Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

igla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 16, 2017 12:22 pm

Treba bolji napadač od Obradovića. Za Vukotića sam, čovjek je okretan ko da nema preko 2 metra.

cikazubo
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:24 pm

drtooth je napisao/la:
ned apr 16, 2017 12:15 pm
A Kostic je nas igrac, to je zavrsena stvar, samo je fora jos Vukotica dovesti....

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Meni se lično ne sviđa Kotić, djeluje kao mlađa verzija Kosorića, na lopti nije bolji od Bogija u duelu nije bolji od Kerle, jedino što je zna bolje iznijeti i povući od pomenutih, tako da u njemu ne vidim neki upgrade u odnosu na ovo što sad imamo, pogotovu ako uzmemo u obzir da pola godine neće imati utakmice u nogama. Mora se naći bolje rešenje za štopera od njega i upariti ga sa našim Kemom od sljedeće sezone.. Moja neka želja Vukotić-Kemo, iako djeluju kao rustiklan štoperski dvojac, mene je Vukotić jako iznenadio kako ulazi u duel igru sa malim i brzim igračima kakvi su Lendrić, Miro i Zaka, postavljanje i startovi odlični , uzimao je bez problema čak i kad ovi imaju po 10 metara brisanog prostora na krilima, o igri u 16 ne treba ni pričati, a Kemo je još nepoznanica ali ovo što je odigrao ohrabruje, a i Slavkine izjave potvrđuju sve to.

Elegant
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:32 pm

U srijedu nam sudi isti sudija koji je sudio u Sirokom kad smo izgubili 1:0.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

shzna
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:34 pm

Na klupi bi imali Fejza, Stana, Bogi, Osmankovic, Zera, Besirovic, Blagi, Markovic, Zeba, Nikolic, Djelmic?

I nadam se Hajdarevicu da ce potpisati ugovor.
1987

voltron30
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:37 pm

Vukotić bi sa Zebinim nabačajima, postao prvi strijelac lige. :D

Jaozinho22

ned apr 16, 2017 12:42 pm

Vukotić,Peco,Kuzmanović je nešto što bi se trebalo uzet na ljeto,pitanje je koliko je realno što reče chwilla.
U srijedu Kemo mora počet u tandemu s bilo kim,na desetku il Bekrica il Zeru,Zeba je presaugao.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:45 pm

- Slijedi utakmica protiv Sirokog na Grbavici, moze li Zeljo do finala?
- Ne da moze, nego mora! (Ivan Crnov)

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Sad pogledao izvjestaj, Grbavica predivno izgleda, napraviti kavez za gostujuce navijace od 5% i to je to.

Kako Blagojevic nabaci loptu sa zemlje! I sad tek vidim kako je Lendric imao samog Crnova lijevo :zid:
Imali smo konkretnije prilike i morali smo ovo dobiti, covjeku samo moze biti krivo, ali jbg, idemo dalje, sada je bitna utakmica uzvrata kupa. Ako ne moze Kerla igrati (nisam siguran za ta pravila, da li se crveni prenosi na kup, a i nije direktni, pa ko ce ga znati), ja bi stavio Kemu. Najbolje je mladje igrace baciti u vatru, a vece greske od Bogija i Kerle tesko da moze napraviti.

phpBB [video]

Kako mocno zvuci :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Model1964

Hadzijalagic je napisao/la:
ned apr 16, 2017 12:04 pm
hardwell je napisao/la:
ned apr 16, 2017 12:02 pm
Zasto Vukotic? 202 cm, nama treba dobar štoper koji je brz jer napadamo 90% utakmica. Dobar igrač, ali nije za naš stil. Još na Grbavici maks. dimenzije, naši štoperi izađu na pola terena, a Blagojević pogriješi, Siniša pogriješi, Radinović pogriješi (Nije im strano) a onda će Kerla i Vukotić kao gazele stizati protivničke napadače. Nemam ništa protiv Vukotića, dobar i perspektivan fudbaler, ali nije tip štopera koji nam treba.
Pa imenuj tog stopera koji nam treba.. Po meni je dobro imati jednog jablana tipa Vukotica i drugog tih karakteristika koje navodis.. Pored toga Vukotic nije nista sporiji ni okretniji od vecine tih nekih stopera koje opisujes..
Aleksic ;)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Grb1
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:46 pm

Jel ja nisam cuo na sjeveru, ili jug nije nijednom pjevao o Dzildi?

ChWilla
Kontakt:

ma peco igra dvije utakmice pa pet ne igra. kakav je da je kad igra on očito ima strukturalni problem. kuzmanović bi trebalo da se može dovesti.
gradi željo boli te *****

Kospicar
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:50 pm

"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:51 pm

Grb1 je napisao/la:
Jel ja nisam cuo na sjeveru, ili jug nije nijednom pjevao o Dzildi?
A nije :roll:

@ChWilla

Kuzmanovicu istice ugovor i on bi se mogao dovesti, Peco i Vukotic su vezani dugim ugovorima i skoro je nemoguce dovesti ih. Ne znam moze li Kuzmanovic igrati spica, ali svejedno bi ga trebalo zaganjati.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

shzna
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:52 pm

A yebi ga, ako hoces uspjeh, pare od prodaje Lendrica usmjeri na dovodjenje onog sto iole valja u ovoj ligi. Bolje i to nego dovesti nekog iz Tadzekistana pa da te ubije na raskidu. Ovako ulozi malo, napravi kakve klauzule, vrijeme je da napravimo monopol. Mislim da smo u mogucnosti.

Pokupi mladih igraca tipa Redzica al ne dovodi ga odmah nego ga ostavi na posudbi, stavi klauzu ak ti zateeba da ga mozes opozvati itd. To su normalne stvari u svijetu fudbala.
1987

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:54 pm

hardwell je napisao/la:
Zasto Vukotic? 202 cm, nama treba dobar štoper koji je brz jer napadamo 90% utakmica. Dobar igrač, ali nije za naš stil. Još na Grbavici maks. dimenzije, naši štoperi izađu na pola terena, a Blagojević pogriješi, Siniša pogriješi, Radinović pogriješi (Nije im strano) a onda će Kerla i Vukotić kao gazele stizati protivničke napadače. Nemam ništa protiv Vukotića, dobar i perspektivan fudbaler, ali nije tip štopera koji nam treba.
Pa imenuj tog stopera koji nam treba.. Po meni je dobro imati jednog jablana tipa Vukotica i drugog tih karakteristika koje navodis.. Pored toga Vukotic nije nista sporiji ni okretniji od vecine tih nekih stopera koje opisujes..
Ramos :kafa:

Bit ce stopera na ljeto, mozda se moze sta probrat. Dosta ekipa preferira da ima jednog stopera koji "zna lopte" i drugog malo viseg, jaceg, destruktivnijeg.
Vukotic bi bio idealan za ovog drugog koji je destruktivac, skakac, a koliko je realno dovesti, ako ima imalo sanse treba pokusati sta izmajmunisati.

ChWilla
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:57 pm

sa crnovom, zakarićem i kuzmanovićem krila bi bila pokrivena. niko od njih nije miro po ukupnim kvalitetima, ali kuzmanović će sigurno još napredovati i biti još bolji.

Morzhy
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:59 pm

Ono sinoć smo morali dobiti da je Lendrić pucao gdje je trebao dodati i dodavao gdje je trebao pucati. Čini mi se kao da su ga kladionice zamolile da ne postigne gol. Nikad gore Sarajevo, ali nikad, stavi ove igrače u dresove Krupe ne bi centra prešli. Još bez navijača. Razočaran sam, igrači muda izgubili na bingu. Nije do Slavke, Slavko ih je momački napao, za to mu je veliki respect!

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 16, 2017 12:59 pm

Model1964 je napisao/la:
hardwell je napisao/la:
Aleksic ;)
Star je on ako mislis na ovog iz Krupe..

evo ako nam bas ono jablan treba http://www.transfermarkt.com/miljan-jab ... eler/73127 :rofl1:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:01 pm

i kakve veze s mudima ima to što je neko (a jeste) usrao tri milion postotne šanse krivim odlukama...pamet i samo pamet.

Zeljo
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:01 pm

Nama i u veznoj liniji treba finih pojacanja.Treba dovesti nekoga kao sto je Kante(radilica) tj. da kupi lopte i salje u napad, a ne da vraca golmanu ili defanzivcima pa da onda oni kreiraju napade.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

LARSSON
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:03 pm

Imamo već par kanti u veznom redu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava