Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dzezvar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 12, 2017 9:40 am

storm_raider je napisao/la:
sri apr 12, 2017 9:36 am
Dijete je, ali kako moze biti u Zelji i pisati da nije Zeljo velik klub i slicno? Od malih nogu uciti ovu djecu ljubavi prema klubu i vrijednostima kluba. Ocito je jako mnogo posla pred nama svima.
Svakome od njih onaj mali sto je dobio kartu od nas treba da bude primjer odnosa i ljubavi prema klubu.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Vrag

sri apr 12, 2017 9:43 am

Klub treba dobro razmisliti oko ovih uslova. Dana prodaje karata, legimitacija. **** ga MUP nije sveto slovo. Danas popusti, sutra ce tampon zona biti citav sjever...
Mene iskreno ovo dosta ogranicava. I nakon 15 godina redovnog juga izgleda da cu ovaj propusiti.

salle86
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:46 am

DANAN je napisao/la:
Dijete je, ali kako moze biti u Zelji i pisati da nije Zeljo velik klub i slicno? Od malih nogu uciti ovu djecu ljubavi prema klubu i vrijednostima kluba. Ocito je jako mnogo posla pred nama svima.
Svakome od njih onaj mali sto je dobio kartu od nas treba da bude primjer odnosa i ljubavi prema klubu.
Ovo nisu djeca već debili. Tako ja to vidim.
Boli me lijevo mudo, nek mu je ćaća V.Tan ako nosiš plavi dres prema njemu ima da se odnosiš ko da je musaf.
S noge na nogu odma. Mrš
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ChWilla
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:47 am

ali jeste, naročito za rizične utakmice. ne možeš ništa bez njih. može skroz zabraniti organizaciju utakmice.

i rigidniji stav je izazvan i dešavanjima sa prošlog derbija na grbavici, i "operativnim saznjanjima" pred ovaj.
gradi željo boli te *****

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri apr 12, 2017 9:50 am

salle86 je napisao/la:
DANAN je napisao/la:
Ovo nisu djeca već debili. Tako ja to vidim.
Boli me lijevo mudo, nek mu je ćaća V.Tan ako nosiš plavi dres prema njemu ima da se odnosiš ko da je musaf.
S noge na nogu odma. Mrš
Tako je, ako vec tezimo ka velikim klubovima, tamo bi ovakve razapeli...
Uostalom vidili smo sta je bilo s onim sto je presao u Barcelonin B tim a davno nekad pisao protiv njih...

zubanovic89
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:51 am

Ukoliko ne pravite problem, legitimacija ne bi trebalo da vam smeta. Meni licno ne smeta. Karte za reprezentaciju se kupuju uz licnu kartu ima 5 godina, niko se ne buni, zato to niko ne pravi probleme na tim utakmicama, jer zna da se vrlo lako moze saznati ko si. Meni je licno drago sto pitari ne dolaze, mogu gledati utakmicu na miru. Takodjer, cisto sumnjam da ce nama dati 1750 karata za Kosevo jer valja kinezu objasnit zasto za derbi nece zaradit 100 000 nego 20 od gostujucih navijaca. Nego **** njih, kup veceras :D

teatrale36
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:52 am

jelenko je napisao/la:
sri apr 12, 2017 1:24 am
Eh, da su mangupi i jedni i drugi, da su mangupi vodje navijaca i jedni i drugi. Da su mangupi, a ne klosari i socijalno isfrustrirani kriminalci, sjeli bi zajedno, sazvali bi konferenciju, zahtjevali bi ukidanje tampon zona, zahtjevali bi toleranciju jedni prema drugima. Sarajevo je malo, tu smo jedni s drugima, komsije smo, pozanici smo, poneki su i prijatelji 😆, besmisleno je pravit ovo sto se pravi od toga svega. Sarajevo je grad komsiluka, postovanja, tradicije, ili su Nele Karajlic i Emir Kusturica i slicni upravu, da smo mi kao grad izgubili ono sto smo stvarno bili. Podijelili smo se, dijelimo se po imenu, po boji kože, po tome jel nam obrezan ili ne, sve je ti besmisleno i beznadezno. Sve nas to vuce na dno, kao tona celika zavezana za glezanj. Postovanje i prihvatanje mora da bude dio nas, ljubav prema svojim klubovima je ono sto nas mora spajati, a ne razdvajati. Zajednicki su nam borba za ovaj grad, lokalpatriotizam, ljubav prema nasim klubovima, tu smo zajedno kontra rusioca onog svega sto Sarajevo kao grad jeste, a na kraju mi ispadamo najveci rusioci svega onoga cime se dicimo. Sarajevo je ljubav. Ljubav koja zivi u svima nama, zajebancija je ljubav, zajebancija je smek, zajebancija je u nama. Mrznja je lazna kultura sa strane, mi to nismo. Zeljo je najveci, on je svet, veci je od svega, ali nismo mi mrzitelji. Zeljo ne stvara razlike, Zeljo postuje, Sarajevo kao kultura postuje i niko od nas ne smije od toga otici. Volim ovaj grad, obozavam ovaj Klub, ne smije se skrnavit svetost i postojanje Grada, lazni rivalitet, ne smije biti veci od sarajevskog sarma, mangupluka, zajebancije i sto je najbitnije tolerancije.
Upravo tako,sad nama zbog klošara raznih treba uskratiti da gledamo Želju na Koševu. Ne znam sta im je problem sa ličnom kupiti kartu ,doci i gledati,navijati i sl. Vjerovatno ne mogu rušiti paliti,gadjati bakljama,lomiti stolice. Mislim da se ovde vidi nesposobnost ovih sto osiguravaju utakmice,kako su se oni poceli petljati, nesto organizovati ne mozes ko normalan covjek doci na utakmicu,od nekih ograda,trasa kojim trebas proci i slično. Blago ovim internet navijačima ,njima je svejedno oni samo zakuhavaju a sjede kuci prate i utakmice.

Okolele
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:55 am

Bice stream i na hercegovina live veceras

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:10 am

ChWilla je napisao/la:
sri apr 12, 2017 9:35 am
kod pegle u nedžarićima :DD:
Hocemol ?

cikazubo
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:14 am

Nadam se da ta dvojica gore nisu dio ozbiljnih selekcija u OP, na te stvari se mora uticati i reagovati, ne može neki balo pričat drugima u svlačionici kako smo mi manji klub, kako smo lošiji navijači i slično.. Crve odma odstraniti.

storm_raider
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:16 am

cikazubo je napisao/la:
sri apr 12, 2017 10:14 am
Nadam se da ta dvojica gore nisu dio ozbiljnih selekcija u OP, na te stvari se mora uticati i reagovati, ne može neki balo pričat drugima u svlačionici kako smo mi manji klub, kako smo lošiji navijači i slično.. Crve odma odstraniti.
Za pocetak svlacionica mora reagovati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Budi Željo
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:16 am

yebo vas vise manji srajevski klub i njihovi navijaci, Danas igramo protiv sirokog i veoma je bitno izboriti dobar rezultat i zbog revansa i pred derbi otici sa samopouzdanjem.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

Grb1
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:17 am

Na fb slika u nasem dresu, opis mu ide : nije bitna boja dresa, bitno je sta je u srcu...odma ispisnicu u ruke majku mu bezobraznu.

dell21
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:18 am

Buduci da nece biti njihovih navijaca, ocekujem veci odziv roditelja sa djecom, pripadnica ljepseg pola i ostalih koji zbog straha od problema nece dolaziti na derbije. Vjerujem da ima poprilican broj takvih. Ocekujem da klub odradi dobar marketing u naredna dva dana jer je to kljuc pune grbavice.
Danas 1_2

pile87
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:22 am

Drago mi je da ekipa nije tu i ne mora slušati ova naklapanja i mogu se koncentrirati na teren.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

south side
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:23 am

Grb1 je napisao/la:
sri apr 12, 2017 10:17 am
Na fb slika u nasem dresu, opis mu ide : nije bitna boja dresa, bitno je sta je u srcu...odma ispisnicu u ruke majku mu bezobraznu.
Sad bas gledam mali bas moron kako mu i prezime ide.Ovo poslati sefu omladinskog pod hitno ovakvim kao ovaj balo nije mjesto u nasem klubu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

cikazubo
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:28 am

Sto kaže storm svlačionica i treba prva da reaguje na te stvari. Bilo je uvijek obostrano igrača koji nose drugi klub u srcu, to nije problem ali ovo krkansko izrugivanje je baš odraz nepoštovanja, ružno i nekulturno.

boju dao si nebu...
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:31 am

5% mjera...ovu balavurdiju iz OP proslijediti u "akademiju"
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

dell21
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:33 am

Jos juce mu dati ispisnicu da je messi.

Pompey
Kontakt:

sri apr 12, 2017 11:10 am

Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.

Prijava