Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 24, 2017 9:44 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
pet mar 24, 2017 9:41 pm
Vrag je napisao/la:
pet mar 24, 2017 9:39 pm
Ma sada kada bude rasprodaja gore kupiti taj trening centar
Ne mozeš ga kupiti kad nije njihovo.Vlasnik zemljišta Poljoprivredno dobro Butmir.
pa ste se kofrce

Valter
Kontakt:

pet mar 24, 2017 9:46 pm

pet mar 24, 2017 9:37 pm
Valter je napisao/la:
pet mar 24, 2017 9:30 pm
Nema potrebe za ismijavanjem trening centra pitara, bilo bi dobro da i mi u nekom narednom periodu napravimo nesto slicno.
Oni su to oteli od Paje i malo nešto popravili.Tereni su tu vec odavno.I nemoj da mi na ovaj nacin ni slicno išta imamo.
Poenta mog komentara bila je kako bi nam neki slican trening centar jako dobro dosao, a nacin na koji su oni dosli do ovog uopste me ne interesuje ko sto me nista vezano za njih plaho ne interesuje.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Leon_Professional
Kontakt:

pet mar 24, 2017 9:50 pm

Ma Valter, sigurno da bi valjao.. Daleko od tog na bi. To nam treba biti u planu i to trebamo praviti kad malo prodje ova halabuka oko stadiona.
Ali smijesno je kako ono porede s nasom tribinom, to smo ismijavali. Njihovi tereni su vrlo vrlo kvalitetni da se ne lazemo.

Valter
Kontakt:

pet mar 24, 2017 9:58 pm

Velika privilegija ja navijati za Zeljeznicar. Mi moramo biti parametar za neke stvari a ne ismijavati i hinjiti slabije od nas. Zato trebamo sebe izgradjivati u svakom smislu i biti primjer kodeksa u cijelom regionu u odrediti sebi nove ciljeve i stremiti ka njima. Bjezati od onog mentaliteta da komsiji crkne krava. Samo gledati u svoje dvoriste i ciniti ga sto ljepsim.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Hurmasica
Kontakt:

pet mar 24, 2017 10:07 pm

Valter je napisao/la:
pet mar 24, 2017 9:58 pm
Velika privilegija ja navijati za Zeljeznicar. Mi moramo biti parametar za neke stvari a ne ismijavati i hinjiti slabije od nas. Zato trebamo sebe izgradjivati u svakom smislu i biti primjer kodeksa u cijelom regionu u odrediti sebi nove ciljeve i stremiti ka njima. Bjezati od onog mentaliteta da komsiji crkne krava. Samo gledati u svoje dvoriste i ciniti ga sto ljepsim.
:palacgore: :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet mar 24, 2017 10:10 pm

Imali mi koristi ili ne, privilegija je kad igrač Željezničara zabilježi nastup u zvaničnoj utakmici za reprezentaciju, makar utakmica bila protiv Gibraltara.
@Valter apsolutno se slažem! Nego, gdje si jučer bio kad je bila rasprava o bakljama? :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

MATORI
Kontakt:

Valter je napisao/la:
Nema potrebe za ismijavanjem trening centra pitara, bilo bi dobro da i mi u nekom narednom periodu napravimo nesto slicno.
Oni su to oteli od Paje i malo nešto popravili.Tereni su tu vec odavno.I nemoj da mi na ovaj nacin ni slicno išta imamo.
Dobro ti je čovjek rekao.
U toku sam potpuno oko izgradnje tih terena, tako da si fulio 100%, ne piši o čemu ne znaš tačne info.
Od Paje su dobili blatnjavu livadu.
Radjena TOTALNA rekonstrukcija terena.
I brate nemojmo biti ko' oni.
Što je dobro dobro je.
To što oni ne mogu da priznaju da smo mi uradili gigantski poso', ko ih .ebe...
U zdravlje

Pinkii
Kontakt:

pet mar 24, 2017 10:15 pm

slika

Sta su ovo radili nasim ?
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

pet mar 24, 2017 10:17 pm

Amar927 je napisao/la:Juniori koji su sa ekipom:Hrvanovic,Dzindo,Sabanadzovic,Velić,Besirovic
A muĐaga u My Face na Allegro Band :D kako se ljudi precijene i zayebu u zivotu...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Valter
Kontakt:

pet mar 24, 2017 10:25 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Imali mi koristi ili ne, privilegija je kad igrač Željezničara zabilježi nastup u zvaničnoj utakmici za reprezentaciju, makar utakmica bila protiv Gibraltara.
@Valter apsolutno se slažem! Nego, gdje si jučer bio kad je bila rasprava o bakljama? :D
Vrati se malo na jucerasnji dan pa ces vidjeti da sam na tu temu dao svoj skromni doprinos. :baklja: :ne:

Jaozinho22

pet mar 24, 2017 10:27 pm

Da li se Mujaga precijenio ili ne saznat ćemo za par godina. Jedno je sigurno,bolji je statistički bio i od Djermanovica i od Pozdera a ovi dok su klepali pare on bio na zapadu,nezasluzeno. Sada ode džaba kao najbolji strijelac juniorske lige.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

mali plavisa
Kontakt:

Sta im je ovo?

LARSSON
Kontakt:

pet mar 24, 2017 10:29 pm

Nije najbolji

slika

Plavi orkestar
Kontakt:

MATORI je napisao/la:
Valter je napisao/la:
Dobro ti je čovjek rekao.
U toku sam potpuno oko izgradnje tih terena, tako da si fulio 100%, ne piši o čemu ne znaš tačne info.
Od Paje su dobili blatnjavu livadu.
Radjena TOTALNA rekonstrukcija terena.
I brate nemojmo biti ko' oni.
Što je dobro dobro je.
To što oni ne mogu da priznaju da smo mi uradili gigantski poso', ko ih .ebe...
U zdravlje
Dobro eto nisu nešto malo popravili nego uradili rekonstrukciju.I ne da nisam u toku vec sam u tome još od onog momenta kad se zemljište koje je poljoprivredno moralo u opštinskom vjecu Ilidza prevesti u druge namjene pa sve do regulacionog plana koji je morao proci javne rasprave da bi dobio saglasnost.Saglasnost i vjeca i lokalne zajednice je taj plan dobio prevarom od strane Paje i bacanja bombi o pravljenju Interovog kampa gdje je Inter trebao ulozi oko 500 miliona eura,mozeš misliti,i na šta je pohlepna stoka i pala i dozvolila da se poljoprivredno zemljište pretvori u par igrališta od kojeg je u to vrijeme samo koristi imao Paja.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Hurmasica
Kontakt:

Ja koliko vidim, vade ljudi krv.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

dell21
Kontakt:

pet mar 24, 2017 10:30 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Da li se Mujaga precijenio ili ne saznat ćemo za par godina. Jedno je sigurno,bolji je statistički bio i od Djermanovica i od Pozdera a ovi dok su klepali pare on bio na zapadu,nezasluzeno. Sada ode džaba kao najbolji strijelac juniorske lige.
Nije njemu jucer ponuden ugovor pa nije potpisao, dzaba ubacujes sumnju. Vodeni su mnogi razgovori al dzaba.

mali plavisa
Kontakt:

pet mar 24, 2017 10:30 pm

Ja koliko vidim da su na infuziji!

mali plavisa
Kontakt:

pet mar 24, 2017 10:31 pm

Trovanje 100% ili virus neki da su pokupili jbt
Zadnja izmjena: mali plavisa, dana/u pet mar 24, 2017 10:32 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Hurmasica
Kontakt:

pet mar 24, 2017 10:32 pm

Sve su opcije otvorene

dell21
Kontakt:

pet mar 24, 2017 10:33 pm

Zna li neko ista o ovome, nedo bog da se sta desi a kakav april nas ceka.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava