Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 04, 2017 12:36 am

Asim Zec nije opcija.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

čet maj 04, 2017 12:48 am

Sve i jedan polovnjak. Daj dalje!

Charlie Sheen
Kontakt:

čet maj 04, 2017 12:51 am

Leon_Professional je napisao/la:
čet maj 04, 2017 12:48 am
Sve i jedan polovnjak. Daj dalje!
zec 94 godiste koljic 95

Grbavica
Kontakt:

čet maj 04, 2017 1:10 am

spominje se neki mbape kao zamjena za lendrića ne znam koliko ima istine
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Pompey
Kontakt:

čet maj 04, 2017 1:11 am

Grbavica je napisao/la:
Ma mlad je on. Premlad za ovu ligu, pa raznijeli bi ga ovi jablani od stopera iz nase lige
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

LARSSON
Kontakt:

čet maj 04, 2017 3:27 am

arelinho je napisao/la:
čet maj 04, 2017 1:06 am
Nećemo te polovnjake dovoditi jer smo navikli vrhunske igrače dovoditi. Daj nam Soudania,Leonarda,Everton,Boaćia,Leškovića,Vešovića i ostale. Polovnjaci nas ne zanimaju.

Boaći? :ne:
Sharbini? :titula:

Jaozinho22

čet maj 04, 2017 7:31 am

Pompey je napisao/la:
čet maj 04, 2017 1:11 am
Grbavica je napisao/la:
Ma mlad je on. Premlad za ovu ligu, pa raznijeli bi ga ovi jablani od stopera iz nase lige
:lol: :lol: :lol: :lol:
GASI SVE!!!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

ChWilla
Kontakt:

čet maj 04, 2017 8:43 am

liga jeste neprilagođena mladom igraču, zato i ne proizvodi dobre mlade igrače. igra se starinski, sudi se starinski, nema tempa, nema dobrih terena, i mladi igrač i ako izdrži to, formira loše navike ako nije baš od najboljih...
gradi željo boli te *****

pile87
Kontakt:

čet maj 04, 2017 9:53 am

Hajmo hajcajte raju treba nam paklena podrška, treba nam pobjeda na krilima navijača. Pokazimo da smo najjači u državi i da je naša ljubav najveća. VTZ

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

teatrale36
Kontakt:

čet maj 04, 2017 9:57 am

pile87 je napisao/la:
Hajmo hajcajte raju treba nam paklena podrška, treba nam pobjeda na krilima navijača. Pokazimo da smo najjači u državi i da je naša ljubav najveća. VTZ

Onaj ko namjerava doci on ce doci on nece traziti izgovore,a ovi internet navijači i pljuvaci ne trebaju, je.. njihovih 5-10 maraka.

mirzza
Kontakt:

čet maj 04, 2017 10:00 am

ChWilla je napisao/la:
čet maj 04, 2017 8:43 am
liga jeste neprilagođena mladom igraču, zato i ne proizvodi dobre mlade igrače. igra se starinski, sudi se starinski, nema tempa, nema dobrih terena, i mladi igrač i ako izdrži to, formira loše navike ako nije baš od najboljih...
Ma ovo bas i nije tako, pa neprilagodjena pa mi izbacismo Baju, Amira, Memiju prije njih Hodzica, pa Zolotica, pa Colic da ga povrede ne zaustavise, pa evo Kjosevski, pa pitari CImirota, pa Siroki Kozula, pa Dado kod nas nije los bio, pa Dzenis pa itd itd.
Nije bas tako, nego je ova sezona specificna kao i prethodna jer ganjas rezultat i samim tim treneri nemaju muda za mlade igrace, tu prije svega krivim trenere jer mali Zera je mogao mijenjati Zebu 20-tak minuta svaku tekmu, pa udje ti Dino Hasanovic i zakljuca Radnika, pa Kemo isto tako Bogicevica ili Kerlu, losiji nebi bio.
Zbog svega toga bih Adzema volio vidjeti uz Slavku dogodine, Adzem je svu tu djecu afirmisao a da smo rezultatski bili u vrhu, Oda im je glazuru udario, ali im i prikljucio Kokota i Djelmica.
Starinski treneri i obicaji nas ubise, nema rotacija koliko bi trebalo da ima i trpe ti igraci i standardni koji pregorise i rezerve koje ne igraju i samim tim ti i rezultat padne ako ga imas kao sto smo mi imali niz i ove i prosle godine.
Nadam se samo da ce Slavko na iskustvo i na krilima navijaca izvuci ovo do kraja kako treba, da ce igraci skupiti snage za ove jos 4 tekme i obradovati nas.
Mi cemo svoje odraditi na tribinama, dati podrsku, vjetar u ledja. Evropa je tu, obezbjedjena u nasoj kuci nakon 2004 godine, fali nam samo trofej kao slag na tortu.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 04, 2017 10:01 am

teatrale36 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

Onaj ko namjerava doci on ce doci on nece traziti izgovore,a ovi internet navijači i pljuvaci ne trebaju, je.. njihovih 5-10 maraka.
Da je tako onda marketing ne bi postojao. Treba nam pun stadion, treba nam pritisak sa tribina i vjetar u leđa igračima. Sa punim tribinama je sve lakše a mi smo jedini klub u državi koji to može napraviti. Prilika da se još jednom izdignemo iznad jada ove lige i pokažemo da smo Zeljo , zato nam treba svaki čovjek jer zajedno smo jači.

