Malo ih brate mili

Bez godisnje..teatrale36 je napisao/la: ↑uto apr 25, 2017 1:17 pmPosto ides svaku,jel kupujes godisnju a ovo skupljas ili?
Objektivna bosnjacka politika.boju dao si nebu... je napisao/la: ↑uto apr 25, 2017 3:24 pmLjudi kupili 30 desetogodisnjih, al malo macku teleca glava.![]()
Dobru si mi ideju dao , mogao bih i ja svoje godisnje , polugodisnje i pojedinačne sa europskih tekmi uslikati .
Nece biti u sektoru gdje su desetogodisnje vec u zadnjem sektoru do juga..
Mislio sam na 30 stolica u sektoru gdje su ostale desetogodisnje, jer je, kako sam shvatio, 919 stolica ogradjeno i predvidjeno samo za desetogodisnje. E sad, posto je telecom izasao iz tog sektora sta ce biti sa stolicama u sektoru.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto apr 25, 2017 3:34 pmNece biti u sektoru gdje su desetogodisnje vec u zadnjem sektoru do juga..
Pa nisu ni usli tamo. Vidis da su kupili na kraju. Ostaje isti broj kao sto je i bio.flux je napisao/la: ↑uto apr 25, 2017 3:36 pmMislio sam na 30 stolica u sektoru gdje su ostale desetogodisnje, jer je, kako sam shvatio, 919 stolica ogradjeno i predvidjeno samo za desetogodisnje. E sad, posto je telecom izasao iz tog sektora sta ce biti sa stolicama u sektoru.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto apr 25, 2017 3:34 pmNece biti u sektoru gdje su desetogodisnje vec u zadnjem sektoru do juga..