pa ste se kofrcePlavi orkestar je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 9:41 pmNe mozeš ga kupiti kad nije njihovo.Vlasnik zemljišta Poljoprivredno dobro Butmir.
pa ste se kofrcePlavi orkestar je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 9:41 pmNe mozeš ga kupiti kad nije njihovo.Vlasnik zemljišta Poljoprivredno dobro Butmir.
Poenta mog komentara bila je kako bi nam neki slican trening centar jako dobro dosao, a nacin na koji su oni dosli do ovog uopste me ne interesuje ko sto me nista vezano za njih plaho ne interesuje.Plavi orkestar je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 9:37 pmOni su to oteli od Paje i malo nešto popravili.Tereni su tu vec odavno.I nemoj da mi na ovaj nacin ni slicno išta imamo.
Valter je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 9:58 pmVelika privilegija ja navijati za Zeljeznicar. Mi moramo biti parametar za neke stvari a ne ismijavati i hinjiti slabije od nas. Zato trebamo sebe izgradjivati u svakom smislu i biti primjer kodeksa u cijelom regionu u odrediti sebi nove ciljeve i stremiti ka njima. Bjezati od onog mentaliteta da komsiji crkne krava. Samo gledati u svoje dvoriste i ciniti ga sto ljepsim.
Dobro ti je čovjek rekao.Plavi orkestar je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 9:37 pmOni su to oteli od Paje i malo nešto popravili.Tereni su tu vec odavno.I nemoj da mi na ovaj nacin ni slicno išta imamo.
A muĐaga u My Face na Allegro BandAmar927 je napisao/la:Juniori koji su sa ekipom:Hrvanovic,Dzindo,Sabanadzovic,Velić,Besirovic
Vrati se malo na jucerasnji dan pa ces vidjeti da sam na tu temu dao svoj skromni doprinos.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 10:10 pmImali mi koristi ili ne, privilegija je kad igrač Željezničara zabilježi nastup u zvaničnoj utakmici za reprezentaciju, makar utakmica bila protiv Gibraltara.
@Valter apsolutno se slažem! Nego, gdje si jučer bio kad je bila rasprava o bakljama?![]()
Dobro eto nisu nešto malo popravili nego uradili rekonstrukciju.I ne da nisam u toku vec sam u tome još od onog momenta kad se zemljište koje je poljoprivredno moralo u opštinskom vjecu Ilidza prevesti u druge namjene pa sve do regulacionog plana koji je morao proci javne rasprave da bi dobio saglasnost.Saglasnost i vjeca i lokalne zajednice je taj plan dobio prevarom od strane Paje i bacanja bombi o pravljenju Interovog kampa gdje je Inter trebao ulozi oko 500 miliona eura,mozeš misliti,i na šta je pohlepna stoka i pala i dozvolila da se poljoprivredno zemljište pretvori u par igrališta od kojeg je u to vrijeme samo koristi imao Paja.MATORI je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 10:10 pmDobro ti je čovjek rekao.Plavi orkestar je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 9:37 pmOni su to oteli od Paje i malo nešto popravili.Tereni su tu vec odavno.I nemoj da mi na ovaj nacin ni slicno išta imamo.
U toku sam potpuno oko izgradnje tih terena, tako da si fulio 100%, ne piši o čemu ne znaš tačne info.
Od Paje su dobili blatnjavu livadu.
Radjena TOTALNA rekonstrukcija terena.
I brate nemojmo biti ko' oni.
Što je dobro dobro je.
To što oni ne mogu da priznaju da smo mi uradili gigantski poso', ko ih .ebe...
U zdravlje
Nije njemu jucer ponuden ugovor pa nije potpisao, dzaba ubacujes sumnju. Vodeni su mnogi razgovori al dzaba.Jaozinho22 je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 10:27 pmDa li se Mujaga precijenio ili ne saznat ćemo za par godina. Jedno je sigurno,bolji je statistički bio i od Djermanovica i od Pozdera a ovi dok su klepali pare on bio na zapadu,nezasluzeno. Sada ode džaba kao najbolji strijelac juniorske lige.