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ChWilla
Kontakt:

čet maj 04, 2017 10:04 am

sad uopšte ne govorim o našem (zasad nepostojećem) sistemu za mlade. generalno liga destimuliše napredak mladih igrača. za cijelu ligu i za period od nekoliko godina to je bijedno, i to se vidi i u a reprezentaciji koju nosi dijaspora, i na mlađim selekcijama.

i od toga malo što valja, na nas otpada k'o na sve ostale zajedno, i više. šta je kožulj u široj slici? solidan igrač treće ekipe u jednoj srednjoj evropskoj ligi...
gradi željo boli te *****

kremenko

čet maj 04, 2017 10:20 am

Gavraneeeee,oooo crni Gavraneeee
Hoce li to,ide li?
:kafa:
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 04, 2017 10:33 am

Na današnji dan zapaljena Grbavica, 21 godinu poslije stadion pred evropskim utakmicama

https://fkzeljeznicar.ba/na-danasnji-da ... ama/26230/
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

bagra

čet maj 04, 2017 10:58 am

Proslo je par dana od nepotrebne price oko sudija. Trebamo se bazirati na nasu ekipu. Kako cemo odigrati utakmicu i napuniti tribine, misljenja sam da je to puno bitnije.Do sad mi se svidjelo par rokada koje je uradio debeli i to isto ocekujem ovaj put. Stoperski par trebaju igrati Kemo i Bokacini. Mozda je teza glupa pred bitnu utakmicu al ako uzmemo analizirati prosle utakmice gdje smo primili pet golova to je logican slijed dogadaj. Prije svega sam siguran da ova dvojica mogu odigrati odlicno i biti svjezina u ekipi. Isto tako u veznom redu poceti Zeba-Bekric-Hasanovic, a kasnije kroz utakmicu ubaciti Blagojevica. Mislim da bi to na neki nacin iznenadilo sam Zrinjski a to je nesto sto nam treba u ovom trenutku. Samo svjeza krv a kvalitet imamo sigurno.

Vrag

čet maj 04, 2017 11:08 am

Poceti sa Zebom i Bekricem izginuli bi. Ni punac nas ne bi spasio

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 04, 2017 11:10 am

bagra je napisao/la:Proslo je par dana od nepotrebne price oko sudija. Trebamo se bazirati na nasu ekipu. Kako cemo odigrati utakmicu i napuniti tribine, misljenja sam da je to puno bitnije.Do sad mi se svidjelo par rokada koje je uradio debeli i to isto ocekujem ovaj put. Stoperski par trebaju igrati Kemo i Bokacini. Mozda je teza glupa pred bitnu utakmicu al ako uzmemo analizirati prosle utakmice gdje smo primili pet golova to je logican slijed dogadaj. Prije svega sam siguran da ova dvojica mogu odigrati odlicno i biti svjezina u ekipi. Isto tako u veznom redu poceti Zeba-Bekric-Hasanovic, a kasnije kroz utakmicu ubaciti Blagojevica. Mislim da bi to na neki nacin iznenadilo sam Zrinjski a to je nesto sto nam treba u ovom trenutku. Samo svjeza krv a kvalitet imamo sigurno.
Voz'o il' ne voz'o trolu, ruzno je trenera ekipe za koju navijas nazivati debelim. Nisi nista pogrijesio, jer je vidljivo da nas trener ima viska kg.

Vidljivo je da tvoja formacija retardirana, ali te necu nazvati retardinjom.

Tvoj pokusaj je uspjesan, jer sam te citirao, ali sam siguran da mozes bolje.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

LARSSON
Kontakt:

čet maj 04, 2017 11:23 am

U prostorijama FS KS održano je žrijebanje polufinalnih parova Kupa KS za juniore.

Voljom žrijeba je odlučeno da se sastanu:

Bosna Sema – Sarajevo

Olimpic – Željezničar

Igrat će se samo jedna utakmica, a susreti su na programu 10. maja. Finalni meč će biti odigran na neutralnom terenu.

Fudbaleri pobjedničkog tima, kojima će pripasti pehar i medalje, će nakandno razigravati za osvajača Kupa FBiH.

bagra

čet maj 04, 2017 11:31 am

Vrag je napisao/la:
čet maj 04, 2017 11:08 am
Poceti sa Zebom i Bekricem izginuli bi. Ni punac nas ne bi spasio
Pa jesmo sad bez te kombinacije izgunili kup s cetri komada i u Tuzli? Jel to garancija ako Markovic ili Blagojevic igraju da necemo izguniti? Ne kontam bas najbolje..?. Zbog takvog razmisljanja moze nam se desiti sudbina Slobode prosle godine i da ne osvojimo nista ne daj Boze, jer igraju ti "nezamjenljivi" igraći. Kao ne mogu oni igrati zajedno, a mogu Marković i Blagojević. Jedan se sakriva iza igrača ima pregled igre ko moja nana, a drugi griješi svaku utakmicu po 15 grešaka najmanje. Logike nema, al' postujem tvoje misljenje samo izgunili ne bi sigurno.
Zadnja izmjena: bagra, dana/u čet maj 04, 2017 11:37 am, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 16 gostiju.

Prijava