Ajzea je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:48 pmOnaj koji igracima od sedme minute psuje mrtve, zive, ustaske majke, maloljetnu sestru, djecu nije i nikad nece biti navijac mog kluba !Leon_Professional je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:45 pmNe mozes zbog jednog igraca na kojeg drkicu bacas da vrijedjas navijace svog kluba. Kakvi god da su oni, oni ce tu ostat i biti, a ovaj ode i kc ga boli. Ovi ljudi na tribini gube zivce i sljedeca 3-4 dana nece biti dobro radi njihove blamaze.
A on se hladno smije poslije promasaja. Poslije toga su i krenule psovke.
Ronaldu psuje Bernabe pa covjek igra, al hajd. Necu u dalju raspravu, boli me kc i za jednim i za drugim, samo nije lijepo procitati.
PI.CKE !
Sada ga idi fisni na Sinisu pa se opet javi ovdje da mi objasnis kako su to zapravo navijaci.
m
LJUDI CESTO GRIJESE OKO TOGA STA JE PODRSKA, MISLECI DA JE TO APLAUZ KAD SE SLAVI POBJEDA !
Ako si PERMANENTNO dobar, znači da ti odgovara ovakva situacija. Što li Bože dragi...iggy2377 je napisao/la:PERMANENTO dobar, za razliku od nekih koji nece da prihvate istinu i na krajeva da budu realni.
Sta ces sankcionisati?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:46 pmposljednje upozorenje... psovanje i vrijedanje ce biti sankcionisano!!!
Pubertetlija, nemoj se pametan praviti s nekim reperskim stihovima.Ajzea je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:48 pmOnaj koji igracima od sedme minute psuje mrtve, zive, ustaske majke, maloljetnu sestru, djecu nije i nikad nece biti navijac mog kluba !Leon_Professional je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:45 pmNe mozes zbog jednog igraca na kojeg drkicu bacas da vrijedjas navijace svog kluba. Kakvi god da su oni, oni ce tu ostat i biti, a ovaj ode i kc ga boli. Ovi ljudi na tribini gube zivce i sljedeca 3-4 dana nece biti dobro radi njihove blamaze.
A on se hladno smije poslije promasaja. Poslije toga su i krenule psovke.
Ronaldu psuje Bernabe pa covjek igra, al hajd. Necu u dalju raspravu, boli me kc i za jednim i za drugim, samo nije lijepo procitati.
PI.CKE !
Sada ga idi fisni na Sinisu pa se opet javi ovdje da mi objasnis kako su to zapravo navijaci.
LJUDI CESTO GRIJESE OKO TOGA STA JE PODRSKA, MISLECI DA JE TO APLAUZ KAD SE SLAVI POBJEDA !
Podrska igracima, sve i jednom ! Glavu gore, idemo po titulu !
Ne opravdavam ali igrac ne smije da psuje onom ko ga hrani, ko je bio tu prije njega i ko ce ostati poslije njega. Iskreno brate, Lendra je zajebao i ocekujem finansijsku kaznu.
OK...On neka stoji iza svojih rijeci, ima ko ga placa za njegov rad...cekamo TZ valjda ne moze gore od ovogasajo10 je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:33 pmRekao da nisu imali srecu, da su promasili puno i da bi izveo isti sastav sutra opet.Eric Cantona je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:30 pmBRUKA...cekam sta ce slavko reci za ovu blamazu
Slavko dobio zadatak da nas izvede u Evropu, pet kola prije kraja to uradio. Slavko preuzeo ekipu koja je bila na 9.mjestu sad 1. Slavko doveo ekipu da polufinala kupa. Slavko zatekao korov u svlačionici. Slavku nisu dovedeni svi igrači koje je on baš htio, jb ga zimski rok je takav. Mislim da je dovoljno...iggy2377 je napisao/la:Pokusavam da razumijem pojedince na forumu, ali iskreno mi neide nikako od ruke.
Zasto nemozete biti objektivni i priznati istinu.
Prije svega nisam ovdje da rusim Slavku ili da miniram bilo koga, vec jednostavno da prokomentarisem situaciji igraci-strucni stab,Upravu nesmijem uzeti u usta inace bi sam sebi jezik otkinuo.
Dakle,
Slavko je trazio po dva igraca na svakoj poziciji-DOBIO
Slavko je svaku utakmicu kalkulisao, sto matematicki sto sa nacinom igre-IMAO JE VISE SRECE
Svaka utakmica je bila trganje zivaca do 90 minute- ZASTO (sem Slobode 4:2 i Zrinski u Mostaru 4:0)
Cilj je bila Europa-OSTVARENO
Otvorile se druge mogucnosti za kup i za titulu-POTROSIO 13-14 igraca-UMOROM
S. Kerla???? da li to njemu u ugovoru pise da MORA DA IGRA?
Neznam da li ste primjetili svako zagrijavanje prije utakmice ON konstantno izlazi u drugacijoj opremi od ostalih,JEDNOSTAVNO COVJEK NEPOSTUJE EKIPU,.
Stvarno nemam zivaca da pisem dalje..Pogotovo nakon izjave Slavke nakon utakmice..SRAMOTA
ISKRENO SE NADAM DA CE IH G. MESIMOVIC FINANCIJSKI SVIJU REDOM PODERAT