Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

boju dao si nebu...
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 20, 2017 12:11 pm

Oda i Adzem su dokazali da se moze...e sad kako, s kim, kada, to je vec pitanje za struku.
Bilo bi mi drago da u prvih 11 imamo bar 3-4 mladja igraca. Vjerujem da "mali" Osmankovic nije puno slabiji u odnosu na konkurenciju, a u nekim stvarima je po meni mozda cak i bolji od konkurencije. Ono sto mu je potrebno su utakmice, a sa minutazom dolazi i iskustvo. Igrac se postaje na utakmicama, ne na treningu.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Vrag

čet apr 20, 2017 12:12 pm

Adzem je taj koji je promovisao djecu i on je taj koji je trebao biti pomocni trener. I on na kraju krajeva zna kako djeca nasa funkcionisu.

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet apr 20, 2017 12:15 pm

Vrag je napisao/la:
Adzem je taj koji je promovisao djecu i on je taj koji je trebao biti pomocni trener. I on na kraju krajeva zna kako djeca nasa funkcionisu.
:palacgore:
+ imao je fenomenalan odnos sa mladjim igracima koji su mu trcali u zagrljaj haman nakon svakog gola.

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 20, 2017 12:16 pm

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Elegant
Kontakt:

čet apr 20, 2017 12:17 pm

Koji je ovo put da nam Paradzik sudi ove sezone ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u čet apr 20, 2017 12:18 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dolina
Kontakt:

boju dao si nebu... je napisao/la:
Oda i Adzem su dokazali da se moze...e sad kako, s kim, kada, to je vec pitanje za struku.
Bilo bi mi drago da u prvih 11 imamo bar 3-4 mladja igraca. Vjerujem da "mali" Osmankovic nije puno slabiji u odnosu na konkurenciju, a u nekim stvarima je po meni mozda cak i bolji od konkurencije. Ono sto mu je potrebno su utakmice, a sa minutazom dolazi i iskustvo. Igrac se postaje na utakmicama, ne na treningu.
Osmanković bi trebao počinjati utakmice na jesen...nakon što Kerla ode..nije mu prvi put
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 20, 2017 12:18 pm

Amar927 je napisao/la:
čet apr 20, 2017 11:41 am
Kostić je uigravao Zerica na krilu u prvih 11...trebao je i derbi onda početi i dan prije se žalio na povredu i nije igrao...na pripremama kod Kostića uvijek je bio u najuzoj konkurenciji...
Kemo ga momački skršio na treningu dva dana pred derbi. :lol:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Dolina
Kontakt:

čet apr 20, 2017 12:21 pm

Vrag je napisao/la:
Slažem se, pored njega bi volio vidjeti i Joldića

Elegant
Kontakt:

čet apr 20, 2017 12:25 pm

shzna je napisao/la:
čet apr 20, 2017 12:00 pm
Prema odluci Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH na sjednici održanoj u Sarajevu 21. marta ove godine, FK Sloboda dužan je isplatiti 28.000 KM bivšem igraču Denisu Mujkiću na osnovu Sporazuma o isplati duga od 13.10. 2015. godine. Ukoliko Tuzlaci ne isplate dug prema bivšem igraču do 24. aprila i ne dostave dokaz o uplati u Odjel za takmičenje N/FSBiH, uslijedit će suspenzija od odigravanja prvenstvenih utakmica u nastavku takmičarske godine. Žalba ne odlaže izvršenje ove odluke.
Naci ce oni milion u zadnji cas a ne tih 28. milja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Simply Blue
Kontakt:

čet apr 20, 2017 12:26 pm

Apropo ove priče oko mladih igrača..već dugo želim ovdje napisati nešto na šta sam davo slučajno naletio na bivšem na forumu...u pitanju je tema oko mladih selekcija... a neko je napisao :cigara: :
ovu dvojicu poznajem jos dok su bili klinci,radi se o vrlo talentovanim igracima...mali sadikovic je maher, kao djecaka su ga zvali deco , odlican igrac, centralni vezni,odlicno tehnicki potkovan,paker i vodja tima,mislim da je pred njim blistva karijera!!!
a razgovori su se vodili o netom objavljenom spisku naše U19 repke iz 2009 godine, na njemu je tada bio i Višća
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Vrag

čet apr 20, 2017 12:37 pm

Damir Sadikovic nema taj karakter, a niko se nije trpio kao on.
Poslije nas ce lutati kao i svi drugi nasi igraci. Malo vani uzeti sta para pa nazad u PL i dizati formu.
On nase djece samo vidim Refikovog malog da moze sta uraditi. Najvise zbog odgoja, zna da nema precica.

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet apr 20, 2017 12:45 pm

Dolina je napisao/la:
boju dao si nebu... je napisao/la:
Osmanković bi trebao počinjati utakmice na jesen...nakon što Kerla ode..nije mu prvi put
To bi bilo idealno...jos ako bude u paru sa malo iskusnijim i brzim stoperom. :palacgore:

Dolina
Kontakt:

čet apr 20, 2017 12:45 pm

Mali od Vedina Musića, donedavno je igrao u pionirima, čini mi se da su ga prebacili u kadete, ima sve ono što nam treba, disciplinu, tehniku, eksplozivnost, marifetluk... imao je na koga povući :D

P.S. Nisam Vedin Musić :lol:

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet apr 20, 2017 12:52 pm

teatrale36 je napisao/la:
čet apr 20, 2017 12:02 pm
http://misamosjedimouredakciji.ba/zao-mi-je-sto-sam-oti ... -karijeru/
Jos uvijek drugi strijelac ekipe!
Malo je reci da zna znanje, ali dzaba kada nece da trenira i radi. Pogledaj samo ko je kapiten u Koperu, Ibricic, koji nije zelio doci na probu kod Pusnika u Hajduk zato sto se zapustio i nabacio kila.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

salle86
Kontakt:

čet apr 20, 2017 1:00 pm

Dolina je napisao/la:
čet apr 20, 2017 11:55 am
Okolele je napisao/la:
čet apr 20, 2017 11:17 am
Ja vjerujem da bi Kemo vec od ove sezone igrao u prvom sastavu da nismo imali prioritet izlaska u Evropu nakon loseg otvaranja sezone a sada cak i prioritet osvajanja bar jednog trofeja..
samim time što ga je Slavko uveo u trenutku kada smo igrlali sa igračem manje protiv pitara sve je rečeno, vjeruje mu, ovaj mu to vraća na treninzima.
što se tiče "malog" Žere, gledao sam ga dosta puta još dok je bio u pionirima, talent jest bio, ali uvijek je u njemu bila jedna vrsta indolentnonsti koja se u pojedinim trenucima izjednačavala sa bezobrazlukom, mislim da je u tim momentima struka trebala odigrati svoj dio, na kraju krajeva za to je i plaćena ali Bože moj.
VIše je povukao na Senada nego na Fadila, moje mišljenje... Još nije kasno mali ima sve što mu treba ali sa njim treba individulalno raditi pa tek onda ekipno.
A nebi ga ni kemo zaigrao da nije morao. Onako nakon crvenog kerle nije bogičević mogao sam a niko drugi nije bio na klupi
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Pompey
Kontakt:

čet apr 20, 2017 1:24 pm

arelinho je napisao/la:
čet apr 20, 2017 12:20 pm
Zar naša tekma nije trebala biti na mojoj tv, a ne na areni?
Pa na MojojTV ce biti. Jedino ako se sta nije promijenilo.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Dolina
Kontakt:

čet apr 20, 2017 1:48 pm

salle86 je napisao/la:
čet apr 20, 2017 1:00 pm
Dolina je napisao/la:
čet apr 20, 2017 11:55 am
Okolele je napisao/la:
čet apr 20, 2017 11:17 am
Ja vjerujem da bi Kemo vec od ove sezone igrao u prvom sastavu da nismo imali prioritet izlaska u Evropu nakon loseg otvaranja sezone a sada cak i prioritet osvajanja bar jednog trofeja..
samim time što ga je Slavko uveo u trenutku kada smo igrlali sa igračem manje protiv pitara sve je rečeno, vjeruje mu, ovaj mu to vraća na treninzima.
što se tiče "malog" Žere, gledao sam ga dosta puta još dok je bio u pionirima, talent jest bio, ali uvijek je u njemu bila jedna vrsta indolentnonsti koja se u pojedinim trenucima izjednačavala sa bezobrazlukom, mislim da je u tim momentima struka trebala odigrati svoj dio, na kraju krajeva za to je i plaćena ali Bože moj.
VIše je povukao na Senada nego na Fadila, moje mišljenje... Još nije kasno mali ima sve što mu treba ali sa njim treba individulalno raditi pa tek onda ekipno.
A nebi ga ni kemo zaigrao da nije morao. Onako nakon crvenog kerle nije bogičević mogao sam a niko drugi nije bio na klupi
Bocca svakako nije ni bio prijavljen, a i mogli smo i bez jednog odbrambenog, ni prvi ni posljednji put, zar ne? Kemo igra na jesen kako god vi odlučili :shisha:

Pompey
Kontakt:

čet apr 20, 2017 1:59 pm

arelinho je napisao/la:
čet apr 20, 2017 1:56 pm
Pompey je napisao/la:
čet apr 20, 2017 1:24 pm
arelinho je napisao/la:
čet apr 20, 2017 12:20 pm
Zar naša tekma nije trebala biti na mojoj tv, a ne na areni?
Pa na MojojTV ce biti. Jedino ako se sta nije promijenilo.
Na drugom portalu piše da će biti na areni...
Poslao sam mail, pa cemo vidjeti sta kazu u Areni.
Bice dobro ako su je prebacili na AS.

Trebali su u tom terminu prenositi utakmici Sarajevo-Krupa na Areni, no moguce da su te dvije utakmice zamijenili. Mrsko ovima iz BHTa ici u Bijeljinu po ovoj zimi :D
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

exbabilon
Kontakt:

čet apr 20, 2017 2:16 pm

Zec ne trenira s ekipom, Tandir isto, Ordagic prvi put trenirao danas poslije povrede, Efendic ne igra.. Jagodicu izvedi im kadete, mater ti yebem

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet apr 20, 2017 2:19 pm

exbabilon je napisao/la:
čet apr 20, 2017 2:16 pm
Zec ne trenira s ekipom, Tandir isto, Ordagic prvi put trenirao danas poslije povrede, Efendic ne igra.. Jagodicu izvedi im kadete, mater ti yebem
Pa ima li iko da ne skida Zrinjskom gace, a da ne gine protiv nas...
Sljedece sezone ulazi Borac, a one tamo nadam se Velez, pa da se malo izbalansira sa ovim normalnim klubovima, a ne Krupama i slicnima.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava