Pa familije mi u narednim tekmama da bi nam penal sviro morao bi biti neki majgeri.
A i da svira neke koristi..
hahahaha djaba nama penalPlava Porodica je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 11:01 pmPa familije mi u narednim tekmama da bi nam penal sviro morao bi biti neki majgeri.
A i da svira neke koristi..
ahahahaha nasmija me moram priznatisergejevic je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 11:05 pmMa ne vrijedi vise o tome raspravljati.
Najveci samar treba da im bude sto je pola raje izaslo u toku utakmice. To dovoljno govori kako su igrali i sta su zasluzili sinoc. Naravno ukoliko neko nije platio raji da izadje ranije.
u zadnjih 20 utakmica Željo ima 13 pobjeda, 4 remija i 3 porazasergejevic je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 11:05 pmMa ne vrijedi vise o tome raspravljati.
Najveci samar treba da im bude sto je pola raje izaslo u toku utakmice. To dovoljno govori kako su igrali i sta su zasluzili sinoc. Naravno ukoliko neko nije platio raji da izadje ranije.
sergejevic je napisao/la: Ma ne vrijedi vise o tome raspravljati.
nije svirao penal za radnik (duel sa Matteom ) ...nakon tekme se njihov sef zalio na pressu indirektno i eto ..
Mislim da se vecinom pise o sinocnoj utakmici. Maloprije sam krenuo da ti odgovorim na post, ali sam izbrisao, pa cu ponoviti samo prvu recenicu. Izvlacis stvari iz konteksta.salle86 je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 11:16 pmu zadnjih 20 utakmica Željo ima 13 pobjeda, 4 remija i 3 porazasergejevic je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 11:05 pmMa ne vrijedi vise o tome raspravljati.
nadoknađen je zaostatak za prvim, preuzeli lidersku poziciju na tabeli i došli do polufinala kupa
ako to nije dovoljno da nekad istrpiš i neko sranje, da nekad zažmiriš voljenom klubu, onda ne znam šta je
da smo pravi navijači sinoć bi pokušali pjesmom, ali sa svih tribina vratiti igrače bar u utakmicu nakon 0-2, ne mora se proći ali moglo se do kraja postići gol, remizirati...
ali jok, lakše zviždati i psovati...a rezultati sasvim solidni
Od riječi do riječi se slažem s tobom za ovo. Izlazak ranije kod pravog navijača mogu razumjeti samo u slučajevima tipa 'doveo malo dijete pa da izbjegne gužvu' i slično. Pa čak ih je Amar Osim sinoć uspio istrpiti do kraja.salle86 je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 11:16 pmu zadnjih 20 utakmica Željo ima 13 pobjeda, 4 remija i 3 porazasergejevic je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 11:05 pmMa ne vrijedi vise o tome raspravljati.
nadoknađen je zaostatak za prvim, preuzeli lidersku poziciju na tabeli i došli do polufinala kupa
ako to nije dovoljno da nekad istrpiš i neko sranje, da nekad zažmiriš voljenom klubu, onda ne znam šta je
da smo pravi navijači sinoć bi pokušali pjesmom, ali sa svih tribina vratiti igrače bar u utakmicu nakon 0-2, ne mora se proći ali moglo se do kraja postići gol, remizirati...
+ crveni za Stanica. Start Ivetica nad Zakaric je bio griblji, a Ivetic je dobio zuti i sidija prolaznu ocjenu.
Ma nikakav problem, sreca pa ga niste sinoc odobrili, svasta bi napiso. Raspamecen sam bio.storm_raider je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 11:10 pm@Amidza, dobrosao. Malo je duze trajalo odobravanje tvog nicka, neces zamjeriti. Odlicna analiza, bravo!
ti brate moj samo crnjačišsergejevic je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 11:21 pmMislim da se vecinom pise o sinocnoj utakmici. Maloprije sam krenuo da ti odgovorim na post, ali sam izbrisao, pa cu ponoviti samo prvu recenicu. Izvlacis stvari iz konteksta.salle86 je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 11:16 pmu zadnjih 20 utakmica Željo ima 13 pobjeda, 4 remija i 3 porazasergejevic je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 11:05 pmMa ne vrijedi vise o tome raspravljati.
Ovakve rasprave smo imali krajem prosle sezone i otprilike svi mozemo prepisati sada. Vratio je njih sudija dva puta u mec i dosudio dva smijesna penala, pa nisu postigli gol, nisu ni remizirali, vec su primili jos jedan. Gdje ces vece vracanje u utakmicu od penala.