Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 16, 2017 1:05 pm

shzna je napisao/la:
ned apr 16, 2017 12:52 pm
A yebi ga, ako hoces uspjeh, pare od prodaje Lendrica usmjeri na dovodjenje onog sto iole valja u ovoj ligi. Bolje i to nego dovesti nekog iz Tadzekistana pa da te ubije na raskidu. Ovako ulozi malo, napravi kakve klauzule, vrijeme je da napravimo monopol. Mislim da smo u mogucnosti.

Pokupi mladih igraca tipa Redzica al ne dovodi ga odmah nego ga ostavi na posudbi, stavi klauzu ak ti zateeba da ga mozes opozvati itd. To su normalne stvari u svijetu fudbala.
Mislim da ako se Lendric proda da smo u mogucnosti, inace nismo.
Nisu ni ovi igraci koji su dovedeni jeftini. Dovedeni su zbog iskustva i želje za brzim povratkom na šampionski put. Brzina nije uvjek vrlina.
Jedino riješenje je permanentno dovođenje i prodaja mladih igraca. Prodaš dva vani kupiš cetiri iz naše lige. Dobro nama, dobro igracima jer se vide u Želji zbog angažmana vani.
Preduslov tome je uređen klub, što sada jesmo. Još je važnije kontinuitet i širina SŠ. Jedan ili dva covjeka ne mogu ništa. U SŠ mora biti 4, 5 ljudi. Trener, ma ko bio mora biti najmanje dvije sezone. Mjenjanje nakon par loših rezultata ne dolazi u obzir.
Ovo je jedini nacin da napravimo monopol o kojem ti govoriš a vecina priželjkuje.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Zeljo
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:06 pm

LARS1921 je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:03 pm
Imamo već par kanti u veznom redu
:rofl1: :rofl1:
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Morzhy
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:08 pm

ChWilla je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:01 pm
i kakve veze s mudima ima to što je neko (a jeste) usrao tri milion postotne šanse krivim odlukama...pamet i samo pamet.
Nije on bez muda, za njega sam rekao da mi je izgledalo da može, ali namjerno neće. Više sam mislio na vezni red i Sinišu, ali posebno na Uglješu...šta je ono onako? Kako taj dečko zaluta u Želju?

Jaozinho22

ned apr 16, 2017 1:10 pm

Joj Mire,posla Mihojevića zvanog aka zapisan u notes Udinesea nazad u Leotar :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:11 pm

Najludje je kad kazemo treba nam stoper tipa Kantea, Kjelinia, Ramosa hahaha. Nema takvih braco kod nas. Ti igraju u malo jacim ligama. Shvatam ja na sta vi mislite ali navodite takve igrace u uporedbi onog sto nama treba je suvisno.
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u ned apr 16, 2017 1:11 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Model1964

ned apr 16, 2017 1:12 pm

@Hadzijalagic
Da na njega sam mislio
Nemam pojma koliko je star ali svaki put kada sam gledao Krupu( doduše na kompu :D :D ) on mi je zapao za oko. Dobar u postavljanju, ima dobar pas, nije panicar...
Sve iz perspektive naše lige ;)

SanMan
Kontakt:

Nek se dogovore i dovedu dvojicu al da već valjaju (plati ga ako treba, ne slobodan igrač, džaba haj kod nas),
a ne da nadolaze u Želji, samo nemoj 20 pa valjda će dvojica biti dobri, nije selkcija za pionire

Model1964

ned apr 16, 2017 1:15 pm

SanMan je napisao/la:
Nek se dogovore i dovedu dvojicu al da već valjaju (plati ga ako treba, ne slobodan igrač, džaba haj kod nas),
a ne da nadolaze u Želji, samo nemoj 20 pa valjda će dvojica biti dobri, nije selkcija za pionire
Na žalost mi se nismo još financijski udebljali za takve kupovine

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:16 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:11 pm
Najludje je kad kazemo treba nam stoper tipa Kantea, Kjelinia, Ramosa hahaha. Nema takvih braco kod nas. Ti igraju u malo jacim ligama. Shvatam ja na sta vi mislite ali navodite takve igrace u uporedbi onog sto nama treba je suvisno.
http://www.transfermarkt.ba/ante-majsto ... ler/207025

Evo ti Ramosa za nasu ligu. Da li je moguc, ne znam. Znam da je decko masina. :)

black64
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:17 pm

Polahko ljudi ne moze sve preko noći, mislim da bi poslije slovenaca svi potpisali i 4. mjesto, fino su rekli cilj je Evropa, ako uspiju trofej jos bolje, ako ne ja sam zadovoljan, s tim da sljedecu sezonu permanentno napadamo titulu od prvog kola.

LARSSON
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:18 pm

Treba prvo vidit ko ce nam trener biti od naredne sezone pa onda igrače dovoditi

shzna
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:19 pm

Model1964 je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:05 pm
shzna je napisao/la:
ned apr 16, 2017 12:52 pm
A yebi ga, ako hoces uspjeh, pare od prodaje Lendrica usmjeri na dovodjenje onog sto iole valja u ovoj ligi. Bolje i to nego dovesti nekog iz Tadzekistana pa da te ubije na raskidu. Ovako ulozi malo, napravi kakve klauzule, vrijeme je da napravimo monopol. Mislim da smo u mogucnosti.

Pokupi mladih igraca tipa Redzica al ne dovodi ga odmah nego ga ostavi na posudbi, stavi klauzu ak ti zateeba da ga mozes opozvati itd. To su normalne stvari u svijetu fudbala.
Mislim da ako se Lendric proda da smo u mogucnosti, inace nismo.
Nisu ni ovi igraci koji su dovedeni jeftini. Dovedeni su zbog iskustva i želje za brzim povratkom na šampionski put. Brzina nije uvjek vrlina.
Jedino riješenje je permanentno dovođenje i prodaja mladih igraca. Prodaš dva vani kupiš cetiri iz naše lige. Dobro nama, dobro igracima jer se vide u Želji zbog angažmana vani.
Preduslov tome je uređen klub, što sada jesmo. Još je važnije kontinuitet i širina SŠ. Jedan ili dva covjeka ne mogu ništa. U SŠ mora biti 4, 5 ljudi. Trener, ma ko bio mora biti najmanje dvije sezone. Mjenjanje nakon par loših rezultata ne dolazi u obzir.
Ovo je jedini nacin da napravimo monopol o kojem ti govoriš a vecina priželjkuje.
Slazem se da je to postupak koji traje. Da trebaju ogromne raspolozive finansije, skauting sluzbe, kamp i tako dalje.
Ali, sad cemo na ljeto sigurno imati priliku da dobijemo dvije sestice na kockama i uzmemo dosta toga. Sigurno 1/3 posla na ljeto mozemo uraditi jer ce Lendra ici za pozamasnu cifru, plus Evropa, cista zarada na Grb.. Treba udariti jake temelje i dati do znanja da se dizemo iz sivila. Imamo trenera, imamo Cenana kojem bih ja pridruzio jos Stanica i Zubana, imamo jake ljude u klubu, sponzori lete oko kluba. Zasto ne iskoristiti ovo?
1987

igla
Kontakt:
Status: Online

ned apr 16, 2017 1:21 pm

U 6 tekma protiv Širokog?

Vrag

ned apr 16, 2017 1:22 pm

Nama treba Tomic ili Petrak, treba 2 stopera, treba Djelmic, desni bek, lijevi bek, Obradovic i Kobiljar ili neko drugi koji moze zamijeniti Zebu.

ChWilla
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:23 pm

igla je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:21 pm
U 6 tekma protiv Širokog?
da.
gradi željo boli te *****

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:24 pm

LARS1921 je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:18 pm
Treba prvo vidit ko ce nam trener biti od naredne sezone pa onda igrače dovoditi
Pogodio u srz.
Slavko je dobro rekao, ovdje kada ekipa pobijedi ljudi su nezadovoljni i masivno ( :D ) se kritikuje. Samo da Slavko ostane sto duze na klupi, to je najbitnije. Na infrastrukturi se radi, a to nije nimalo jednostavno. Bit ce posla na ljeto, bit ce tu sigurno zanimljivih pojacanja. I ja bih Vukotica, Pecu, ali da Zeljo za njih da obestecenje, a da ne osvojimo titulu, da grijese, neko da se povrijedi, tek bi se onda pljuvalo. Kada dovoljno ojacamo, kupovat ce se mladji igraci i isti ti plasirati na europsko trziste. Do tada polako, ne ide sve preko noci. Mnogi su vec Lendrica unaprijed prodali za milion eura ili cak vise. Ne ide to tako ljudi, samo polako.
Borimo se na oba fronta, ekipa malo posustaje, ali treba im nasa podrska vise nego ikada. Svi u srijedu na revans kupa i da mlatnemo Siroki!

Slavko je napao hrabro Sarajevo, Crnov igrao od prve minute, znaci da nije toliko tvrdoglav trener koliko se cini, ako pogrijesi, to ce i ispraviti. Da li je bas Crnov mogao igrati prije sedam dana, pa i nisam bas siguran da je bio spreman, a za Musu smo vidjeli koliko ustvari i nije prevaga i kako puse nazad kada on igra. Jedino meni nije jasno sta se desava sa Bekricem, jer Zeba se mora odmarati zadnjih pola sata.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:26 pm

Moze li nam D.Sadikovic valjati? Vidim standardan u zadnje vrijeme.. Da je ostao ne bi bio gori od Ugljese kako god okrenes :D
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:27 pm

i da osvojimo titulu vrlo teško da će se plaćati obeštećenja. a peco je već povrijeđen i to permanentno, moglo bi se reći...

shzna
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:27 pm

Koliko je ono jucer bila samo Stevina utakmica. Moja zamjerka je ta sto nije vadio Lendrica na poluvremenu jer je fulio 3 zicera i tu je njegova psiha za jucerasnju utakmicu uginula.
1987

ChWilla
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:28 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:26 pm
Moze li nam D.Sadikovic valjati? Vidim standardan u zadnje vrijeme.. Da je ostao ne bi bio gori od Ugljese kako god okrenes :D
ako se uozbilji naravno da može. ostaje mu još godina ugovora sa nama pa će se vidjeti. a njegovi problemi su slični kao uglješini, sve zna ali rijetko to spoji u cjelinu...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

Prijava