damirfile je napisao/la: ↑uto apr 25, 2017 2:46 pm
cikazubo je napisao/la: ↑uto apr 25, 2017 2:42 pm
damirfile je napisao/la: ↑uto apr 25, 2017 2:40 pm
Za mizernu cijenu dobiše desetogodišnju reklamu. Nezz ali mislim da je ovo trebalo desetorostruko naplatiti .
Duplo jeftinije im je da kupe 3 banera pored terena, tako da je ovo odličan deal, nama više novca, a oni reklama drugogo inovativnijeg karaktera u odnosu na ostale na stadionu..
Ali ovo je na 10 g za sve tekme.
Ne vidim u čemu je problem zbog 30 stolica, a nije malo 30 milja da ti neko iskešira. A banere sam spomenuo iz razloga što su oni na tv-u u prvom planu, dok se ovi u narandžastim majicama neće ni vidjeti toliko, više su ja mislim oblik reklame koji se prezentira posjetiocima na stadionu. Samo se nadam da neće zauzeti centralni dio nekog sektora već da će biti po strani i na dnu kao i oni T - - - u Minhenu. Bilo kako bilo, na stadionu se svaka flekica koja je dostupna treba iskoristiti za eventualnu reklamu, raduje što je sve više zainteresovanih sponzora, danas imamo 2 reda banera oko terena, iznad juga reklame, ispred sjeverne tribine 2-3 bilborda, još kad bi pokrili gornju etažu LED platnom jednog dana, uzimajući u obzir da se radi o veoma naseljenom mjestu i frekventnoj ulici koja poprima takođe novu dimneziju, možemo se i tu nadati velikom interesovanju i prilivu novca od sponzora. Ni meni nije estetski gledano drago zbog tih narandžastih, ali postoji strategija od strane ljudi u klubu koji su se školovali za te oblasti..