Meni je ono na krov odlicno ocistio bili su u kontri.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma naša raja bi da je kao Bekembauer primi na prsa, složi zvrcku a onda dugom loptom pogodi Lendrica u trepavicu za vodstvo
Zalutali momci.kontra_splita je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:22 pmVidio sam da su dvojica poderanih izasli sa jugaa..
bilo je ko kad je onaj narkos razbio siptaru pekaru, pa ga sipco bije a on se dere " sto mene sta sam ti ja uradio" ? Hhahahhashzna je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:33 pmZalutali momci.kontra_splita je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:22 pmVidio sam da su dvojica poderanih izasli sa jugaa..
Jos krenuli prema ex sumi. HAHAHAHAHA
Vukotic je prerastao ovu ligu.
To hoš rjetkontra_splita je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:34 pmbilo je ko kad je onaj narkos razbio siptaru pekaru, pa ga sipco bije a on se dere " sto mene sta sam ti ja uradio" ? Hhahahhashzna je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:33 pmZalutali momci.kontra_splita je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:22 pm
Vidio sam da su dvojica poderanih izasli sa jugaa..
Jos krenuli prema ex sumi. HAHAHAHAHA
BravoPlava Porodica je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:19 pmOdmah poslije meca dok sam izlazio sa stadiona sam napisao nas najveci problem.
Sablonska igra. Razlog sablonske igre, dva veznjaka vise defanzivno orijentisana nego ofanzivno, a ovom marsovcu iz banja luke da ne trosim rijeci. Ordagic je jedini igrac u ligi koji je taj veznjak. Igra od 16 do 16, ima dribling , zadnji pas i jako inteligentan igrac. Taj veznjak nije ni Tomic, malo jaca verzija Blagojevica. Samo Ordagic, ili neko cudo od djeteta kao Amir.
Druga mana , ili ti ga drugi igrac koji nam fali je neko kao Duljevic. Radi te falinke mi nemamo nikakvu kontru, niko nema muda da je povuce kao on i da rasiri krila.
I treca falinka je stoper. U obzir dolazi samo Vukotic.
Kada bi nasli makar 2 od 3 takva igraca uz adekvatne zamjene za Lendrica i Miroslava ja sam siguran da bi se prosetali ligom.
Svi ovi igraci imaju veliki kvalitet, ali igra je sablonska radi loseg veznog reda i manjka muda. Sa tim igracima bi dobili na sirini mozaika napada i nikakvih problema ne bi bilo ni protiv jednog protivnika.
P.S. Pohvale za Miroslava i za Crnova.
Veliki minus za Sinisu.
Pohvale i za Jug..Ovo veceras je nesto sto se ne vidja u BiH![]()
Realno on je u toj situaciji, njemu prva veća utakmica i delikatna situacija, sasvim dobro reagirao. Neće valjda nekog u loži pogoditi
Tako je. Bit ce igraca na ljeto, mora se naci neko ko moze povuci, nesto ala Amir. Amir kad je povuce, to puca od siline, nemoj mi mlako i mlitavo. Blagi igra konstanto, ali opet trci, pokusava, njemu upraiti nekog ko Amira pa ce i on biti bolji.
Vjeruj, raja s foruma bi mogla odigrati kao on vcrs. Decko, uzmi papire na ljeto i lagano idi pomozi svom Borcu, nisi nizasta drugo.igla je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 10:18 pmOno što je igrao Uglješa večeras, mogao sam i ja. U napadu beskoristan, 90 posto lopti nazad da, u odbrani nijedna ničija lopta njegova.
Vedranu svaka čast, jebeni su ono šutevi bili. Nisam vidio sa sjevera kad je Crnov ubacio na drugu stativu, pola sjevera je već proslavilo gol, kako je ono fulio?
Nako derbi, Široki se mora proći.