Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 26, 2017 11:50 pm

Al igra Markovic iz sirokog braco mila..

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri apr 26, 2017 11:51 pm

Bez obzira na ishod utakmice ja vas molim da date svoj glas igraču za kojeg smatrate da je pružio svoj max na terenu
viewtopic.php?f=73&p=190041#p190041
イビチャ・オシム

salle86
Kontakt:

sri apr 26, 2017 11:56 pm

sergejevic je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:41 pm
za_zivot_cijeli je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:32 pm
sergejevic je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:11 pm

Ma pukla raja vise. Svaka utakmica na rubu nervnog sloma, neka patnja, borba, na jednu sansu i sta Bog da. I kad pobjedis odes sa stadiona umoran i shrvan, a onda ti se ovo desi i za 10 minuta primas dva preglupa gola. Poslije toga ne mozes prici golu. Teska noc pravo.
ne znam sta ima raja pucati?!?
prvi je na sjeveru puko u DOSLOVNO 17oj sekundi i jebe Zakaricu majku ustasku!
nakon svega sto su uradili ti isti igraci do sada kao i Slavko s njima neko ima obraza, kulture i odgoja da se tako ponasa!?
kakva raja, qurci palci. obicni nedojebani polusvijet sa dna kace.
kakvo kurcevo pljeskanje nako primljenog gola!?
umjesto da zagrmi Zeljoooooooo ono apluze baca na primljeni gol.
porodicna tribina ono se naslo stocat!

uzasna energija mase u Dolini nocas.

baska Slavko i igraci. to je posebma prica.
Cuj sta ima pucati? Pa ja sam bio gledo Zelju s juga protiv Velza prije 12 godina kad je nas bilo bukvalno 50 na stadionu i kad se ta ista raja grudvala po tribini. Ta ista raja najvise dolazi na utakmice u cijeloj drzavi iako igramo za ***** i svako malo nam prirede neko samaranje protiv mjesnih zajednica. Ta raja ce opet sljedecu utakmicu doci na isto mjesto(igrao Lendric ili Zakaric, vodio Petrovic ili Kostic) ta ista raja je donjela stotine hiljada maraka da se pomogne klubu. Nek se balerine fino spreme, obuku haljinice i nek odu u neku operu ili pozoriste pa nek trckaraju dok sviraju note Cajkovskog. Ta ista raja ko popisana odlazi sa stadiona iz sedmice u sedmicu u dok se jadne igracine smjeskaju po terenu i nisu u stadnju iz dva poklonjena penala zabiti gol. Ako ti mislis da Lendrica i Zakarica boli ***** za Zelju onda se grdno varas, oni ce vrlo brzo otici gdje je njihovoj guzici bolje, a u bogatoj historiji ovog kluba ce pisati da su nas razne poluekipe iz raznih sela maltretirale na Grbavici. Mesi Bazdarevicu se nije pjevalo kao nekom Lendricu, a upitaj nekog kakve su oni psovke dozivljavali cim bi se uskurcili i pomislili da su iznad obicne raje, prvo od svojih trenera pa ostalih.
pošteno bi bilo svakome dati priliku da jednom usere motku, a ne nakon prve odma za vrat fatati ?
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Tryg
Kontakt:

sri apr 26, 2017 11:59 pm

Znaci klosari se poceli sad i na istoku okupljati? Ili je ipak nesto drugo. Petobanku ulaz stavit za klosare!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

miro88

čet apr 27, 2017 12:00 am

Sporazumni raskid Zakaricem ili poslati ga na posudbu u HNK Branitelj pa nek se tamo kurci

kremenko

čet apr 27, 2017 12:01 am

Meni ne ide u glavu samo jedno.
Hajde psuje sudiji,zenu,majku,sestru....sve
Protivnickom igracu isto...
Sve razumijem,nek galami,nek psuje...ko ih jebe,nisu nasi
Ali igracu Zelje psovati,bilo sta :roll:
Da je od govana,moj je i ne dam na njega
Ne bi me cudilo da je bilo i ubacenih elemenata,da loze raju,da prave negativnu atmosferu na tribini...
Jos se poklopi da primimo 2 u 10'
Iako sam bio pobornik nesto jeftinijih karata za Istok. Upravo,molim vas. Pojedinacna karta minimum 10 KM za Istok. Moze i 15 sto se mene tice nakon ovoga veceras. Ali napravite popularne cijene za godisnju.
Zadnja izmjena: kremenko, dana/u čet apr 27, 2017 12:04 am, ukupno mijenjano 1 put.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Rambo_Amadeus
Kontakt:

čet apr 27, 2017 12:02 am

Ljudi su skontali da nam se sva igra bazira na krilima, uduplali nas i ostavili na 30 metara od gola s loptom da se patimo jer ne znamo sta s nje. Slavko me veceras podsjetio na Papeta i tvrdoglavo lupanje glavom u zid, mada kad se bolje pogleda, nije ni imao nekih opcija. Nadigrali su nas i zasluzili aplauz, Idemo dalje, u nedelju po titulu. Blagojevica se bezveze kritikuje i mislim da je ovaj Barbarez jos prije 4 sata zasluzio ban. Zakaric koliko god me iznervirao, sve je ovo previse brutalno prema njemu, mogu mislit' sta je sad momku u glavi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

LARSSON
Kontakt:

čet apr 27, 2017 12:04 am

miro88 je napisao/la:
čet apr 27, 2017 12:00 am
Sporazumni raskid Zakaricem ili poslati ga na posudbu u HNK Branitelj pa nek se tamo kurci
Prošlo je 14 dana

bianco blu
Kontakt:

čet apr 27, 2017 12:05 am

Ajzea je napisao/la:
sri apr 26, 2017 11:47 pm
bianco blu je napisao/la:
sri apr 26, 2017 11:45 pm
Ajzea je napisao/la:
sri apr 26, 2017 8:36 pm
Neka su im odgovorili ! Trebao im je sve zivo yebati !
Isto bih postupio !!! Sta treba, nekom smradu isfrustriranom da pustim da mi psuje majku, sestru, dijete?!1?!??!?!
PLJUVACI, ZVIZDACI I MAMOYEBACI ODJE.BITE OD GRBAVICE !
odakle njemu pravo da spominje mrtve majke navijačima sa Južne tribine?

Pojasni mi, nisam dovoljno pametan.

Unaprijed hvala.
Nema pravo. Odakle bilo kome pravo da psuje neciju maloljetnu sestru ili ustasku majku? Nema pravo. Ja to tako gledam.
boli me tuki za istok i ko mu psuje.
lendrić nema pravo psovati momcima sa južne tribine, koji su ga bodrili od kada je došao u Željezničar.
Smeće splićansko, da mu nije Želje sada bi igrao u 3. Grčkoj.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet apr 27, 2017 12:07 am

Nego mora se shvatiti i to da kad se izgubi da se ne trazi slamka spasa u tome da su utakmice namjestene, pustene i slicno.
Shvatis da su nas ljudi pregazili ko plitak potok i ides dalje.

Okolele
Kontakt:

čet apr 27, 2017 12:11 am

Minjore je napisao/la:
čet apr 27, 2017 12:07 am
Nego mora se shvatiti i to da kad se izgubi da se ne trazi slamka spasa u tome da su utakmice namjestene, pustene i slicno.
Shvatis da su nas ljudi pregazili ko plitak potok i ides dalje.
Koja je logika namjestiti utakmicu u kojoj ce te protivnik razbiti 3:0 bez potrebe...Ljudi bolji bili danas,iskoristili nase poklone i to je to,,
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Haklapuc
Kontakt:

čet apr 27, 2017 12:15 am

Ja evo ne zahtijevam ni titulu ni kup, već samo Osmankovića, Beširevića i Žerića u prvih 11. Pregorit će al u kurcu. Griješit će? Eto ovi koji su sad na terenu ne griješe.. Muka mi je više i od Kerle i od Bogičevića i lijevih bekova silnih, daj nam našu djecu od koje možemo imati neke koristi. Alibi ne postoji, garantujem da Žerić i Osmanković ne bi ništa lošije odigrali zadnjih par utakmica od svojih starijih kolega.

O kakvom mi pritisku ljudi pričamo? Igra li se ovdje jedna od najlošijih liga na svijetu ili gledamo špansku ligu? Dok mi nemamo muda da forsiramo djecu, generacije i generacije juniora nam propadaju.

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet apr 27, 2017 12:17 am

Prvih 10 minuta je taktička greška a ostatak utakmice je za zaboraviti. Heroj je ko ovo uspije zatomiti u sebi i sutra da nastavi još jače, ja volim da mislim da su nam pune tribine heroja i da ćemo sutra svi što jače da podržimo klub u predstojećim pohodima. Niko nije bitam osim FK Željezničar
イビチャ・オシム

Bergeron
Kontakt:

čet apr 27, 2017 12:19 am

Ma realno ne postoji u ovom slucaju strana koja je u pravu. Niti je kulturno i lijepo izreci psovke kakve se spominju da su izrecene, niti je normalno i profesionalno reagirati. Ako je to vec uzrocno posljedicno, obostrane greske, idemo dalje, cekaju nas 2 najbitnije utakmice u sezoni. Bespotrebno zaostravamo tenzije pred najbitnije utakmice.

Da je bilo kurcobolje, jeste. Usli smo bez nekog zalaganja, bez volje, bez motivacije u utakmicu. Obilo nam se o glavu. Cista racunica. Sa onakvom bezidejnoscu, demotiviranoscu i nekarakternom igrom i igrom bez zara nismo mogli nista vise ni dobiti. Da je dobro za kup nije. Da je dobro za ligu, itekako jeste, jer se mnogi nakon ispracaja u svlacionice trebaju zapitati sta rade u ovim dresovima. Igraju li za:
1. pare
2. publiku ili
3. onaj grb koji nose bez obzira kolika im je plata i ko i kakvi su ljudi na tribini ?

A ja vjerujem da ce svi razmisliti i razvrstati se u pojedine kategorije. I mi zaboravljamo da je danas sve novac, da je danas sve "da je meni otici iz ove rupe od zemlje negdje vani i uzivati". Rijetke su osobe kao sto su Zeba i Bekric, koji su uglavnom bili ovdje, bez nekih izleta, shvatili da nije sve u nekim ekstremnim novcima i da je dovoljna i ova plata koju imaju uz ljubav koju im pruzaju ljudi sa tribine. I takve osobe ce sigurno uvijek biti ispracene aplauzom, bez psovki, bez uvreda i sa velikim HVALA. Imali su i oni svoje sanse za ispunjenje snova, igrali su i oni svoje najbolje utakmice i bili na svojim vrhuncima. A i grijesili su, sjeticete se i njihovih losih partija. Cak su i igrali protiv nas, davali nam golove, ali i to smo razumjeli. To je nesto sto se zove skromnost, cast i postenje. To je ono sto svima ovima koji se svrstaju u kategoriju 1 fali. I to je ono sto oni nauce tek kada odu u neke evropske klubove. Mnogima se psovalo, nije im bilo pravo, uspjeli su otici i onda shvatiti kako tek bole uvrede u Evropi kada ne smijes odgovoriti i moras trpiti radi toga sto si u kategoriji 1.

Znam i ja da je nestalo ili ima jako malo ovih u 2., a posebno ovih u 3. I takve trebamo cuvati, takvi su ponos naseg kluba i takve treba praviti u nasim skolama. Prvo im odrzati par casova ko, kako i kada je osnovao ovaj klub, sta je filozofija ovoga kluba i kakva osoba prije svega trebas da budes da bi dobio uopste sansu da nosis ovaj dres. Svi koji to ne shvate, pisaj im i talenat i to sto se na njima moze zaraditi. Produzite vi u klubove koji cijene to sto ste. Ovaj klub je opstao upravo zbog ljubavi prema njemu i nema tu previse pametovanja.

Mnogi veceras kritikuju Musu, pisu o nekim njegovim greskama. Realno, isti taj Musa je bio jedini momak koji je trcao citavo vrijeme, isti taj Musa je jedini koji je na njihove prekide ulazio u sukob sa igracima i uzimao im iz ruke loptu (pa cak i pred kraj kada je sve bilo gotovo) da krenu igrati, isti taj Musa je jedini koji se borio i zalozio za dres koji nosi. Momak mozda grijesi, ali se prema dresu odnosi na nacin na koji se treba odnositi. Tu sam dosao i igram 90minuta punim tempom, zaboravljam na umor, zaboravljam na teskoce, zaboravljam na rezultat, trcim i igram. Greske se isprave, nauci se, pokaze se kad-tad, ali kompanija koja nije zeljela ni da potrci u odredjenim trenucima nikada nece nauciti sta to znaci za navijaca i koliko se nisko pada kada se pokaze takav odnos. Musa neka ti je svaka cast za veceras. I nije to nikakva egzotika, nije to nikakva ljubav prema strancu, to je ljubav prema onome koji cijeni ono sto je nase i koji postuje ono sto nosi kraj srca. I isti taj Musa je veceras, koliko sam shvatio, SUZU PUSTIO na ovaj poraz. Neka provjeri neko ko je blizak klubu. Ako to nije postenje, ne znam sta je. HEJ, IGRAC DA ZAPLACE NAKON OVOG MECA. POSTIDITE SE MNOGI AKO JE ZAISTA ISTINA.

Mnogi navijaci se, veceras, takodjer, trebaju zapitati jesu li zaista navijaci ili "navijaci". Jedna losa utakmica ne govori apsolutno nista o sezoni, porediti 90 minuta naspram 2880 minuta koje se odigraju u sezoni, samo u ligaskim utakmicama ne moze i ne smije biti apsolutno nikakvo opravdanje za ljutnju, psovke i odustajanje. Svi oni kojima 90 minuta vise znaci od ovih 2880, zadrzite tih 5km u dzepu i ne dolazite ni tih 90. Iskoristite ih na neki drugi, i po vase, a posebno po nase zdravlje, pametniji nacin. Ako mislite da za 5km dobijate tu sansu da izbacite svu svoju nakupljenu nervozu tokom sedmice, koju probudi taj zivac zbog lose utakmice, varate se i hvala, ali niste nikom potrebni.

Takodjer, ovi navijaci koji procjenjuju neciju igru u 5-10-20 minuta koje igrac dobije u sezoni, zapitajte se sta realno mozete procijeniti. 3-5 primanja lopte, 3-5 pasova i eventualno 1-2 sut. Da postavis bilo koju osobu iz kvarta i pruzis joj 3 pasa, primi 3 pasa, ohrabri se i osuta, hocete i za takvoga reci da je genije, zakovati ga u zvijezde i reci da mu treba pruziti sansu? Dodjite na 4-5 treninga, odgledajte kompletan rad tog igraca, procijenite, pa onda to sve pomnozite sa 2-3 puta vecim naporom tokom utakmice... Oni koji su starteri su sa razlogom starteri, oni koji dobijaju prilike iz izmjena tu su sa razlogom. Pa nije ni Petrovic duduk da daje priliku nekome ko u tom trenutku nije najsposobniji. I on je covjek kojem je ovo posao, koji ga odgovorno i posteno radi i koji dobija platu za to. Zasto nekako mislite da je njemu u cilju da posalje na teren igrace koji veze nemaju, koji ne mogu meda i koji ne vrijede, da postavi taktiku koja ce mu stolicu na kojoj sjedi rasklimati i taktiku zbog koje ce ostati bez angazmana i primanja. Na kraju krajeva, upravo zbog tih par pasova i dobrih poteza se toliko omasilo u dovodjenju i raspustanju igraca, kako u ovoj, tako i u svim prethodnim sezonama. Ovo je jedini covjek koji u potpunosti prati rad igraca i koji za svakoga koga dovede garantira da je dobar ili da ce postati dobar kroz pravilan rad sa njim.

