cikazubo je napisao/la: ↑sub apr 22, 2017 10:36 am
Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 22, 2017 10:33 am
Nemojte samo sad opravdavat neke postupke i okretat pricu, Zuban ovakav, Zera los ili nesto..
Decko je napunio 19 god. a nema kako treba 90 min. Prilika mu se morala dati da su normalne okolnosti, ali to sto smo mi se odmakli od tih vrijednosti kojima smo se prije dicili "Nasa dijeca". Jest to bilo i prisiljeno zbog finansija, al ne moze me niko ubjediti da Zera nije morao dobiti sansu pored svih antitalenata koje smo dovodili u zadnjih 2 god.
Tako da ne treba nam sad ta prica podcjenjivacka ni za Zubana ni za Zeru.
Krhak, vakav, nakav. Nije ni Dele Ali bio nabildan kad je poceo igrat, Mbape je isto zgoljav, da ne nabrajam dalje.
Ubaci ga, pa nek se snalazi. Znat ces na cemu si, ovako nemas pojma ni moze li ni da li je za Olimpic kako rekoste.
Žera se ozbiljno koristio u ljetnim pripremama, često u prvih 11 u prijetaljskim, generalna proba protiv Metalghea opet u prvih 11, ali nakon toga momka više nema nego što ga ima na treninzima, te temperatura, te gripa, te povredica jedna pa druga, tako da uopšte nije postojala prilika da se on koristi i uvede u seniorski fudbal, okej da si napisao za Kemu koji je cijelo vrijeme spreman i radi, ali Žera...
nadovezao bih se na @cikazubin post.
Žera je i u Antaliji na zimskim pripremama dobijao šansu. Svi smo imali priliku gledati utakmice direktno putem strima. Žera uđe (istina na krilo) i neće da se vraća nazad. Ponaša se kao da je Messi. Dok su Dino, Osmanković i mali Beširević bar trude da pokažu kako im je stalo što dobijaju šansu. Ja to kod Žere nisam ni jednom primjetio.
Ljetos na pripremama smo Osmankovića prozvali Kemo-trafika i fakat je tako izgledao. Nije ličio na fudbalera. Tada je u jednoj pripremnoj dobio šansu i rekao sam da od ovakvog Keme nema ništa. Sada je to nešto sasvim drugo. Tačno se vidi da je radio na sebi. Skinuo je kilograme i dobio na brzini. Naučio da se postavlja, dok je mali Žera umislio da je fudbalerčina, a svako malo bolestan, k'o da mu nije 19. yebote, k'o da sa gerijatrije dolazi. ne znam u čemu je fol.
Još nešto. Bokačini mi se uvijek sviđao kako igra, ali sam na priprema u Antaliji nešto primjetio. I sada imaju oni polusatni izvještaji od ekipe tv1921.ba, koje smo redovno pratili svaki dan i može se pregledati. Na jednom od treninga su se takmičili u brzini na 20-30-40 metara. Blago rečeno sam se frapirao kada sam vidio da je Bokačini naš najsporiji igrač. Yebote, pa od njega načitani brži.
Svašta nadrobih halalite, a kome nije mrsko, može se uvjeriti kroz vidieo priloge iz Antalije.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.