zbog bolesti kojoj lijeka nema
Kakvo naslanjanjeblack64 je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 8:52 pmKako stvari stoje jug cemo nasloniti na tranzit.HAHAHAHAHAH skromno bosanski.Bice ovo aBd najljepsi stadion a jug najljepesa tribina na zapadnom balkanu a i dalje.LARS1921 je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 8:41 pmMozel vakoIpe je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 8:26 pm
možda
1:35:26
www.bhrt.ba/bht1-emisije/jutro-za-sve-b ... 3-03-2017/
ma neka zaobilaze, dođu do Vraca i onda okolo preko Lukavice
U potpunosti se slazem. O ovom sam i ja jednom pisao. Mislim da akciju za Jug treba omasoviti tako da svaki navijac, simpatizer i svi dobri ljudi cijelog svijeta mogu ucestvovati u njegovoj izgradnji. Plus sto ce kupovina sezonskih i pojedinacnih karata za jug ostati kao stalni priliv sredstava klubu. Ja i mnogi kao ja koji to sebi mozemo priustiti zelimo ucestvovati u nekoj takvoj akciji, a bas da uzimam desetogodisnju kartu ... pa nisam ja ovako bajat vise za Juga.reks1 je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 9:17 pmPa nisam siguran da je princip kupovine visegodisnjih ulaznica po sistemu koji je uradjen kod izgradnje istokaq moguc i na juznoj tribini.Populacija koja cini taj navijacki kop je mladja i vjerovatno bas ne pucaju od viska love.Znam da je nekih 500 km npr mala cifra kad se podijeli na broj utakmica..I jasno je da ne mozes potencijalno za te pare nigdje gledati toliki broj utakmica voljenog tima.Znaci po principu Ulozeno Dobiveno to je super.Ali bojim se da iz prazne ne puca.Djaba sto srce hoce kad kokuzluk udara na sve strane.Naravno sve pod pretrpotstavkom da potencijalni kupci te neke juzne visegodisnje jesu i bice stvarni dio navijackle grupe.Samo naglas razmisljam da je mozda princip koji je uveden kad je bila akcija za evropsku Grbavicu blizi plateznoj moci potencijalne navijacke grupe,uz naravno novi juzni plavi zid
Evo i na ovom videu se ponovi da ide jug ,pretpotstavljam pokriven a teren na kraju
Bosanski lonac je napisao/la:Ovo za jug je najljepša vijest koju smo mogli čuti. Svaka čast za sve tribine, ali jug je simbol, jug je ponos, jug je više od tribine. To je isto ono što i sam Željo. Filozofija, stil života, tiha patnja... prva ljubav.
Ne mogu da vjerujem da smo i to dočekali. Osjećam neku neopisivu jezu koja me polahko obuzima cijelog. Zamislite samo kako će da grmi sa tog novog, a ipak, navijačkom strukturom, istog juga.
Ovo što radi naša uprava prevazilazi granice našeg podnelja.
Slažem seValter je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 10:01 pmU potpunosti se slazem. O ovom sam i ja jednom pisao. Mislim da akciju za Jug treba omasoviti tako da svaki navijac, simpatizer i svi dobri ljudi cijelog svijeta mogu ucestvovati u njegovoj izgradnji. Plus sto ce kupovina sezonskih i pojedinacnih karata za jug ostati kao stalni priliv sredstava klubu. Ja i mnogi kao ja koji to sebi mozemo priustiti zelimo ucestvovati u nekoj takvoj akciji, a bas da uzimam desetogodisnju kartu ... pa nisam ja ovako bajat vise za Juga.reks1 je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 9:17 pmPa nisam siguran da je princip kupovine visegodisnjih ulaznica po sistemu koji je uradjen kod izgradnje istokaq moguc i na juznoj tribini.Populacija koja cini taj navijacki kop je mladja i vjerovatno bas ne pucaju od viska love.Znam da je nekih 500 km npr mala cifra kad se podijeli na broj utakmica..I jasno je da ne mozes potencijalno za te pare nigdje gledati toliki broj utakmica voljenog tima.Znaci po principu Ulozeno Dobiveno to je super.Ali bojim se da iz prazne ne puca.Djaba sto srce hoce kad kokuzluk udara na sve strane.Naravno sve pod pretrpotstavkom da potencijalni kupci te neke juzne visegodisnje jesu i bice stvarni dio navijackle grupe.Samo naglas razmisljam da je mozda princip koji je uveden kad je bila akcija za evropsku Grbavicu blizi plateznoj moci potencijalne navijacke grupe,uz naravno novi juzni plavi zid
Evo i na ovom videu se ponovi da ide jug ,pretpotstavljam pokriven a teren na kraju
Pa kupis desetogodisnju I poklonis nekom mladom momku koji I bas nije u mogucnosti kupiti... Tim potezom ubijes dvije muhe... Pomognes klubu sa finansijske strane I ucinis dobro dijelo tj. ugrabis sevapa... Kako god osjecas se dobro...Valter je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 10:01 pmU potpunosti se slazem. O ovom sam i ja jednom pisao. Mislim da akciju za Jug treba omasoviti tako da svaki navijac, simpatizer i svi dobri ljudi cijelog svijeta mogu ucestvovati u njegovoj izgradnji. Plus sto ce kupovina sezonskih i pojedinacnih karata za jug ostati kao stalni priliv sredstava klubu. Ja i mnogi kao ja koji to sebi mozemo priustiti zelimo ucestvovati u nekoj takvoj akciji, a bas da uzimam desetogodisnju kartu ... pa nisam ja ovako bajat vise za Juga.reks1 je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 9:17 pmPa nisam siguran da je princip kupovine visegodisnjih ulaznica po sistemu koji je uradjen kod izgradnje istokaq moguc i na juznoj tribini.Populacija koja cini taj navijacki kop je mladja i vjerovatno bas ne pucaju od viska love.Znam da je nekih 500 km npr mala cifra kad se podijeli na broj utakmica..I jasno je da ne mozes potencijalno za te pare nigdje gledati toliki broj utakmica voljenog tima.Znaci po principu Ulozeno Dobiveno to je super.Ali bojim se da iz prazne ne puca.Djaba sto srce hoce kad kokuzluk udara na sve strane.Naravno sve pod pretrpotstavkom da potencijalni kupci te neke juzne visegodisnje jesu i bice stvarni dio navijackle grupe.Samo naglas razmisljam da je mozda princip koji je uveden kad je bila akcija za evropsku Grbavicu blizi plateznoj moci potencijalne navijacke grupe,uz naravno novi juzni plavi zid
JUZNJAK je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 10:10 pmPa kupis desetogodisnju I poklonis nekom mladom momku koji I bas nije u mogucnosti kupiti... Tim potezom ubijes dvije muhe... Pomognes klubu sa finansijske strane I ucinis dobro dijelo tj. ugrabis sevapa... Kako god osjecas se dobro...Valter je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 10:01 pmU potpunosti se slazem. O ovom sam i ja jednom pisao. Mislim da akciju za Jug treba omasoviti tako da svaki navijac, simpatizer i svi dobri ljudi cijelog svijeta mogu ucestvovati u njegovoj izgradnji. Plus sto ce kupovina sezonskih i pojedinacnih karata za jug ostati kao stalni priliv sredstava klubu. Ja i mnogi kao ja koji to sebi mozemo priustiti zelimo ucestvovati u nekoj takvoj akciji, a bas da uzimam desetogodisnju kartu ... pa nisam ja ovako bajat vise za Juga.reks1 je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 9:17 pmPa nisam siguran da je princip kupovine visegodisnjih ulaznica po sistemu koji je uradjen kod izgradnje istokaq moguc i na juznoj tribini.Populacija koja cini taj navijacki kop je mladja i vjerovatno bas ne pucaju od viska love.Znam da je nekih 500 km npr mala cifra kad se podijeli na broj utakmica..I jasno je da ne mozes potencijalno za te pare nigdje gledati toliki broj utakmica voljenog tima.Znaci po principu Ulozeno Dobiveno to je super.Ali bojim se da iz prazne ne puca.Djaba sto srce hoce kad kokuzluk udara na sve strane.Naravno sve pod pretrpotstavkom da potencijalni kupci te neke juzne visegodisnje jesu i bice stvarni dio navijackle grupe.Samo naglas razmisljam da je mozda princip koji je uveden kad je bila akcija za evropsku Grbavicu blizi plateznoj moci potencijalne navijacke grupe,uz naravno novi juzni plavi zid