Nasa Tv je ubacila Moju Tv. Ako imas Svoju Tv, onda ces imati i Moju Tv, tj. Vasu Tv
vjerovatno da znas sta su planirali i sta su htjeli uraditi na nasem stadionu ovaj derbi,vjerovatno bi sad podrzao ovu odluku 300 % i hvalio upravu i mup na sav glas...
Storm hoce li biti link za nas sto nemamo Nasu tv?Sad sam usao na forumstorm_raider je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 9:24 amMoja TV ima Nasu TV. Onda ce se u ovim kaficima koji imaju Moja TV moci gledati utakmica. Varadero, Mahala, Tuborg, Damask, nastavi niz...
samo da dodam i u adaliji na cviliiggy2377 je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 1:27 pmStorm hoce li biti link za nas sto nemamo Nasu tv?Sad sam usao na forumstorm_raider je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 9:24 amMoja TV ima Nasu TV. Onda ce se u ovim kaficima koji imaju Moja TV moci gledati utakmica. Varadero, Mahala, Tuborg, Damask, nastavi niz...
pa vrlo lako je moguce da zvanicno "mora" tako biti... mislim to u vezi kupovine i clanskih, jer vjerovatno je MUP tako zahtijevao, cisto sumnjam da su nasi iz cista mira dosli na tu ideju. Uglavnom predpostavljam da tako zvanicno mora stajati i pisati, a praksa nece imati veze s tim.
Kanu suza, sama od sebevrbanjusa je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 9:18 amhttp://www.radiosarajevo.ba/sport/nogom ... ivi/259400
Treba samo sa clanskim kupovati karte, ne znam kako neko nije član Kluba a sebe zove navijačem istog. Sve moguce pogodnosti dobiju i opet nece da se učlane. I na kraju neko ko je član ( a ako nema godisnju) će da izvisi jer ce se pojaviti ovi koji idu jednu-dvije tekme godisnje.neda_TM87 je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 1:26 pmMa ljudi cemu panika? Ulaznice ce se 99% moci kupiti normalno bez ikakvih clanskih i slicno... To oko clanskih je kao i ono njihovo sjever 3 KM za clanove a svima prodaju po 3 bili oni clanovi ili ne bili.... Zbog ovih licnih i svega, morali su i za nas staviti neko "Pravilo" a praksa ce biti totalno drugacija cak i da sad opet objave zvanicno to za clanske i kupovinu ulaznica, jer zvanicno tako ocigledno mora biti...
Evo bice i ovdje stream za sve one koji nemaju nasu, vasu, moju, tvoju, njegovu, njenu, komsijinu, televiziju..
Puno 20KM za godinu danateatrale36 je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 1:35 pmTreba samo sa clanskim kupovati karte, ne znam kako neko nije član Kluba a sebe zove navijačem istog. Sve moguce pogodnosti dobiju i opet nece da se učlane. I na kraju neko ko je član ( a ako nema godisnju) će da izvisi jer ce se pojaviti ovi koji idu jednu-dvije tekme godisnje.neda_TM87 je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 1:26 pmMa ljudi cemu panika? Ulaznice ce se 99% moci kupiti normalno bez ikakvih clanskih i slicno... To oko clanskih je kao i ono njihovo sjever 3 KM za clanove a svima prodaju po 3 bili oni clanovi ili ne bili.... Zbog ovih licnih i svega, morali su i za nas staviti neko "Pravilo" a praksa ce biti totalno drugacija cak i da sad opet objave zvanicno to za clanske i kupovinu ulaznica, jer zvanicno tako ocigledno mora biti...
Perverzija