Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

dell21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 27, 2017 5:12 pm

Budući da Zrinjski igra u subotu, znat ćemo na čemu smo.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet apr 27, 2017 5:20 pm

ChWilla je napisao/la:
čet apr 27, 2017 4:28 pm
priča o našoj djeci ima koliko hoćeš elemenata balkanskog licemjerja, kao i mnogo njih koje se stalno vrte. ja ne sumnjam u vas koji ovdje pišete, ali kad su ekipu nosila naša djeca posjete su bile mizerne. a kad si početkom 2016. nabacao deset pojačanja (zvučnih za naše uslove, iako se većina njih nije pokazala dobro) na trening utakmicu je došlo ljudi k'o na neke prave...

Ako se u ovoj sezoni uzme titula, vec od sledece treba malo mijenjati strategiju i pokusati sa mladjim igracima..Ne mislim tu samo na nasu djecu vec i na nekolicinu iz nekih drugih klubova koja ima potencijala.. Ciljano i pametno probrati nekoliko imena do 22-23 godine i pokusati napraviti disciplinovanu ekipu kojoj ce energija i zelja za dokazivanjem biti glavni adut i pokretacka snaga.. Ovi stariji, izvikani igraci su tempirane bombe.. Siguran sam da su rijetki od njih zadovoljni cinjenicom da sa 27-28 godina igraju u bh ligi.. Vecinom su psihicki poprilicno labilni i isfrustrirani a i i kod nas su igraci sa 28-29 godina istroseniji nego igraci u ozbiljnim ligama sa 36 godina, cast izuzetcima..

Poboljsanje posjete ja ne bih vezao sa dovodjenjem nekih imena vec sa, opcenito, pozitivnom atmosferom koja se napravila oko kluba zbog rada uprave.. Dolazili su ljudi da vide Zahirovica na treningu ali su mu prvom prilikom kada je odigrao lose hebali sve redom.. Ja mislim da bi sa nastavkom aktivnosti u vezi stadiona, sa ostalim aktivnostima kluba i sa pofinim podmladjivanjem ekipe posjeta opet bila dobra a mogli bi mozda i gledati bolju i energicniju igru od ove koju nam pruza vecina "usporenih snimaka" koji sada igraju za klub.. Po meni bi to bio progres u strategiji kluba i nadam se da cemo, prije svega, finansijski biti u stanju da odradimo neke konkretnije korake u tom smjeru..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Elegant
Kontakt:

čet apr 27, 2017 5:26 pm

dell21 je napisao/la:
čet apr 27, 2017 5:12 pm
Budući da Zrinjski igra u subotu, znat ćemo na čemu smo.
Kako bi bilo dobro da Krupa ostane ne porazena, a opet nasi da zapnu da uzmu tri boda.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

damirfile
Kontakt:

čet apr 27, 2017 5:35 pm

Krupa je u dobroj formi pobjeda protiv slob pa nerijeseno na kosevu u prilog im ide i umjetna podloga te domaci teren. Nadati se najbooljem ako Bog da.
Mi bi onda mogli bar malo rasterecenije igrati, i mogli bi igrati zatvoreno pa sta bude u napadu. To nam najbolje ide i bgm daje rezultat

ChWilla
Kontakt:

čet apr 27, 2017 5:38 pm

Leon_Professional je napisao/la:
čet apr 27, 2017 4:33 pm
Ima toga, ali smo se pravo kurcili s tim. Puna nam usta bila te price :D
Ne mozes ni onako, ali treba napraviti neki balans.
pa ustvari su potpuno isti komentari i reakcije kad dvije-tri zaredom loše odigra mladi i stariji igrač. "nije kvalitet" i "nije za želje".

naravno da bi bolje bilo da jednako dobro igra mlađi umjesto starijeg igrača. ali ta priča kao mi ćemo nekoga "trpiti"...jednostavno nije tačna. ma mi ništa ne trpimo. eto vidi u kojem smo roku došli od priče daj samo da se napravi tribina i da izađemo u evropu do priče da će biti mega neuspjeh ako ne budemo šampioni...znate ko bi trpio djecu koja bi nešto i griješila? isti oni koji trpe i stojanovića i bogičevića, koji su trpili kokota i stokića, a to je vjernih par hiljada ludaka...
gradi željo boli te *****

Pompey
Kontakt:

čet apr 27, 2017 5:54 pm

Ma to je tako kod nas.
Kad su djeca na terenu i naravno zaredaju nekoliko losijih utakmica(sto je normalno u fudbalu, danas svi znaju igrati lopte i ne znam sto je to svima mainstream da Zeljo izgubi utakmicu), onda ide ona prica "Ma daj ba vidi ih kako su tanki, neuhranjeni daj starije igrace, 'iskusnije' u ovoj ligi samo tako moze". Iii onda nam dodju 'iskusniji' i krene "sramota ko nam sve igra to mogu i nasa djeca odigrati".
A istina je uvijek na sredini, tj. klub mora imati mladih, onda tih 'iskusniji' i na kraju onih koji su u najboljim fudb. godinama(25-28 god).
Nisu svi isti, ali vecina navijaca na ovaj nacin razmislja, svi bismo mi sve odmah i da se onda ta dominacija nastavi. Tesko je to danas i vecim i imucnijim klubovima ostvariti. Ostvari se taj period dominacije 4,5 godina, a onda dodje pauza mala ili velika da li zbog zasicenja, da li zbog potrebne transformacije u igrackom kadru, il mozda zbog jacanja konkurencije.

Trenutno smo prvi nakon onog debakla na pocetku, ostvarili smo cilj i izgradili tribinu a uskoro ide i jug. Ne pada mi na pamet da zvizdim bilo kome na stadionu Grbavica. Kakav god ishod da bude na kraju sezone, sampioni il drugi(pu pu pu) ja necu biti nezadovoljan. Ali zato se zna sta se sljedece sezone ocekuje i na sta ce Slavko sasvim sigurno ici.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

ChWilla
Kontakt:

čet apr 27, 2017 6:05 pm

ma svejedno je jesu li djeca ili nisu. dvije loše partije = "nije za želje", bio dijete ili đuturum. mi uvijek hoćemo sve i odmah...

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet apr 27, 2017 6:11 pm

Pompey je napisao/la:
čet apr 27, 2017 5:54 pm
Ma to je tako kod nas.
Kad su djeca na terenu i naravno zaredaju nekoliko losijih utakmica(sto je normalno u fudbalu, danas svi znaju igrati lopte i ne znam sto je to svima mainstream da Zeljo izgubi utakmicu), onda ide ona prica "Ma daj ba vidi ih kako su tanki, neuhranjeni daj starije igrace, 'iskusnije' u ovoj ligi samo tako moze". Iii onda nam dodju 'iskusniji' i krene "sramota ko nam sve igra to mogu i nasa djeca odigrati".
A istina je uvijek na sredini, tj. klub mora imati mladih, onda tih 'iskusniji' i na kraju onih koji su u najboljim fudb. godinama(25-28 god).
Nisu svi isti, ali vecina navijaca na ovaj nacin razmislja, svi bismo mi sve odmah i da se onda ta dominacija nastavi. Tesko je to danas i vecim i imucnijim klubovima ostvariti. Ostvari se taj period dominacije 4,5 godina, a onda dodje pauza mala ili velika da li zbog zasicenja, da li zbog potrebne transformacije u igrackom kadru, il mozda zbog jacanja konkurencije.

Trenutno smo prvi nakon onog debakla na pocetku, ostvarili smo cilj i izgradili tribinu a uskoro ide i jug. Ne pada mi na pamet da zvizdim bilo kome na stadionu Grbavica. Kakav god ishod da bude na kraju sezone, sampioni il drugi(pu pu pu) ja necu biti nezadovoljan. Ali zato se zna sta se sljedece sezone ocekuje i na sta ce Slavko sasvim sigurno ici.
Bravo, odlican post!

Prati li neko Metalleghe, sta je s Beganovicem?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ChWilla
Kontakt:

čet apr 27, 2017 6:14 pm

damirfile je napisao/la:
Krupa je u dobroj formi pobjeda protiv slob pa nerijeseno na kosevu u prilog im ide i umjetna podloga te domaci teren. Nadati se najbooljem ako Bog da.
Mi bi onda mogli bar malo rasterecenije igrati, i mogli bi igrati zatvoreno pa sta bude u napadu. To nam najbolje ide i bgm daje rezultat
paradoksalno ali mi smo morali tako i juče odigrati, ako smo uopšte htjeli prolaz.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet apr 27, 2017 6:21 pm

Jel zna neko koliko ima istine da je nekad odbijena ponuda za Dinu iz druge njemacke lige?

Nesto razmisljam, mogao bi on sljedece sezone biti najvece iznenađenje. Ima u njemu nesto, Slavko mu vjeruje i daje mu sanse a on ih je do sada svaki put iskoristio...

Morzhy
Kontakt:

čet apr 27, 2017 6:33 pm

http://balkans.aljazeera.net/blog/bruka ... ne-tribine

Ne znam je li ko postavljao, ali nek' se nađe i ovdje

vrbanjusa
Kontakt:

čet apr 27, 2017 6:48 pm

Svim onim koji su sinoc psovali NASIM IGRACIMA ***** mater. I njima i nalogodavcima!

Volim te Zeljo!
21 10 4

Petrović Slavko

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 27, 2017 6:50 pm

Zvone opet objasnio tekstom.
Licno sam bio u kopu juce i nisam cuo te psovke, ali eto po vasim izvjestajima to je horor bio..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Pompey
Kontakt:

čet apr 27, 2017 6:55 pm

Morzhy je napisao/la:

:pljesak: :pljesak: :pljesak: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

teatrale36
Kontakt:

čet apr 27, 2017 6:57 pm

Morzhy je napisao/la:

Odlican tekst u sta smo se pretvorili s ovim klosarima navijacima nije to Zeljo i nisu oni Zeljo

delinjo
Kontakt:

čet apr 27, 2017 6:58 pm

dobar ali malo i licemjeran text....eto ispade cijeli istok psovao igracima majke ...sto nije apsoulutno i zato ovaj clanak mogu nazvati lakrdijom ...ako u jednom sektoru psuje 10 ljude zasto generalizovanje ??? pa napisao sam jutros da je oko mene bilo momaka koji su na 0 :3 bodrili nase igrace i aplaudirali...i sam sam to radio i onda dodje ovaj clanak da su svi na istoku pljuvaci ...stvarno nema sredine kod nas pa ni kod ovih novinara.....i ispade bgm samo se na Grbavici psuje ....volio bi da ovaj novinar prebaci malo na arenu ima trenutno utakmica Paok -Panata i nek vidi neke stvari....mozda mu bude jasnije da nisu gluposti samo kod nas ali haj ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

damirfile
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:01 pm

ChWilla je napisao/la:
čet apr 27, 2017 6:14 pm
damirfile je napisao/la:
Nazalost morali smo tako.

Da se tako igralo i ispali ovdje bi gore bilo nego poslije ovog poraza. Odma bi se napao slavko i ko sve ne. pokusalo se sa necim sto nismo uigravali i sto ne znamo igrati . Nama je tesko ugoditi skoro nemoguce.
paradoksalno ali mi smo morali tako i juče odigrati, ako smo uopšte htjeli prolaz.
Zadnja izmjena: damirfile, dana/u čet apr 27, 2017 7:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.

teatrale36
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:01 pm

vrbanjusa je napisao/la:
Svim onim koji su sinoc psovali NASIM IGRACIMA ***** mater. I njima i nalogodavcima!

Volim te Zeljo!
Nije valjda da je jos i teorija zavjere da je neko nekome platio da onako pljuje i psuje?
Eto do cega nas juce Slavko i ekipa dovedose da se obrukasmo na svim poljima teren ,tribine , oko stadiona!

Morzhy
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:02 pm

vrbanjusa je napisao/la:

Volim te Zeljo!
Pridružujem se j..... matere njima i nalogodavcima im.
Mi smo Željini Željo je naš

DR.HOUSE
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:03 pm

delinjo je napisao/la: dobar ali malo i licemjeran text....eto ispade cijeli istok psovao igracima majke ...sto nije apsoulutno i zato ovaj clanak mogu nazvati lakrdijom ...ako u jednom sektoru psuje 10 ljude zasto generalizovanje ??? pa napisao sam jutros da je oko mene bilo momaka koji su na 0 :3 bodrili nase igrace i aplaudirali...i sam sam to radio i onda dodje ovaj clanak da su svi na istoku pljuvaci ...stvarno nema sredine kod nas pa ni kod ovih novinara.....i ispade bgm samo se na Grbavici psuje ....volio bi da ovaj novinar prebaci malo na arenu ima trenutno utakmica Paok -Panata i nek vidi neke stvari....mozda mu bude jasnije da nisu gluposti samo kod nas ali haj ...
ma nemoj tako juce se prvi put psovalo hahahha ja bi da danas sretnem onog sto se smijao dok smo ja i kolega(bio je jos jedan ,ali on je otisao pametan na poluvremenu lakrdije ) sjedili i gledali onako u nevjerici kako igraju "borbeno" i sve ono sto su najavljivali i od toga nula uradili ...
zaboravi reci cast izuzetku gospodinu Miroslavu Stevanovicu stid bi me bilo da te stavim s ostalima :klanjase2: :klanjase2:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava