti sa Zebom i Bekricem izginuli bi. Ni punac nas ne bi spasio
Pa jesmo sad bez te kombinacije izgunili kup s cetri komada i u Tuzli? Jel to garancija ako Markovic ili Blagojevic igraju da necemo izguniti? Ne kontam bas najbolje..?. Zbog takvog razmisljanja moze nam se desiti sudbina Slobode prosle godine i da ne osvojimo nista ne daj Boze, jer igraju ti "nezamjenljivi" igraći. Kao ne mogu oni igrati zajedno, a mogu Marković i Blagojević. Jedan se sakriva iza igrača ima pregled igre ko moja nana, a drugi griješi svaku utakmicu po 15 grešaka najmanje. Logike nema, al' postujem tvoje misljenje samo izgunili ne bi sigurno.
Zeba i Bekric protiv krila i vezni red kakav ima Zrinjski nemoguce. Spori, kondiciono nikakvi. Izgubili bi oba igraca vec u 1. poluvremenu.

mula
Kontakt:

čet maj 04, 2017 12:28 pm

Početni sastav protiv Zrinskog: :)
Kjosevski
Sinisa[/b] [/b]Osmankovic Boccacini Stanic
Miro Hasanovic Bekric Zeba Crnov
Nikolic
Zadnja izmjena: mula, dana/u čet maj 04, 2017 12:29 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Reha1921
Kontakt:

čet maj 04, 2017 12:29 pm

Mi ako hocemo da pobjedimo lazne Mostarce najbitnije je zautaviti dvojac Tomic Petrak od njih sve krece.

Vrag

čet maj 04, 2017 12:29 pm

Brkoo je napisao/la:
čet maj 04, 2017 11:54 am
hardwell je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Ko je to govorio?
Govorilo se koliko ja znam da treba da ide jer ce stagnirati samo ili cemo dobiti "novog Svraku"da ga nismo pustili. Niko nikad nije rekao da nema kvalitet ili da veze nema..
Bajic dok se forsirao na krilo bilo je 1000 jezika. U napad kada je prešao bilo je svakakvih prica. Dok nije poceo trpati redovno

storm_raider
Kontakt:

čet maj 04, 2017 12:36 pm

U17 reprezentacija igra protiv U17 reprezentacije Njemacke: viewtopic.php?f=6&p=193859#p193859

Leon_Professional
Kontakt:

čet maj 04, 2017 12:38 pm

mula je napisao/la:
čet maj 04, 2017 12:28 pm
Početni sastav protiv Zrinskog: :)
Kjosevski
Sinisa[/b] [/b]Osmankovic Boccacini Stanic
Miro Hasanovic Bekric Zeba Crnov
Nikolic
Nema u ovoj postavi igraca koji ce trcati i nadigrati njihovu sredinu. Sredina ce odluciti. S ovom sredinom bi nas nabili samo tako.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet maj 04, 2017 12:39 pm

Blagojevic se nece dirati, eventualno da na treninzima Ugljesa odusevi, mada bi prije njih dvojica igrali u tandemu.
Sto se tice Zebe i Bekrica, nece startati istovremeno utakmicu. To je rokada, moze se desiti zadnjih dvadeset minuta, ali od pocetka utakmice skoro pa nemoguce. Obojica u godinama, brzinu izgubili, ubili bi nas tako. Za zadnjih 20 minuta odlicna solucija.
Ja bi na desnom beku ostavio Musu, lijevo Stana. S njima dvojicom odlicna napadacka ostrica. Lijevo Crnov umjesto Zakarica, a Zakarica ubaciti zadnjih pola sta.

Za stoperski tandem nemam nikakav komentar, ne vjerujem da ce biti nekih promjena. Tu nek nam je bog na pomoci.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hadzijalagic
Kontakt:

čet maj 04, 2017 12:45 pm

Na treningu su se uigravali Bokacini i Bekric u prvoj ekipi umjesto Kerle i Blagojevica.. Stana lijevi bek, Crnov ispred njega..Ostalo standardno..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava