psihopata je napisao/la: ↑pon apr 10, 2017 6:36 pm
Leon_Professional je napisao/la: ↑pon apr 10, 2017 6:33 pm
Realno gledano medjusobni dueli ovih prvih 3 ekipa ce biti patnja. Niko ne smije napasti, jer s X opet nisi ni u plusu ni u minusu u odnosu na tog protivnika, a u odnosu na onog treceg opet bolje bod nego nista.
Bar ja to tako gledam, zato i ocekujem antifudbal.
Upadam.i ja u euforija za derbi. Sta ocekivat od SIROKOG?! Isto kao i protiv Zrinjskog ili malo otvoreniju igru naprijed. Moramo konkretniji biti u odnosu na Zrinjski i ne petljat je previse prilikom neke osvojene lopte ili polukontre.
nas je zrinjski napao u mostaru,druga je stvar sto nisu imali nekih prilika,ali se vidjelo da zele vise pobjedu i da im bod nije odgovarao,a i meni bi licno bilo krivo ako bi mi na grbavici protiv bilo koga išli na bod.
Drugo poluvrijeme jesu napali, ali tako smo se i mi postavili. Doduse i njima na njihovom terenu pobjeda je trebala.
Eno i sinoc Cala defanzivno u prvom maksimalno, i onda u drugom presing 20-25 min i ispuhali, umorili se. Tako je i Zrinjski tek u drugom napao. Ono oprezno drzis X i malo pritisnes a i to oprezno. Mjenjas napadaca za napadaca, krilo za krilo, nista ne radis da jos vise napadnes.
Vidjet cemo, treba prvo i Siroki proci.