Floskula je da je su Skandinavuše kao nešto

Floskula je da je su Skandinavuše kao nešto
vala nije. poslije toga ide gostovanje krupi pa derbi na koševu gdje si dobio dva puta u 12 godina...
ali si i izgubio isto toliko puta u tih 12 godina.....
Nema tu sljedbenika Danane, mozda 2 ili 3. Osim ako ne racunas uposlenike, oni se ne pikajuDANAN je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 9:21 pmJa bih iskoristio ovu priliku da se svi zajedno podsjetimo clanka o propasto dinastije MISIMOVIĆ te se kako autoru istog clanka tako i njegovim sljedbenicima dobro ismijemo....
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.....
to svakako,jer ako spadnemo na to da se vadimo na derbiju crno nam se pise.
Meni je ovaj uvod najjači...tako na mjestuDANAN je napisao/la:Ja bih iskoristio ovu priliku da se svi zajedno podsjetimo clanka o propasto dinastije MISIMOVIĆ te se kako autoru istog clanka tako i njegovim sljedbenicima dobro ismijemo....
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.....
Kakav je ovo vizionar pisao. Ovo je tačno isto kao da arhitekta projektuje zgradu koja se sruši za dva dana. Ja bi se nakon ovoga bavio trgovinom, kakvog granapa i polako.Morzhy je napisao/la:Meni je ovaj uvod najjači...tako na mjestuDANAN je napisao/la:Ja bih iskoristio ovu priliku da se svi zajedno podsjetimo clanka o propasto dinastije MISIMOVIĆ te se kako autoru istog clanka tako i njegovim sljedbenicima dobro ismijemo....
Uvod prepisan sa wikipedije.pile87 je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 10:27 pmKakav je ovo vizionar pisao. Ovo je tačno isto kao da arhitekta projektuje zgradu koja se sruši za dva dana. Ja bi se nakon ovoga bavio trgovinom, kakvog granapa i polako.Morzhy je napisao/la:Meni je ovaj uvod najjači...tako na mjestuDANAN je napisao/la:Ja bih iskoristio ovu priliku da se svi zajedno podsjetimo clanka o propasto dinastije MISIMOVIĆ te se kako autoru istog clanka tako i njegovim sljedbenicima dobro ismijemo....
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk