Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 22, 2017 5:49 am

Pozdrav za Vukotu uz pjesmu :D
phpBB [video]

storm_raider
Kontakt:

sub apr 22, 2017 7:42 am

Zeljo ljubavi moja! Lijepe stvari su pred nama plavi narode.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

avlami97
Kontakt:

sub apr 22, 2017 8:10 am

Zuban ga malo pretjeruje. Cuj Zera, najveci talenat u zadnjih 10 godina!!! Na prvu, Stila, S. Dzip, Ara, Gojak...su bili veci talenti od Zere. Neki su postali, neki ce mozda postati, a neki nikada nece postati igraci. Svaka budala, koja se bar malo razumije u fudbal, zna da je Zera veliki talenat, a da li ce postati igrac??? Ako ovako nastavi, bice - bio jednom jedan talenat. Daj Boze da grijesim.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub apr 22, 2017 8:19 am

Zuban samo radi svoj posao. Promovise svoje igrace sto je sasvim ok. Po meni je samo Ara bio veci talenat od Zere ali Zera ima samo taj talenat sto nije dovoljno da bude ozbiljan igrac. Zera da radi kao mali Dino bio bi jedan od nosioca nase igre s obzirom na talenat i znanje koje posjeduje.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Tryg
Kontakt:

sub apr 22, 2017 9:21 am

Nesto mi je i krhak sav.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

alombardo
Kontakt:

sub apr 22, 2017 9:41 am

Vecina ovih sto pricaju o minutazi za mlade igrace, nakon prvog kiksa jebu familiju i upravi i igracima. Slavko od kako je dosao nije smio imati izgubljen aut i korner a ne utakmicu, vrlo upitna je bila i situacija oko plasmana u ligu 6. Zuban je interesna strana, naravno da sa njim treba poricati ali treba on biti korektan, neka se sjeti kikseVecinaa vece na startu prvenstva i istrpili su ga. Zera ce dobiti sansu netreba biti nestrpljiv

black64
Kontakt:

sub apr 22, 2017 9:44 am

Mozda Zera i jeste najveci talenat u zadnjih 10 godina al dok talentima ne dodje iz guzice u glavu da je dug put od talenta do igraca.U KK Sibenka je nekad pocetkom 80 tih se pojavio talenat vanserijski igrac kosarkas.Ne nije on izbjegavao treninge,ne nije on folirao da je povrijedjen,ne nije on tada mislio da je to sto je talenat sve rijeseno,ne nije on visio po kaficima.On je radio,trenirao do iznemoglosti,u dvoranu je prvi dolazio a poslije treninga satima ostajao duze i vjezbao sut.Sa sjetom se prisjetim Mozarta medju obrucima Drazena Petrovica.Talenti nek malo shvate da je talenat 20% a sve ostalo je trening,trening,trening i samo usavrsavanje.

salle86
Kontakt:

sub apr 22, 2017 9:58 am

Ma svjestan je Zuban da Žera trenutne ne može igrati ni u Olimpiku ali mu diže cijenu. Da nije kod nas tu Zeba, pa i Bekrić možda bi se i moglo razmišljati o ozbiljnoj minutaži, ali sve dok su ovi duplo stariji od njega i duplo bolji, teško
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 22, 2017 10:33 am

Nemojte samo sad opravdavat neke postupke i okretat pricu, Zuban ovakav, Zera los ili nesto..
Decko je napunio 19 god. a nema kako treba 90 min. Prilika mu se morala dati da su normalne okolnosti, ali to sto smo mi se odmakli od tih vrijednosti kojima smo se prije dicili "Nasa dijeca". Jest to bilo i prisiljeno zbog finansija, al ne moze me niko ubjediti da Zera nije morao dobiti sansu pored svih antitalenata koje smo dovodili u zadnjih 2 god.
Tako da ne treba nam sad ta prica podcjenjivacka ni za Zubana ni za Zeru.
Krhak, vakav, nakav. Nije ni Dele Ali bio nabildan kad je poceo igrat, Mbape je isto zgoljav, da ne nabrajam dalje.
Ubaci ga, pa nek se snalazi. Znat ces na cemu si, ovako nemas pojma ni moze li ni da li je za Olimpic kako rekoste.

cikazubo
Kontakt:

sub apr 22, 2017 10:36 am

Leon_Professional je napisao/la:
Nemojte samo sad opravdavat neke postupke i okretat pricu, Zuban ovakav, Zera los ili nesto..
Decko je napunio 19 god. a nema kako treba 90 min. Prilika mu se morala dati da su normalne okolnosti, ali to sto smo mi se odmakli od tih vrijednosti kojima smo se prije dicili "Nasa dijeca". Jest to bilo i prisiljeno zbog finansija, al ne moze me niko ubjediti da Zera nije morao dobiti sansu pored svih antitalenata koje smo dovodili u zadnjih 2 god.
Krhak, vakav, nakav. Nije ni Dele Ali bio nabildan kad je poceo igrat, Mbape je isto zgoljav, da ne nabrajam dalje.
Ubaci ga, pa nek se snalazi. Znat ces na cemu si, ovako nemas pojma ni moze li ni da li je za Olimpic kako rekoste.
Žera se ozbiljno koristio u ljetnim pripremama, često u prvih 11 u prijetaljskim, generalna proba protiv Metalghea opet u prvih 11, ali nakon toga momka više nema nego što ga ima na treninzima, te temperatura, te gripa, te povredica jedna pa druga, tako da uopšte nije postojala prilika da se on koristi i uvede u seniorski fudbal, okej da si napisao za Kemu koji je cijelo vrijeme spreman i radi, ali Žera...

ChWilla
Kontakt:

sub apr 22, 2017 10:42 am

opet mbape, na svakoj drugoj stranici mbape. pođimo prvo od amira u istim godinama prije mbapea.
gradi željo boli te *****

miro88

sub apr 22, 2017 10:46 am

Da nije problem u psihi? I Krkić je imao slične probleme mada je on bio u Barceloni. Svaki put kad je trebao startovat smučilo mu se

GoodisonPark
Kontakt:

sub apr 22, 2017 10:55 am

Ko kaže da mu Kostić nije dao priliku, pa jel Žerić igrao svaku pripremnu utakmicu i kad je trebalo da krene prvenstvo povrijedio se, to je činjenica. Kad čitaš pojedine komentare rekao bi čovjek namjerno treneri ne daju našoj djeci da igraju i ako su bolji duplo od ovih nekih "polovnjaka" i na taj način se šalje potpuno pogrešna slika.. To nema veze sa istinom.

Zadnjih dana se nekako najmanje piše o Želji o utakmicama a čini mi se najviše se mlati prazna slama o ljetnom prelaznom roku koji eto samo što nije počeo.. Pun forum menadžera i skauta koji sve prate preko telefona, kompjutera i televizije..

Ima li kakvih informacija iz Bijeljine, ima li snijega, kakvi su uslovi, ko bi mogao početi sutra...
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

ponosannavas
Kontakt:

sub apr 22, 2017 10:55 am

Ne znam ovo sto pricaju za treninge ali ja sam rekao da je krhak. Nije isto biti krhak u Njemackoj gdje se fino igra i ovdje sa ovim krkanima po neuslovnim terenima. Jedan pogresan start na bitnoj tekmi i moze ko Zola zavrsiti.

avlami97
Kontakt:

sub apr 22, 2017 11:00 am

cikazubo je napisao/la:
sub apr 22, 2017 10:36 am
Žera se ozbiljno koristio u ljetnim pripremama, često u prvih 11 u prijetaljskim, generalna proba protiv Metalghea opet u prvih 11, ali nakon toga momka više nema nego što ga ima na treninzima, te temperatura, te gripa, te povredica jedna pa druga, tako da uopšte nije postojala prilika da se on koristi i uvede u seniorski fudbal, okej da si napisao za Kemu koji je cijelo vrijeme spreman i radi, ali Žera...
nadovezao bih se na @cikazubin post.

Žera je i u Antaliji na zimskim pripremama dobijao šansu. Svi smo imali priliku gledati utakmice direktno putem strima. Žera uđe (istina na krilo) i neće da se vraća nazad. Ponaša se kao da je Messi. Dok su Dino, Osmanković i mali Beširević bar trude da pokažu kako im je stalo što dobijaju šansu. Ja to kod Žere nisam ni jednom primjetio.

Ljetos na pripremama smo Osmankovića prozvali Kemo-trafika i fakat je tako izgledao. Nije ličio na fudbalera. Tada je u jednoj pripremnoj dobio šansu i rekao sam da od ovakvog Keme nema ništa. Sada je to nešto sasvim drugo. Tačno se vidi da je radio na sebi. Skinuo je kilograme i dobio na brzini. Naučio da se postavlja, dok je mali Žera umislio da je fudbalerčina, a svako malo bolestan, k'o da mu nije 19. yebote, k'o da sa gerijatrije dolazi. ne znam u čemu je fol.

Još nešto. Bokačini mi se uvijek sviđao kako igra, ali sam na priprema u Antaliji nešto primjetio. I sada imaju oni polusatni izvještaji od ekipe tv1921.ba, koje smo redovno pratili svaki dan i može se pregledati. Na jednom od treninga su se takmičili u brzini na 20-30-40 metara. Blago rečeno sam se frapirao kada sam vidio da je Bokačini naš najsporiji igrač. Yebote, pa od njega načitani brži.

Svašta nadrobih halalite, a kome nije mrsko, može se uvjeriti kroz vidieo priloge iz Antalije.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub apr 22, 2017 11:01 am

Fino pogledate neki trening prvog tima kad je Zera prisutan i sve ce vam se samo kazati, kada je u pitanju njegov status kao prvotimca.. I Amir je fizicki bio nezreo za prvi tim pa je izdominirao onog momenta kada je zaigrao, bez ikakvog prostora za adaptaciju i neko prilagodjavanje, Ara isto tako, Baja imao malo problema na krilu ali izdominirao cim ga se stavilo na spica.. Svi oni su grizli na treninzima i trudili se da zarade minute.. Pa ne moze se sansa davati na osnovu talenta vec na osnovu rada.. I pored svega, da se ja pitam, Zera bi bio ispred Radinovica..

edit: Vazda zaboravim Memiju.. I on je izdominirao cim je sasnu dobio.. Kasnije je pao, ne znam iz kog razloga..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sub apr 22, 2017 11:29 am, ukupno mijenjano 1 put.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub apr 22, 2017 11:04 am

Pa i sam Slavko rekao je da je Zera najveci talenat sa kojim je radio, al dzaba ako se ti neces potruditi, talenat ne igra.
Željezničar ante portas !

Hadzijalagic
Kontakt:

sub apr 22, 2017 11:12 am

Stana je svojevremeno kod Amara iskljucivo radom na treniznima i nicim drugim zasluzivao status prvotimca dok su mnogi bolji igraci grijali klupu zbog kurcobolje na treninzima..

I vidim neki pljuju po Dini Hasanovicu.. Dino trenutno izgleda kao Gatuzo u najboljim danima ako ga uporedimo sa Zoloticem kada je poceo igrati za prvi tim.. Zola bio sav isprepadan, nije znao hodati kako treba, pa malo po malo postao skoro nezamjenjiv dio ekipe koja je bila vrh u nasoj ligi.. Dino ima muda ko trebevic, uporan je i vrijedan, trenutno pored sebe na treninzima ima majstore poput Zebe i Zakarica od kojih moze puno nauciti.. Dino je kvalitetno iskoristio svaku minutu koju je dobio i ne treba ga prozivati.. Na njemu je da uci i napreduje..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sub apr 22, 2017 11:25 am, ukupno mijenjano 1 put.

shzna
Kontakt:

sub apr 22, 2017 11:24 am

ChWilla je napisao/la:
sub apr 22, 2017 10:42 am
opet mbape, na svakoj drugoj stranici mbape. pođimo prvo od amira u istim godinama prije mbapea.
Žerić > Mbappe
1987

ceze
Kontakt:

sub apr 22, 2017 11:40 am

Ma ja sam uvjeren da je problem sa Žerićem nekonstantnost, te neke, sad slobodno mogu reći, hronične povrede.

Da ne pametujem puno, Slavko je sve ovo rekao u intervjuu za ovaj sajt.

A, neka me ispravi neko ako griješim, išao je na pripreme u Antaliji i nije minute zaigrao (?), a svaki je igrač igrao. Znam sigurno da je jednu tekmu trebao igrati, istu onu u kojoj je Beširević zaigrao, ali nije i ispostavilo se da je povreda u pitanju.

Svako je ovih mlađih je dobio priliku osim njega, i to nešto govori.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava