Oooo samo Zeljooo najbolji je on, on je sampioonnnn

Ziv i zdrav jos uvijek dolazi na tekme.
Rekoše pet metara.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 3:11 pmGledam ovaj live video što je zvanična fb stranica objavila i zamišljam takav jug, 5 redova visočiji. Jezivo...![]()
Braveheart je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 5:02 pmPonovo postavljam pitanje u nadi da neko zna odgovor i da ce mi odgovoritida li ce svi ulazi na istocnu tribinu biti otvoreni za sve nas, ili ce neki biti namjenjeni iskljucivo za ljude sa desetogodisnjom ulaznicom ? Hvala
![]()
Nije bitan, napravljen je bitnim. Odas mu priznanje i cao. Svoj posao, a on neka pjeva borbene. Jos ce biti da im je lik nabio komplekse.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 4:03 pmMeni samo nije jasno zasto je on toliko bitan pa se o njemu pise u zadnje vrijeme?? Ni prvi ni zadnji koji je zeljan samopromocije.. Ocito nisam upucen..
Brate ja pitam da li ce imati poseban ulaz ljudi koji su kupili desetogodisnju, to jeste da li ce biti jedan od ulaza iskljucivo za njih. Naravno da ce se oni nalazati u centralnom sektoru gdje su uzeli kartu.Kospicar je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 5:12 pmBraveheart je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 5:02 pmPonovo postavljam pitanje u nadi da neko zna odgovor i da ce mi odgovoritida li ce svi ulazi na istocnu tribinu biti otvoreni za sve nas, ili ce neki biti namjenjeni iskljucivo za ljude sa desetogodisnjom ulaznicom ? Hvala
![]()
Brate logicno da ce biti otvoreni za sve, samo centralni sektor za vlasnike desetogodisnjih
ne znam, ali pretpostavljam da nece, puno bi bilo da im daju dva ulaza jer su izmedju njih, cisto sumnjamBraveheart je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 5:21 pmBrate ja pitam da li ce imati poseban ulaz ljudi koji su kupili desetogodisnju, to jeste da li ce biti jedan od ulaza iskljucivo za njih. Naravno da ce se oni nalazati u centralnom sektoru gdje su uzeli kartu.Kospicar je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 5:12 pmBraveheart je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 5:02 pmPonovo postavljam pitanje u nadi da neko zna odgovor i da ce mi odgovoritida li ce svi ulazi na istocnu tribinu biti otvoreni za sve nas, ili ce neki biti namjenjeni iskljucivo za ljude sa desetogodisnjom ulaznicom ? Hvala
![]()
Brate logicno da ce biti otvoreni za sve, samo centralni sektor za vlasnike desetogodisnjih
Upravo zbog toga i pitam.19adi21 je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 5:23 pmne znam, ali predpostavljam da nece, puno bi bilo da im daju dva ulaza jer su izmedju njih, cisto sumnjamBraveheart je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 5:21 pmBrate ja pitam da li ce imati poseban ulaz ljudi koji su kupili desetogodisnju, to jeste da li ce biti jedan od ulaza iskljucivo za njih. Naravno da ce se oni nalazati u centralnom sektoru gdje su uzeli kartu.
Desetogodisnje imaju poseban ulazBraveheart je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 5:02 pmPonovo postavljam pitanje u nadi da neko zna odgovor i da ce mi odgovoritida li ce svi ulazi na istocnu tribinu biti otvoreni za sve nas, ili ce neki biti namjenjeni iskljucivo za ljude sa desetogodisnjom ulaznicom ? Hvala
![]()