Jesu, neki..Hadzijalagic je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 7:28 pmIstrpili smo, hvala bogu, i Sehica i Vedrana..
cikazubo je napisao/la:Jesu, neki..Hadzijalagic je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 7:28 pmIstrpili smo, hvala bogu, i Sehica i Vedrana..
Dok su drugima preko jezika letile i majke i sestre, i mrtvi. Ružno se prisjetiti, pogotovu šta se Šehi znalo dobaciti, ali je tako. Bitno je da crncima, talijanima, englezima i ostalima aplaudiramo na svaki potez pa makar je na lim nabio.
Bruka ce biti ako nista ne osvojimo. Nece biti bruka Slavkina samo. Ravnopravno podjeljena na upravu Kostica i Slavku. Uprava je napravila dosta gresaka jer je sistem odimi dođimi djelovao superChWilla je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 7:04 pma ako ne bude trofej za 70% će to biti "bruka" i slavko neće biti "trener za želju" iako je preuzeo ekipu u ambisu. i onda fljas - novom treneru se ne sviđa tri ili pet igrača, mladih ili starih koje je slavko doveo, daj mi ovog, tog i onog...nije da to nismo vidjeli.
Pljuvaci pljuju po defoultu.. To je dio naseg mentaliteta i uvjek je tako bilo.. Zivotne frustracije istresaju na tribinama.. Pljuvaci su glasniji ali i Seha i Veca su imali veliku podrsku od mnogih, nije da su ih svi pljuvali.. Izmedju ostalog ta djeca ne mogu zaobici pljuvace na ovim prostorima, oni su dio njihovog sazrijevanjacikazubo je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 7:37 pmJesu, neki..Hadzijalagic je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 7:28 pmIstrpili smo, hvala bogu, i Sehica i Vedrana..
Dok su drugima preko jezika letile i majke i sestre, i mrtvi. Ružno se prisjetiti, pogotovu šta se Šehi znalo dobaciti, ali je tako. Bitno je da crncima, talijanima, englezima i ostalima aplaudiramo na svaki potez pa makar je na lim nabio.
on je na papiru trebao biti taj igrač, koji će kod nas ići stepenicu više. čak i dalje može biti...šteta što je toliki šupljoglavac jer sve umije.LAPAZ je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 8:00 pmE to si u pravu@Hadzijalagic. Evo sad i mene nervira Ugljesa. Ne znam sta ce biti sa njim, ali ja bih vise volio na taj fazon da nam dolaze igraci koji bi isli stepenicu po stepenicu, i mnogo sam ocekivao ,ali kod njega vidim tipicni primjer kao kad se neko ubaci u drzavnu firmu i boli ga ***** da li ce napredovat jer ima solidnu platu , ali se on zajebao jer mu ovo nije drzavna firma i nece biti dovjeka.![]()
http://www.fifa.com/development/fifa-fo ... index.htmlDominic je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 8:06 pmPrijedlog redakciji ovog portala da se raspitaju u FS BIH sta sadrzi ''Forward'' program FIFA za pomoc infrastrukturi na stadionima u BiH o cemu je danas pricano na sjednici IO FS BiH i objave prilog o tome! Valjda ne treba govoriti zasto je to vazno za nas klub.