Ako vec se doticemo i njegove taktike, covjek je takav da igra poprilicno zatvorenu igru, da voli cuvanje rezultata, da klub koji on vodi da maksimalno 2 gola na mecu i to je to, zatvori i zavrsi. To se znalo i prije nego je doveden i iz tog je razloga i doveden. Ovdje su mnogi u rezimu malo bih piskio, malo bih kakio. Amar je jedno, Slavko je drugo. Svaki trener njeguje neku svoju filozofiju, koja ne prolazi svuda. Da je Amarova taktika prolazila u Kataru, kao da ga ne bi zadrzali. Da li ce ova proci kod nas, vidjecemo, par kola je jos ostalo, vidjecemo i tu Evropu. Ali jedan dan hvaliti, drugi dan pljuvati, pa treci dan opet hvaliti i kovati u zvijezde je u najmanju ruku licemjerno i za zapitati se koliko zaista volite i cijenite klub za koji navijate. CAST IZUZECIMA!

Bezrezervna podrska i upravi i strucnom stabu. Neka su hrabrost, strpljenje, snaga i Bozja pomoc na vasoj strani! Donesite nam titulu i popisajte nas kad smo ovakvi, nista drugo nismo ni zasluzili zahvaljujuci pojedincima!!!

igla
Kontakt:

čet apr 27, 2017 12:20 am

Nije problem opsovati, ima toga svuda, i ja sam poslao Zakarića u pm danas u 4. minuti, i to sočno. Problem je kad neko ne stane na tome, već se onda nabrajaju majke ustaške, kad se psuje na nacionalnoj, vjerskoj, porodičnoj osnovi, i to ne ona "default" psovka da mater nekom opsuješ, već one neke baš ozbiljnije. Pa ja i drugove svoje pošaljem u pm u momentu, oni mene isto, ali to nisu neke psovke koje ostavljaju traga i koje bi trebale nekog izvrnut sa nogu. Problem već nastaje kad ima debila koji liječe svoje frustracije na utakmicama. Ja sam temperamentan lik, razumijem raju koja mora opsovati, ali neki likovi stvarno mjere nemaju.

Ovaj poraz me ne boli toliko, još sam više ubijeđen u titulu sada, draže mi je da smo izgubili ovako nego da smo dobili 2-1. Ono što mene boli su ovi golovi, baš su mi izvukli živac danas. U utakmici gdje ne smiješ primiti jeftin gol, ti gradiš neku sporu loptu i praviš se pametan, frajer te zaobiđe i ispiše te u 4. minuti. Korner kasnije, frajer pošalje loptu iz KORNERA u kazneni po zemlji, NIKO NI BLIZU, nisam vidio snimak, ali ona situacija ko da su nam iz kontre dali gol, a ne iz kornera. Treći gol je isto komedija, ali to i ne računam jer tad nismo ni igrali. Ali evo, sve im halal, kažem - nije me pogodilo previše, veće su šanse za ligu jer se vraćamo u ritam koji je očito jedini koji možemo izdržati.

Široki fina ekipa, puno odmornija i svježija, to se baš vidjelo. Naši loši, štoperi na mrvama, iako sam mišljenja da nisu oni puno bolji bili i kad nismo primali golove, ali je tada i ekipa igrala sistemski odbranu. Ipak, štoperi mnogo individualnih grešaka, čim ne dobiju prvi duel i lopta se zakotrlja, panika, komedija, žalosno ih je pratiti onako spore i neokretne nekad. Penala nijednog nije bilo, a i džaba kad ih ne znamo dati. Žerić dosta dobar, iskoristiv i u narednim tekmama. Vidi se da je mnogo svježiji od ostalih.

Pobjeda u Tuzli briše ovu utakmicu.

Charlie Sheen
Kontakt:

čet apr 27, 2017 12:21 am

Ivan nije psovao cijelom jugu,vec jednom liku,to je on rekao.

Ajzea
Kontakt:

čet apr 27, 2017 12:23 am

Charlie Sheen je napisao/la:
Pa da. Liku koji je njemu opsovao.
Zato mi je nejasno kada @blanco napise da je psovao "navijacima". To je, ipak, mnozina.

GoodisonPark
Kontakt:

čet apr 27, 2017 12:28 am

Uhh braćo draga šta ovo bi danas? Ova ulaznica od petaka je očigledno napravila strašan poremećaj na tribinama, Čudno je bilo vidjeti Jug koji je bio recimo najmanje pun.. Ne želim da vjerujem da su ovi pljuvači na Istoku (koje spominje raja na forumu) došli sa te strane..

Na sjeveru je bilo hajmo reći skoro pa uobičajeno, međutim raja je zbog one greške kod gola uzela Zakarića maksimalno na zub, rekao bih da on to nije zaslužio jer desi se svakome da pogriješi ali valjda je razlog ono ranije konstantno uvaljivanje guzova i onda tako po nekom ludom rezonu sve zajedno dođe na naplatu..

Loša predstava naših igrača kojima je taktika da nema taktike, mi ne znamo da li se branimo ili napadamo ali jbg kad primiš dva gola za 12 minuta onda je voda u ušima i teško je izađi iz bunara..

@Sergejević je bio najkonkretniji u postovima i fino objasnio šta se može i šta se smije, svaka čast ljudino.

Dodao bih da je Musa Muhamed uz naravno Miroslava Stevanovića najbolji igrač našeg Želje u ovom trenutku, dao nama Bog da mi imamo ovakvih bar 4 igrača a da ne govorim koliko bi dobro bilo da ih imamo 11 na terenu. Da nije Mire on ne bi imao s'kim da igra. Trebao je početi on na lijevom krilu a na beka staviti bilo koga drugog pa makar i Beširevića ali sad je kasno..

Glavu gore idemo izvući maksimum iz ove sezone, još je sve u našim rukama i sa šampionskim peharom ova utakmica bi bila mnogo brze zaboravljena i ostavljena negdje na dnu u arhivi..

Ljudi su danas bili mnogo bolji treba im čestitati i pružiti ruku.

Penal prvi smijurija, ono se ne smije svirati i nadam se da će kazniti ovog sudiju.. Koji je inače dobro sudio do momenta kad je pokazao na kreč, kasnije je već bilo nekih kompenzacija, drugi penal nisam najbolje vidio ali se činilo kao da je možda i bio..

Žera fino odigrao, trčao ganjao, treba momku uveliko povećati minutažu...

Što je bilo bilo je nema nazad, zaboraviti ovo što prije, izvući pouke i idemo svi u Tuzlu, borba se nastavlja..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Okolele
Kontakt:

čet apr 27, 2017 12:32 am

Moraju svi smiriti glavu i igraci a bogme i navijaci i to ne bilo kakvi navijaci..Nisu to neki navijaci koji se nista ne pitaju na Jugu vec malo vece ribe su se naklatile narocito Ivanu na kosti...Vruca glava bila jbg ali treba se smiriti da ne bi kasnije bilo nezeljenih reakcija..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Charlie Sheen
Kontakt:

čet apr 27, 2017 12:34 am

Ajzea je napisao/la:
čet apr 27, 2017 12:23 am
Charlie Sheen je napisao/la:
Pa da. Liku koji je njemu opsovao.
Neopravdavam zaista ali vjerovatno mu se sa istoka jebavalo citavih 90 min od do ko sto sam cuo i taj lik je bio kap koja je prelila casu.Ne treba to uzimati srcu puno,utakmica ko utakmica losa sa nase strane,znaci svih 11 igraca katastrofa, pritisak i psovanje od pocetka utakmice je dovelo do toga da Lendra pukne,reakcija juga je katastrofa meni se ucinilo i samar da je dobio ili je odgurnut samo.
U ovom trenutku ,ponavljam se, najbitnija je podrska ,sve ostalo odmaze Zelji.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava