Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sofronije
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 22, 2017 7:39 pm

O (ne)zalaganju se moze pricati, navikli smo da su nabrijani protiv nas ali o greskama stopera hmm...Pa Bogicevic cesto dodaje lopte protivnickim igracima...
Inace super rezultat. Nakukala braća :D
:zeljeznicar1:

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ChWilla je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
sub apr 22, 2017 7:29 pm
Oni možda nisu prodali, možda su dali gratis, ali Zrinjski ne zna pa ne zna. Pogledajte izjavu Bake na kraju, čovjek se slomi gledajući jesu li manji golovi nego inače. Znamo svi da Sloboda može puno bolje od ovoga, stvarno vam svaka čast ako vam danas ništa nije bilo sumnjivo pa ni onih par spuštanja odbrane na volej napadača na petercu...to što je Zrinjski u napadu bio taraba nad tarabama ne znači da je pametan svako ko tvrdi da je pošteno da ne može biti poštenije
ne znam, ja kako rekoh prvo krajnje sumnjivo...drugo otprilike normalan nivo ove njihove ekipe bez onog ekstra zalaganja protiv nas.
Svakako se ne može nikad dokazati ni da je pušteno ni da je prodato, ja lično sam više to pisao čisto da probam nešto ispehirati, a ne da nešto tvrdim. Nego me baš iznerviraše kad izletiše svi da brane poštenje Slobode i Zrinjskog, niđe veze. Ja se samo nadam da će i protiv nas i jedni i drugi ovako odigrati...

Grbavica
Kontakt:

predivna utakmica, puna atraktivnih poteza, lijepih akcija i sa mnogo golova.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSON
Kontakt:

Al trpa ozegovic

damirfile
Kontakt:

sub apr 22, 2017 7:51 pm

I sa pobjedom zrinjskog mi bi sve drzali u svojim rukama, ovako imamo pravo i na remi sa njima na grbavici. Ali do kraja ce biti jos puno zanimljivih rezultata. Sutra ako dobijemo ja bi protiv sirokog odmorio ko god je umoran pa sta bude. Dati sve na titulu pa sta Allah dadne.

ChWilla
Kontakt:

sub apr 22, 2017 7:56 pm

mi imamo pravo na remi sa njima na grbavici, ili na dva na nekim drugim utakmicama a pobjedu protiv njih.
gradi željo boli te *****

Morzhy
Kontakt:

sub apr 22, 2017 7:59 pm

Ko god je zadovoljan Evropom, samo kupom, ili samo titulom, molim da pogleda govor gospodina Senada Misimovića u kojem od sportskog segmenta hoće SVE! Nema odmora, juriš i sutra i u srijedu i tako do kraja sezone!

Plava Porodica
Kontakt:

sub apr 22, 2017 8:09 pm

Realno, svako je danas ovde upisao tri boda Zrinjskom. Tako i ja u proracunu od neki dan.
Sad je opet sve u nasim rukama. Sa 5.pobjeda i 1.porazom prvaci smo(mislim na derbi). Sa 4.pobjede i 2.remija prvaci smo(derbi i jos neki glup ispad)..pa cak i u nekom slucaju da jedan od ta dva remija bude protiv Zrinjskog.
I dalje kljucne utakmice su protiv Slobode pa protiv Mostaraca. Ove ostale tri od cetiri su bar na papiru lakse.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

1921.ba
Kontakt:

sub apr 22, 2017 8:10 pm

slika

NAJAVA: Željezničar gostuje Radniku

http://1921.ba/najava-zeljeznicar-gostuje-radniku-3522
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Okolele
Kontakt:
Status: Online

sub apr 22, 2017 8:12 pm

Realno ja sam ocekivao X danas sto sam i odigrao na kladari..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Bosanski lonac
Kontakt:

sub apr 22, 2017 8:12 pm

Morzhy je napisao/la:
Ko god je zadovoljan Evropom, samo kupom, ili samo titulom, molim da pogleda govor gospodina Senada Misimovića u kojem od sportskog segmenta hoće SVE! Nema odmora, juriš i sutra i u srijedu i tako do kraja sezone!
Tako je. Sve su dobili, sve hoćemo. Ali, biti zadovoljni i minimumom. A to je ove godine Europa.
Iduće je već druga priča.
Mi smo Željezničar, mi to možemo!
Sa Željom do groba, života mi moga!!

