Inace super rezultat. Nakukala braća

Svakako se ne može nikad dokazati ni da je pušteno ni da je prodato, ja lično sam više to pisao čisto da probam nešto ispehirati, a ne da nešto tvrdim. Nego me baš iznerviraše kad izletiše svi da brane poštenje Slobode i Zrinjskog, niđe veze. Ja se samo nadam da će i protiv nas i jedni i drugi ovako odigrati...ChWilla je napisao/la:ne znam, ja kako rekoh prvo krajnje sumnjivo...drugo otprilike normalan nivo ove njihove ekipe bez onog ekstra zalaganja protiv nas.Morzhy je napisao/la: ↑sub apr 22, 2017 7:29 pmOni možda nisu prodali, možda su dali gratis, ali Zrinjski ne zna pa ne zna. Pogledajte izjavu Bake na kraju, čovjek se slomi gledajući jesu li manji golovi nego inače. Znamo svi da Sloboda može puno bolje od ovoga, stvarno vam svaka čast ako vam danas ništa nije bilo sumnjivo pa ni onih par spuštanja odbrane na volej napadača na petercu...to što je Zrinjski u napadu bio taraba nad tarabama ne znači da je pametan svako ko tvrdi da je pošteno da ne može biti poštenije
Tako je. Sve su dobili, sve hoćemo. Ali, biti zadovoljni i minimumom. A to je ove godine Europa.
Zrinjski i Zeljo drze sve u svojim rukama za prvaka.Plava Porodica je napisao/la:Realno, svako je danas ovde upisao tri boda Zrinjskom. Tako i ja u proracunu od neki dan.
Sad je opet sve u nasim rukama. Sa 5.pobjeda i 1.porazom prvaci smo(mislim na derbi). Sa 4.pobjede i 2.remija prvaci smo(derbi i jos neki glup ispad)..pa cak i u nekom slucaju da jedan od ta dva remija bude protiv Zrinjskog.
I dalje kljucne utakmice su protiv Slobode pa protiv Mostaraca. Ove ostale tri od cetiri su bar na papiru lakse.
Tacno tako.Tek poslije ova dva gostovanja mozemo razmišljati i o Zrinjskom a i o pitarima.Realno je da nemamo ekipu da bi sa sigurnošcu mogli reci 6 bodova je naše.Da smo uzeli pitare druga bi prica bila,ovako bice teško do samog kraja.Sigurno je da ce i Zrinjski a i oni sigurno još negdje kiksati a nadati se da mi necemo ili hocemo ali manje nego oni.