Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 12, 2017 1:42 pm

Grb1 je napisao/la:
sri apr 12, 2017 11:14 am
https://www.klix.ba/sport/nogomet/silja ... /170412035
Preporucio bih Šiljku da umjesto davanja više ulaznica huliganima, iste te povede svojoj kuci pa neka kod njega orgijaju!

Niti Šiljak niti bilo ko drugi nema pravo da favorizira druge navijacke grupe na racun Željovaca!

Niko nema pravo da izlaže riziku od uništenja Željinu imovinu!
Zadnja izmjena: Model1964, dana/u sri apr 12, 2017 1:42 pm, ukupno mijenjano 1 put.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

cikazubo
Kontakt:

sri apr 12, 2017 1:42 pm

delinjo je napisao/la:
sri apr 12, 2017 1:22 pm
bistrikboy je napisao/la:
sri apr 12, 2017 1:03 pm
damirfile je napisao/la:
sri apr 12, 2017 12:58 pm
Posjeta će biti mizerna za derbi.
ma nece bolje je ovako
vjerovatno da znas sta su planirali i sta su htjeli uraditi na nasem stadionu ovaj derbi,vjerovatno bi sad podrzao ovu odluku 300 % i hvalio upravu i mup na sav glas...
Vidim piše se o tome i po fb-u, može li se znati šta su to planirali ?

Hadzijalagic
Kontakt:

sri apr 12, 2017 1:45 pm

Isti su im planovi kao i u proslom derbiju samo jos radikalnije.. Pucaju im cirevi kako se stadion poceo sredjivati samo tako.. Pojede ih ljubomora.. Da se organizuje kakva akcija za rusenje istoka tri puta bi vise zaradili od pitara nego od prodaje desetogodisnjih..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri apr 12, 2017 1:47 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri apr 12, 2017 1:46 pm

Okolele je napisao/la:
sri apr 12, 2017 1:38 pm
slika
Fantasticni uslovi, bit ce ovo pravo dobra utakmica, imam osjecaj. Oni se moraju otvoriti, a nama to odgovara. Nece Slavko puno eksperimentisati sa sastavom, jedina nedoumica bekovi i za koje solucije ce se odluciti. Nesto nisam za to da Boka igra beka.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

teatrale36
Kontakt:

sri apr 12, 2017 1:47 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
sri apr 12, 2017 1:40 pm
teatrale36 je napisao/la:
sri apr 12, 2017 1:35 pm
neda_TM87 je napisao/la:
sri apr 12, 2017 1:26 pm
Ma ljudi cemu panika? Ulaznice ce se 99% moci kupiti normalno bez ikakvih clanskih i slicno... To oko clanskih je kao i ono njihovo sjever 3 KM za clanove a svima prodaju po 3 bili oni clanovi ili ne bili.... Zbog ovih licnih i svega, morali su i za nas staviti neko "Pravilo" a praksa ce biti totalno drugacija cak i da sad opet objave zvanicno to za clanske i kupovinu ulaznica, jer zvanicno tako ocigledno mora biti...
Treba samo sa clanskim kupovati karte, ne znam kako neko nije član Kluba a sebe zove navijačem istog. Sve moguce pogodnosti dobiju i opet nece da se učlane. I na kraju neko ko je član ( a ako nema godisnju) će da izvisi jer ce se pojaviti ovi koji idu jednu-dvije tekme godisnje.
Puno 20KM za godinu dana :zid: .. Klub u buducnosti treba staviti razlicite cijene karata za clanove i one koji to nisu.. I to staviti duplu cijenu za one koji nisu clanovi jer takvi i onako dalaze par puta godisnje na utakmice i nije fer da imaju iste cijene kao oni koji dolaze redovno i ispostuju sve aktivnosti kluba.. Pogotovo ovo koristiti kada budu evropske utakmice..
Naravno, i pogodnosti koje mi imamo pri kupovini godisnjih karata , gdje stvarno dobijes godisnju kartu za vrlo nisku cijenu. A za evropske utakmice je posebna prica, stadion je mali bice puno gledalaca, i mi članovi moramo imati prednost pri kupovini ulaznica za euro takmičenja.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri apr 12, 2017 1:49 pm

Veceras jako bitna utakmica za nas, sa jednim golom u gostima mi smo vec jednom nogom u finalu. Zato pustite se derbija idemo veceras prvo osigurati ulazak u finale. Naprijed Zeljo ljubavi moja
Alea iacta est!

mula
Kontakt:

sri apr 12, 2017 1:51 pm

Komsijski derbi će mnogo toga odlučiti?
Mi ako pobijedimo aBd izbacujemo komšije iz borbe za titulu, automatski još dobijamo na samopouzdanju i pozitivnoj energiji, mada iskreno imamo je dovoljno, ali nije na odmet.
Pozitivne strana ako ne dođu pitari:
1. Neće imati podršku kada im najviše treba
2. Ljepse će izgledati stadion kada popunimo predviđene tampon zone
3. Zeljo će više zaraditi- jer one tampon zone zauzimaju vise mjesta nego što su pitari dobili karata
4. Manju cemo kaznu platiti-jer mozda nećemo praviti bakljadu
Loše strane:
1. Naredne utakmice na Koševu ćemo dobiti 5% ulaznica
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

igla
Kontakt:

sri apr 12, 2017 1:53 pm

Tampon zone će vam ostati bez obzira na bojkot. Bar ja tako mislim. Stav Hordi Zla ne brani navijačima Sarajeva da dođu i kupe 1090 ulaznica i budu na utakmici.

storm_raider
Kontakt:

sri apr 12, 2017 1:54 pm

Tampon zona ostaje. Nece Horde dolaziti organizovano, ali ce biti vjerovatno normalne raje, koja ce se normalno ponasati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

sri apr 12, 2017 1:55 pm

pa nece biti onda 8 hiljada ljudi na derbiju ali haj
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

cikazubo
Kontakt:

sri apr 12, 2017 1:58 pm

Počelo asfaltiranje ispred istoka, jel možda neko slikao ?

Model1964

sri apr 12, 2017 2:02 pm

Isti su im planovi kao i u proslom derbiju samo jos radikalnije.. Pucaju im cirevi kako se stadion poceo sredjivati samo tako.. Pojede ih ljubomora.. Da se organizuje kakva akcija za rusenje istoka tri puta bi vise zaradili od pitara nego od prodaje desetogodisnjih..
Kada sam poceo o njihovim planovima ovdje pisati pojedinci su pravili budalu od menei tvrdili da to nije moguce.
Kada vec pitate... planirali su napad sa leđa dimnim bombama i topovskim udarima na istok.
Cilje bio da se max zagužva i da svi budu krivi!

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 12, 2017 2:04 pm

Kakva perverzija od terena :karanje:

Idealni uvjeti za strasnu tekmu. Jedva cekam da pocne. Oni nalozeni, mi bolji, sve to govori da bi moglo biti bara bara tekma.
Nadam se da necemo izgubiti i najbolje bi bilo kad bi zabili gol. Slavko je majstor za kup. Ne bi valjalo da ostvarimo los rezultst kojeg mpgu i sudije sacuvati na Grbavici.
Gol moramo dati ako hocemo prolaz. Rezultat 0-0 je katastrofa.

delinjo
Kontakt:

sri apr 12, 2017 2:04 pm

Model1964 je napisao/la:
sri apr 12, 2017 2:02 pm
Kada sam poceo o njihovim planovima ovdje pisati pojedinci su pravili budalu od menei tvrdili da to nije moguce.
Kada vec pitate... planirali su napad sa leđa dimnim bombama i topovskim udarima na istok.
Cilje bio da se max zagužva i da svi budu krivi!
da ....takvu sam i ja info dobio direktno od njih....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

exbabilon
Kontakt:

sri apr 12, 2017 2:05 pm

Pa tako "neorganizovano" nece doci njih 200 u vrh glave, a pojest ce nam 3000 sjedecih mjesta. Plafon sto nas moze doci je 4k jug, 2.5k sjever, istok 3,5k, 600 zapad. Slaba atmosfera, slaba zarada, utakmica ce svakako bit slaba..

delinjo
Kontakt:

sri apr 12, 2017 2:06 pm

exbabilon je napisao/la:
Pa tako "neorganizovano" nece doci njih 200 u vrh glave, a pojest ce nam 3000 sjedecih mjesta. Plafon sto nas moze doci je 4k jug, 2.5k sjever, istok 3,5k, 600 zapad. Slaba atmosfera, slaba zarada, utakmica ce svakako bit slaba..
ma smijesno da ostanu tampon zone u slucaju bojkota...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

igla
Kontakt:

sri apr 12, 2017 2:09 pm

Haj malo uključite mozak, Stav navijačke grupe ne brani ni vođi Hordi Zla da dođe na utakmicu, a kamoli ljudima koji kod njih sjede na istoku ili zapadu, tj. totalno su operisani od tih navijačkih stvari. Oni i dalje imaju pravo na tih 1090 karti, mogu ih kupiti i spaliti, šta god im je volja. Sve dok je tako, organizacija utakmice mora biti ista. Jedino što mogu smanjiti malo tampon zonu, ali ne vjerujem da će se i to desiti.

Ivicahuljev
Kontakt:

sri apr 12, 2017 2:16 pm

delinjo je napisao/la:
sri apr 12, 2017 2:06 pm
exbabilon je napisao/la:
ma smijesno da ostanu tampon zone u slucaju bojkota...
Ma treba ovo sasjeci u korijenu,nema nikako karata za njih I cao,ima fino lavor nek iznajme prostru carsaf I gledaju,ko god od nasih zali sto ih nece biti I kome fali ono njihovo cupanje stolica prije pocetka tekme I redanje istih po ogradi,nek im se pridruzi na lavoru pa nek zajedno bratski pocupaju sve

Model1964

sri apr 12, 2017 2:17 pm

igla je napisao/la:
sri apr 12, 2017 2:09 pm
Haj malo uključite mozak, Stav navijačke grupe ne brani ni vođi Hordi Zla da dođe na utakmicu, a kamoli ljudima koji kod njih sjede na istoku ili zapadu, tj. totalno su operisani od tih navijačkih stvari. Oni i dalje imaju pravo na tih 1090 karti, mogu ih kupiti i spaliti, šta god im je volja. Sve dok je tako, organizacija utakmice mora biti ista. Jedino što mogu smanjiti malo tampon zonu, ali ne vjerujem da će se i to desiti.
Oni imaju pravo na 675! Sve ostalo je samovolja nekoga iz kluba a na uštrb naših navijaca!

Model1964

sri apr 12, 2017 2:18 pm

@Ivicahuljev :palacgore:
Dugo te nije bilo :)
Dolaziš u pravo vrijeme :pljesak:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava