Meni se lično ne sviđa Kotić, djeluje kao mlađa verzija Kosorića, na lopti nije bolji od Bogija u duelu nije bolji od Kerle, jedino što je zna bolje iznijeti i povući od pomenutih, tako da u njemu ne vidim neki upgrade u odnosu na ovo što sad imamo, pogotovu ako uzmemo u obzir da pola godine neće imati utakmice u nogama. Mora se naći bolje rešenje za štopera od njega i upariti ga sa našim Kemom od sljedeće sezone.. Moja neka želja Vukotić-Kemo, iako djeluju kao rustiklan štoperski dvojac, mene je Vukotić jako iznenadio kako ulazi u duel igru sa malim i brzim igračima kakvi su Lendrić, Miro i Zaka, postavljanje i startovi odlični , uzimao je bez problema čak i kad ovi imaju po 10 metara brisanog prostora na krilima, o igri u 16 ne treba ni pričati, a Kemo je još nepoznanica ali ovo što je odigrao ohrabruje, a i Slavkine izjave potvrđuju sve to.
AleksicHadzijalagic je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:04 pmPa imenuj tog stopera koji nam treba.. Po meni je dobro imati jednog jablana tipa Vukotica i drugog tih karakteristika koje navodis.. Pored toga Vukotic nije nista sporiji ni okretniji od vecine tih nekih stopera koje opisujes..hardwell je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:02 pmZasto Vukotic? 202 cm, nama treba dobar štoper koji je brz jer napadamo 90% utakmica. Dobar igrač, ali nije za naš stil. Još na Grbavici maks. dimenzije, naši štoperi izađu na pola terena, a Blagojević pogriješi, Siniša pogriješi, Radinović pogriješi (Nije im strano) a onda će Kerla i Vukotić kao gazele stizati protivničke napadače. Nemam ništa protiv Vukotića, dobar i perspektivan fudbaler, ali nije tip štopera koji nam treba.
A nije
RamosHadzijalagic je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:04 pmPa imenuj tog stopera koji nam treba.. Po meni je dobro imati jednog jablana tipa Vukotica i drugog tih karakteristika koje navodis.. Pored toga Vukotic nije nista sporiji ni okretniji od vecine tih nekih stopera koje opisujes..hardwell je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:02 pmZasto Vukotic? 202 cm, nama treba dobar štoper koji je brz jer napadamo 90% utakmica. Dobar igrač, ali nije za naš stil. Još na Grbavici maks. dimenzije, naši štoperi izađu na pola terena, a Blagojević pogriješi, Siniša pogriješi, Radinović pogriješi (Nije im strano) a onda će Kerla i Vukotić kao gazele stizati protivničke napadače. Nemam ništa protiv Vukotića, dobar i perspektivan fudbaler, ali nije tip štopera koji nam treba.
Star je on ako mislis na ovog iz Krupe..Model1964 je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:45 pmAleksicHadzijalagic je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:04 pmPa imenuj tog stopera koji nam treba.. Po meni je dobro imati jednog jablana tipa Vukotica i drugog tih karakteristika koje navodis.. Pored toga Vukotic nije nista sporiji ni okretniji od vecine tih nekih stopera koje opisujes..hardwell je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 12:02 pmZasto Vukotic? 202 cm, nama treba dobar štoper koji je brz jer napadamo 90% utakmica. Dobar igrač, ali nije za naš stil. Još na Grbavici maks. dimenzije, naši štoperi izađu na pola terena, a Blagojević pogriješi, Siniša pogriješi, Radinović pogriješi (Nije im strano) a onda će Kerla i Vukotić kao gazele stizati protivničke napadače. Nemam ništa protiv Vukotića, dobar i perspektivan fudbaler, ali nije tip štopera koji nam treba.![]()