ChWilla je napisao/la: ↑čet maj 04, 2017 8:43 am
liga jeste neprilagođena mladom igraču, zato i ne proizvodi dobre mlade igrače. igra se starinski, sudi se starinski, nema tempa, nema dobrih terena, i mladi igrač i ako izdrži to, formira loše navike ako nije baš od najboljih...
Ma ovo bas i nije tako, pa neprilagodjena pa mi izbacismo Baju, Amira, Memiju prije njih Hodzica, pa Zolotica, pa Colic da ga povrede ne zaustavise, pa evo Kjosevski, pa pitari CImirota, pa Siroki Kozula, pa Dado kod nas nije los bio, pa Dzenis pa itd itd.
Nije bas tako, nego je ova sezona specificna kao i prethodna jer ganjas rezultat i samim tim treneri nemaju muda za mlade igrace, tu prije svega krivim trenere jer mali Zera je mogao mijenjati Zebu 20-tak minuta svaku tekmu, pa udje ti Dino Hasanovic i zakljuca Radnika, pa Kemo isto tako Bogicevica ili Kerlu, losiji nebi bio.
Zbog svega toga bih Adzema volio vidjeti uz Slavku dogodine, Adzem je svu tu djecu afirmisao a da smo rezultatski bili u vrhu, Oda im je glazuru udario, ali im i prikljucio Kokota i Djelmica.
Starinski treneri i obicaji nas ubise, nema rotacija koliko bi trebalo da ima i trpe ti igraci i standardni koji pregorise i rezerve koje ne igraju i samim tim ti i rezultat padne ako ga imas kao sto smo mi imali niz i ove i prosle godine.
Nadam se samo da ce Slavko na iskustvo i na krilima navijaca izvuci ovo do kraja kako treba, da ce igraci skupiti snage za ove jos 4 tekme i obradovati nas.
Mi cemo svoje odraditi na tribinama, dati podrsku, vjetar u ledja. Evropa je tu, obezbjedjena u nasoj kuci nakon 2004 godine, fali nam samo trofej kao slag na tortu.