Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 27, 2017 12:39 am

Mnogi od njih nemaju taj "DNK" za Zelju.. Uopste za fudbal. I to razumijem, za dzabe ih dovodimo. Ali ne shvatam kurcobolju i setanje pred nekih 4 milje navijaca kakvi god da su , navijaci su, platili kartu, cijelu sedmicu kontaju samo o tekmi i onda im ovu samarcinu podijelis.
Kakav je samar bio poslije Viteza,isti sam i danas dobio. Ne boli poraz, boli ceskanje muda. I nije tacno da ih Ugljesa samo ceska, ceskaju ih svi sem Zebe , Mire te eventualno Vedrana.
Kako sad podici ekipu nakon ovog poraza, hajd to sve, ali kako ih podici nakon onoga poslije utakmice i uci u ovih 5.tekmi koje su nam sve za zivot i smrt to je vec veliki problem. Slag na tortu je i gostovanje protiv kozojeba, iovako sam sumnjao u pobjedu tamo, sad pogotovo. Nadam se da grijesim.
Sto se tice ocekivanja od Kupa, ja sam u glavi jos od prve utakmice 90% siguran u ispadanje bio, i po prvi put mi zbog toga nije bilo krivo jer nikad liga nije bila u vecem egalu te bi nam ispadanje iz kupa doslo kao kec na desetku. Cudno zvuci ali tako je. I krenuo sam na utakmicu bez ikakvih rezultatskih ocekivanja zaista, ali mislio sam da cu gledati dobru tekmu, da ce izaci neki juniori i neki momci sto manje igraju, te da ce imati motiv veliki da se dokazu i da cemo naci nesto u njima sto bi nam moglo koristiti kratkorocno i dugorocno.. Pri citanju sastava, kunem vam se svim na svijetu, ja sam tad od tih 90% bio 200% siguran da ispadamo.
Jednostavno igraci vise ne mogu, nemaju vise ni motiva ni zelje za igrom, jer hajd ti ekipu psihicki pripremi i nalozi da igraju, a svaki treci dan igraju. Apsolutno, po svim segmentima , poraz trenera, i jos jednom se pokazalo da tjeranje istih ne moze donijeti nista dobro. Prosle godine smo se sa Edisom uvjerili. I pored svega toga, vracam se na pocetak i ono sto me je najvise zaboljelo je nezalaganje. Pa taman da ste 12 sati radili u rudniku kad igrad za Zelju pokazi nesto ovoj publici da bi i sljedeci put dosli.
Iz lijepe atmosfere smo opet sebe doveli u raspad sistema, ali nadam se adekvatnom analiziranju problema, te sto prije rijesenju i ispravljanju lancanih gresaka, a vremena je malo. 4.dana i pocinje rasplet sezone, 5.utakmica koje nam sve odlucuju.
Sve do kraja Zeljo nema predaje!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

hardwell
Kontakt:

čet apr 27, 2017 12:40 am

Jedno je psovati kad igrac promasi/napravi gresku (Desi se svakome da opsuje), ali je drugo ici za igracem (ne pratiti utakmicu nikako) ili cekati da ti se priblizi pa mu jebati majku/sestru i sta sve vec. Ne opravdavam to što je Lendrić uzvratio, ali ga razumijem.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Grbavica
Kontakt:

čet apr 27, 2017 12:43 am

psovalo se i psovaće se
Ko nas je kleo, nije dangubio.

salle86
Kontakt:

čet apr 27, 2017 12:45 am

Charlie Sheen je napisao/la:
čet apr 27, 2017 12:34 am
Ajzea je napisao/la:
čet apr 27, 2017 12:23 am
čet apr 27, 2017 12:21 am
Ivan nije psovao cijelom jugu,vec jednom liku,to je on rekao.
Pa da. Liku koji je njemu opsovao.
Neopravdavam zaista ali vjerovatno mu se sa istoka jebavalo citavih 90 min od do ko sto sam cuo i taj lik je bio kap koja je prelila casu.Ne treba to uzimati srcu puno,utakmica ko utakmica losa sa nase strane,znaci svih 11 igraca katastrofa, pritisak i psovanje od pocetka utakmice je dovelo do toga da Lendra pukne,reakcija juga je katastrofa meni se ucinilo i samar da je dobio ili je odgurnut samo.
U ovom trenutku ,ponavljam se, najbitnija je podrska ,sve ostalo odmaze Zelji.
eh da je doživjeti da nakon trećeg gola širokog svi u jedan glas zapjevamo "ja volim Želju, za njega sve..."
ali jok
tako bi trebala da radi porodica
na žalost, mi se haman ponašamo ko da smo na silu skupa, ko da nas je dejton natjerao da mi navijamo za Želju a pojedinci da igraju
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

bianco blu
Kontakt:

čet apr 27, 2017 12:50 am

Haklapuc je napisao/la:
čet apr 27, 2017 12:15 am
Ja evo ne zahtijevam ni titulu ni kup, već samo Osmankovića, Beširevića i Žerića u prvih 11. Pregorit će al u kurcu. Griješit će? Eto ovi koji su sad na terenu ne griješe.. Muka mi je više i od Kerle i od Bogičevića i lijevih bekova silnih, daj nam našu djecu od koje možemo imati neke koristi. Alibi ne postoji, garantujem da Žerić i Osmanković ne bi ništa lošije odigrali zadnjih par utakmica od svojih starijih kolega.

O kakvom mi pritisku ljudi pričamo? Igra li se ovdje jedna od najlošijih liga na svijetu ili gledamo špansku ligu? Dok mi nemamo muda da forsiramo djecu, generacije i generacije juniora nam propadaju.
+1

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 27, 2017 12:58 am

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Charlie Sheen
Kontakt:

čet apr 27, 2017 1:02 am

Puno je bilo onog bodove pisi igru brisi,moralo se negdje iskihati realno.

GoodisonPark
Kontakt:

čet apr 27, 2017 1:05 am

Ovakav nemotivisan izlazak i ponašanje na terenu bih protumačio na način, daj da ja to rutinski odradim, da ne napravim neku veliku grešku a sigurno znam da ću opet igrati i sljedeću tekmu.. Iz tog razloga imamo i ovu nazovi alibi igru, daj loptu prvom do sebe pa hajde ti sa njom dalje a ja sam buraz na svojoj poziciji, mojne mene forsirati.

Ja sam se zapitao u trenucima kad smo krenuli silovito prema golu (najviše preko Muse i Miroslava) zašto mi ne možemo igrati tako od prvog sudijskog zvižduka već moramo primiti dva gola da bi tek onda pokazali jaku želju, motiv za pobjedom.. Zašto se u drugoj minuti utakmice igrači kreću kao tetke, umrijeću svega mi ali ovo mi nikad neće biti jasno!?
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

exbabilon
Kontakt:

čet apr 27, 2017 1:11 am

čet apr 27, 2017 1:02 am
Puno je bilo onog bodove pisi igru brisi,moralo se negdje iskihati realno.
Upravo to. Jaranu govorim danas nista ne ide kako treba, kaze on meni ma zadnjih 5-6 utakmica nista ne ide. Kad vratim film, nasa zadnja utakmica gdje smo dobro igrali, stvarali prilike i pogadjali je bila Sloboda kuci, sve poslije toga je bilo ispod zeljenog nivoa. Moralo je doci na naplatu i to na najgori moguci nacin. Pometeni smo, ispali smo iz Kupa i vec za vikend idemo na super tesko gostovanje.

LARSSON
Kontakt:

čet apr 27, 2017 1:12 am

Sad je red da zavrtimo novu rundu, sad jedno pet mečeva na sreću da uzmemo :D

exbabilon
Kontakt:

čet apr 27, 2017 1:14 am

Sto se mene tice moze i 4, pa nek nas Radnik rahat mlatne ovako 3:0.

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 27, 2017 1:16 am

exbabilon je napisao/la:
Nemoj k'o ovo danas Boga ti.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

kremenko

Odlicna prilika da vidimo jesu li ovi igraci obicne preplacene pickice i svilene dame ili su Zeljini ratnici.
HOCEMO 6 BODOVA IZ NAREDNE DVIJE UTAKMICE.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Simply Blue
Kontakt:

čet apr 27, 2017 1:17 am

Čitavu večer sjedim vani i razmišljam šta se sad dešava na Grbavici, a sreća moja što sam to sve propustio.
Isti ovaj Široki je prije nas počastio i Zrinjskog u dvije utakmice..tako da bolje da se je danas desilo nego za par dana u Tz.

Ne znam šta i kako je Ivana izbacilo iz takta , ali ga apsolutno podržavam, profesionalac ili ne, pojedincima ne treba dati pardona i preći preko nekih stvari.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

LARSSON
Kontakt:

čet apr 27, 2017 1:18 am

Treba im Slavko ovakav trening napravit i da isto pjevaju :lol:

phpBB [video]

igla
Kontakt:

čet apr 27, 2017 1:20 am

Mi i dan danas vjerujemo da je Zrinjski dao Širokom. Jes, ko i mi :D

fcz
Kontakt:

čet apr 27, 2017 1:25 am

kremenko je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:29 pm
slika
Pa im ponovo dajte da rade utakmicu.
E uprava uprava :roll:
Upravo, ukoliko ne raskinete svaki vid saradnje s ovim lopovsko-ratnoprofiterskim pokusajem od televizije niste dorasli da vodite Zeljeznicar.

Dekoltirani ahmede, jebemo ti mamine kosti!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

exbabilon
Kontakt:

čet apr 27, 2017 1:30 am

Hurmasica je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Nemoj k'o ovo danas Boga ti.
Haj skontacu neku blazu varijantu, ovakav dan da se ponovi u jednom zivotu puno je, a kamoli u mjesec dana.

Grbavica
Kontakt:

čet apr 27, 2017 1:33 am

smogo sam snage da ponovo pregledam golove i ne mogu da vjerujem kakve smo ih primili. dva gola iz ničega, ali bukvalno ničega. o yebem ti ženo majku
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Jaozinho22

čet apr 27, 2017 1:41 am

igla je napisao/la:
čet apr 27, 2017 1:20 am
Mi i dan danas vjerujemo da je Zrinjski dao Širokom. Jes, ko i mi :D
:lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 28 gostiju.

Prijava