Izlija
Moderator
Kontakt:

sub apr 22, 2017 8:19 pm

Ovaj remi je Slavki ostavio prostora i da se malo "kocka" sutra, pa da izmješa sastav i odmori dodatno neke igrače za uzvrat kupa. Sutra mi ne moramo ni ići svim silama na pobjedu, možemo komotno ziheraški odigrati lagano na 0:1.
イビチャ・オシム

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 22, 2017 8:22 pm

Plava Porodica je napisao/la:Realno, svako je danas ovde upisao tri boda Zrinjskom. Tako i ja u proracunu od neki dan.
Sad je opet sve u nasim rukama. Sa 5.pobjeda i 1.porazom prvaci smo(mislim na derbi). Sa 4.pobjede i 2.remija prvaci smo(derbi i jos neki glup ispad)..pa cak i u nekom slucaju da jedan od ta dva remija bude protiv Zrinjskog.
I dalje kljucne utakmice su protiv Slobode pa protiv Mostaraca. Ove ostale tri od cetiri su bar na papiru lakse.
Zrinjski i Zeljo drze sve u svojim rukama za prvaka.

Pet pobjeda i poraz od Sarajeva, ne garantuje titulu, jer Sarajevo sa sest pobjeda u navedenom raspletu je prvak.

Ima jos dosta do kraja i treba ici tekmu po tekmu.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Ajzea
Kontakt:

sub apr 22, 2017 8:23 pm

Morzhy je napisao/la:
:palacgore: :palacgore: :palacgore:

Samo nas titula interesuje ! :zeljeznicar1:

Bosanski lonac
Kontakt:

sub apr 22, 2017 8:28 pm

Ajzea je napisao/la:
sub apr 22, 2017 8:23 pm
Morzhy je napisao/la:
:palacgore: :palacgore: :palacgore:

Samo nas titula interesuje ! :zeljeznicar1:
I novi jug!

Plavi orkestar
Kontakt:

sub apr 22, 2017 8:30 pm

Gledao sam samo zadnjih 15 minuta i u tih 15 min sam vidjeo da onaj što ima makedonsko prezime,Lazanski,ovako nekako se zove je igrao tako kao da je igrac Zrinjskog.Nisam citao forum i nisam znao o cemu se ovdje piše i nisam imao nikakvu sugestiju ali mi je nekako cudno izgledao na terenu.Mozda je covjek samo slucajno griješio ali kod nas gdje je sve nepošteno odmah pomisliš evo ga uzo lovu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 22, 2017 8:32 pm

Slavko po bodove sutra, nema kalkulisanja. Odmorili su se dovoljno.
Sarajevo ne smijemo spustiti ispod 3 boda, jer oni igraju protiv nas na Kosevu. Zadnjih derbija koliko god mi jaki bili a i oni, nismo se proslavili nekom dominantnom igrom protiv njih, pogotovo gore.

Brkoo
Kontakt:

sub apr 22, 2017 8:36 pm

Dva kljucna gostovanja su pred nama u ligi, ako uzmemo 6 bodova, jako smo blizu titule..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u sub apr 22, 2017 8:39 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Bosanski lonac
Kontakt:

sub apr 22, 2017 8:39 pm

Brkoo je napisao/la:
Dva kljucna gostovanja su pred nama u ligu, ako uzmemo 6 bodova, jako smo blizu titule..
Tako je.

Plavi orkestar
Kontakt:

sub apr 22, 2017 8:43 pm

Brkoo je napisao/la:
Dva kljucna gostovanja su pred nama u ligu, ako uzmemo 6 bodova, jako smo blizu titule..
Tacno tako.Tek poslije ova dva gostovanja mozemo razmišljati i o Zrinjskom a i o pitarima.Realno je da nemamo ekipu da bi sa sigurnošcu mogli reci 6 bodova je naše.Da smo uzeli pitare druga bi prica bila,ovako bice teško do samog kraja.Sigurno je da ce i Zrinjski a i oni sigurno još negdje kiksati a nadati se da mi necemo ili hocemo ali manje nego oni.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava