Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
Neko ili neki bi trebali biti sankcionisani zbog ovakve ( namjerne ? ) igre , jer ovo nema veze sa umorom ... žao mi navijača koji su se nadali prolazu ... ovo mi je zaista sumnjivo ...
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.
Zeric za 10 minuta pokazao vise od citave ekipe
Pokvari sudija dobru utakmicu Sirokog
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.
i drugi timovi su imali ovakve utakmice... sjetite se barselone kad izgubila 0-4 od bajerna... i ispala u polufinalu... mozda nam treba ovako nesto da se razbudimo...
Cestitke igracima Sirokog na prolasku u Finale , okrenimo se ligi gdje nas ceka najteze gostovanje Slobodi u Tuzlu gdje se nadat da ce nasi pokazat svoje pravo lice.. I DA GUBIS 10:0 S JUGA BI SE PJESMA CULA MI TE VOLIMO, MI TE VOLIMO !