Prati malo priču...Rambo_Amadeus je napisao/la: Vi kad nekog uzmete na zub, ne prestajete. Kakva mržnja odmah, covjek se našalio, dobar fazon iz mahale, nasmijes se kiselo i idemo dalje. Prenosili su utakmicu, dosta ljudi drugacije ne bi ni moglo gledat' i za to im hvala. Isto da pitari mrze obn zbog Mime, nekad fakat pretjerate.
Ma meni ta zajebancija nije ni zasmetala. Nebitno. Oni su smetljarska, pitarska i ratno-profiterska televizija. Mahalasi mrtvi. Program im je za qrac, voditelji papci sa dna kace, proizvode i plasiraju sund najgore vrste u medijski prostor 24/7. Svi redom nepismeni, primarni kriterij da tamo dobijes posao kao voditelj je da ne znas razliku izmedju Č i Ć. Hayat personificira sve sto je lose s nasim medijima. Ne treba Zeljo nista da ima s njima. Nikad.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 10:59 pmVi kad nekog uzmete na zub, ne prestajete. Kakva mržnja odmah, covjek se našalio, dobar fazon iz mahale, nasmijes se kiselo i idemo dalje. Prenosili su utakmicu, dosta ljudi drugacije ne bi ni moglo gledat' i za to im hvala. Isto da pitari mrze obn zbog Mime, nekad fakat pretjerate.
Cekaj dok popis treba pogleda sa inicijalima A.S.
Vidjelo se iz aviona da je i ova sad prodata a to za dijeljenje para u svlačionici nisam znao, a kad malo bolje pogledaš nije to ništa čudno, Dinokia bi javno objesili na jarbolu na Koševu zajedno sa "drim timom" za čije igrače nije bilo ni ofsajda ni kartona gazili preko mrtvih da Željina djeca ne bi podigla pehar, ma doći će to sve na naplatu, biće Zubandana još u budućnosti, daće dragi Bog!tm8782 je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 11:01 pmVjerovao ili ne prodali su je i sada u Tuzli i to za lijepe pare...GoodisonPark je napisao/la:Kakav ba hayat što kaže Delinjo, ja kad vidim da mi je neko od gostiju u kuci prebacio na taj kanal, uzmem mu daljinski da ga i ne pitam šta hoće da gleda![]()
Inače bi im trebalo poslati inspekciju u onaj motel/hotel gore na čaršiji, imam tu info iz prve ruke da muljaju na sve strane i to već godinama... Švrakić izgleda zaboravio kako je Dinokio zaplako kad je zagrmilo na Koševu..
Ako igrači čitaju ovaj forum neka znaju da su ovi tuzlanski smradovi FK Sloboda 2015 godine prodali utakmicu zadnjeg kola pitarima samo da Željo ne bude šampion, oteli su našoj djeci pehar iz ruku. To se i javno objavilo samo je pitarski savez to po hitnom postupku zataškao kao pojeo vuk magarca, pa gdje su te silne pitarske najavljivane tužbe protiv Husića, nema ih, nema više ni tih "glavnih ljudi" na rukovodećim funkcijama u FKS, povukli se u mirovinu fol a osvojili titulu regularno, ma daj..
Ne nasjedajte na provokacije nikakve vrste, svi mi dobro znamo i vidimo da li je penal ili nije, svaki naš aut je pod lupom a kad nas je Radnik pobjedio iz nepostojećeg auta onda se niko nije ni počešao da kaže e vidi Želju sudija oštetio na Grbavici, nema potrebe da se pravdamo bilo kome, dijele nam crvene kartone za gluposti a drugima se ni žuti kartoni ne dodjeljuju u situaciji kada je to očigledno.
Momci dajte u nedelju ostavite zadnji atom snage, hoćemo maksimalnu borbu na terenu, maksimalno zalaganje!
Edit: Ibrak kad je dijelio pare u svlačionici, preskočio je našeg sadašnjeg kapitena
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
eto Leonu sam prilozio dokaze
Nadam se samo da nisi onu Mirzu Vranj. Zaderes se "Mirzaaa" a krevet se trese, pomislice komsije svasta.
Plava Porodica je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 11:13 pmCekaj dok popis treba pogleda sa inicijalima A.S.![]()
Nije ona njegov nivo.. Ispod je dobranoBergeron je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 11:18 pmPlava Porodica je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 11:13 pmCekaj dok popis treba pogleda sa inicijalima A.S.![]()
S ili Š? Velika je razlika.. Budimo realni, H.H.T. je njegov tip djevojke![]()
hahahahha brat onom ko te nagovorio da se registrujes na ovaj forum svaka cast majke mi
Ne znam ja nista, nemojte mene petljat u to, da me traze poslije neki likovi, muzevi ili sta vec