ChWilla je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 4:28 pmpriča o našoj djeci ima koliko hoćeš elemenata balkanskog licemjerja, kao i mnogo njih koje se stalno vrte. ja ne sumnjam u vas koji ovdje pišete, ali kad su ekipu nosila naša djeca posjete su bile mizerne. a kad si početkom 2016. nabacao deset pojačanja (zvučnih za naše uslove, iako se većina njih nije pokazala dobro) na trening utakmicu je došlo ljudi k'o na neke prave...
Kako bi bilo dobro da Krupa ostane ne porazena, a opet nasi da zapnu da uzmu tri boda.
pa ustvari su potpuno isti komentari i reakcije kad dvije-tri zaredom loše odigra mladi i stariji igrač. "nije kvalitet" i "nije za želje".Leon_Professional je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 4:33 pmIma toga, ali smo se pravo kurcili s tim. Puna nam usta bila te price![]()
Ne mozes ni onako, ali treba napraviti neki balans.
Bravo, odlican post!Pompey je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 5:54 pmMa to je tako kod nas.
Kad su djeca na terenu i naravno zaredaju nekoliko losijih utakmica(sto je normalno u fudbalu, danas svi znaju igrati lopte i ne znam sto je to svima mainstream da Zeljo izgubi utakmicu), onda ide ona prica "Ma daj ba vidi ih kako su tanki, neuhranjeni daj starije igrace, 'iskusnije' u ovoj ligi samo tako moze". Iii onda nam dodju 'iskusniji' i krene "sramota ko nam sve igra to mogu i nasa djeca odigrati".
A istina je uvijek na sredini, tj. klub mora imati mladih, onda tih 'iskusniji' i na kraju onih koji su u najboljim fudb. godinama(25-28 god).
Nisu svi isti, ali vecina navijaca na ovaj nacin razmislja, svi bismo mi sve odmah i da se onda ta dominacija nastavi. Tesko je to danas i vecim i imucnijim klubovima ostvariti. Ostvari se taj period dominacije 4,5 godina, a onda dodje pauza mala ili velika da li zbog zasicenja, da li zbog potrebne transformacije u igrackom kadru, il mozda zbog jacanja konkurencije.
Trenutno smo prvi nakon onog debakla na pocetku, ostvarili smo cilj i izgradili tribinu a uskoro ide i jug. Ne pada mi na pamet da zvizdim bilo kome na stadionu Grbavica. Kakav god ishod da bude na kraju sezone, sampioni il drugi(pu pu pu) ja necu biti nezadovoljan. Ali zato se zna sta se sljedece sezone ocekuje i na sta ce Slavko sasvim sigurno ici.
paradoksalno ali mi smo morali tako i juče odigrati, ako smo uopšte htjeli prolaz.damirfile je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 5:35 pmKrupa je u dobroj formi pobjeda protiv slob pa nerijeseno na kosevu u prilog im ide i umjetna podloga te domaci teren. Nadati se najbooljem ako Bog da.
Mi bi onda mogli bar malo rasterecenije igrati, i mogli bi igrati zatvoreno pa sta bude u napadu. To nam najbolje ide i bgm daje rezultat
Morzhy je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 6:33 pmhttp://balkans.aljazeera.net/blog/bruka ... ne-tribine
Ne znam je li ko postavljao, ali nek' se nađe i ovdje
Odlican tekst u sta smo se pretvorili s ovim klosarima navijacima nije to Zeljo i nisu oni ZeljoMorzhy je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 6:33 pmhttp://balkans.aljazeera.net/blog/bruka ... ne-tribine
Ne znam je li ko postavljao, ali nek' se nađe i ovdje
ChWilla je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 6:14 pmNazalost morali smo tako.damirfile je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 5:35 pmKrupa je u dobroj formi pobjeda protiv slob pa nerijeseno na kosevu u prilog im ide i umjetna podloga te domaci teren. Nadati se najbooljem ako Bog da.
Mi bi onda mogli bar malo rasterecenije igrati, i mogli bi igrati zatvoreno pa sta bude u napadu. To nam najbolje ide i bgm daje rezultat
Da se tako igralo i ispali ovdje bi gore bilo nego poslije ovog poraza. Odma bi se napao slavko i ko sve ne. pokusalo se sa necim sto nismo uigravali i sto ne znamo igrati . Nama je tesko ugoditi skoro nemoguce.
paradoksalno ali mi smo morali tako i juče odigrati, ako smo uopšte htjeli prolaz.
Nije valjda da je jos i teorija zavjere da je neko nekome platio da onako pljuje i psuje?
ma nemoj tako juce se prvi put psovalo hahahha ja bi da danas sretnem onog sto se smijao dok smo ja i kolega(bio je jos jedan ,ali on je otisao pametan na poluvremenu lakrdije ) sjedili i gledali onako u nevjerici kako igraju "borbeno" i sve ono sto su najavljivali i od toga nula uradili ...delinjo je napisao/la: dobar ali malo i licemjeran text....eto ispade cijeli istok psovao igracima majke ...sto nije apsoulutno i zato ovaj clanak mogu nazvati lakrdijom ...ako u jednom sektoru psuje 10 ljude zasto generalizovanje ??? pa napisao sam jutros da je oko mene bilo momaka koji su na 0 :3 bodrili nase igrace i aplaudirali...i sam sam to radio i onda dodje ovaj clanak da su svi na istoku pljuvaci ...stvarno nema sredine kod nas pa ni kod ovih novinara.....i ispade bgm samo se na Grbavici psuje ....volio bi da ovaj novinar prebaci malo na arenu ima trenutno utakmica Paok -Panata i nek vidi neke stvari....mozda mu bude jasnije da nisu gluposti samo kod nas ali haj ...