Svaka cast ekipi na pobjedi i strucnom stabu..zao mi igraca nece gledati el clasico haha

samo nek se vrate citavi,zasluzili su sutra odmor.
Sreca pa je Tuzla u nedelju a ne subota kako je trebalo biti pa imamo dan odmora vise..Nazalost,nemamo za tu utakmicu Sinisu,Stanu,Markovica..Gore ce nam biti strahoviti pritisak(Zebi ce j*bat mater vec na prilazu stadiona),docek na nož..vezni red ako ne bude na zadatku ne bi me iznenadilo da izgubimo.Blagoje mora iznijeti utakmicu sezone,jer ako pogrijesimo u veznom redu i sjevne nam neka kontra tesko ce biti kasnije..drugi vezni dal picka*ti Ugljesa ili van forme Bekrija,mnogo dilema oko sastava..znaci utakmica sezone nam je u tuzli i sad bi x odma potpisao..
Zrinjski ide Krupi,kone u Bijeljinu...da je kako Krupu nagraditi za x da poginu na terenu a kako gledam tabelu njima pobjeda otvara 4.mjesto skroz..
Koliko je zanimljiva borba za titulu toliko i za 4.mjesto,i imamo srece sto je tako..Slavko vjerujem da racuna dnevno po 10 puta svakom bodove i koliko je kome potrebno.Ako neko zna onda je to on..svi do kraja uz ekipu!!!
Ja kup oupce ne racunam,prvi put u ovoj sezoni cu doc na Grbavicu opusten pa sta bude.
Imamo sansu za titulu bukvalno smo dosli do izvora...
Poslano sa mog GT-I9060 koristeći Tapatalk