Ma montazasalle86 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
de, jel ovo montaža ili fakat ?
![]()
![]()

Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
Ma montazasalle86 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala Džeki za sve što je uradio za Želju, ali fakat me nervira kada neko priča kao da nam je Džeko dao pare. Ne. Pare nam je dala UEFA! Nije Džeko mjenjao klubove zbog Želje, nego zbog sebe. i Pare smo dobili ne zato šro je to Džeko rekao, nego zato što je UEFA napravila takve propise.
primijeti da ni mi nismo rekli dao, nego donio.exdomorocki je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 3:29 pm
Slažem se,al ipak mislim da je UEFA dala pare a ne Dzekson
hahahahakrajisnik87 je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 3:30 pmMa montazasalle86 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E sada ima materijal da uleti
vidi, da znaš šta se i kako radilo - vjerovatno ne bi zamjerao...
Moguće. Znam samo da se tada slikao sa poganim dresom, a npr. nije se htjeo pojaviti na Holiday marketu, niti dati kratki video intervju, ali bilo pa prošlo. Drago mi je da je sada sve OK.
Prejako dedemikrajisnik87 je napisao/la:Ma montazasalle86 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oni su istocni, koliko je nama Svedska juznosalle86 je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 3:02 pmKod istočnih susjeda finale kupa igraju Dinamo i Rijeka...što znači da će Osijek 99% igrati europu...taman da završe kao 4-i...a sad su treći, 4.boda ispred Hajduka.
To dovoljno govori o njihovom kvalitetu.
6 poraza ove godine u ligi, od Rijeke -2, Dinama, Lokomotive, IStre i Hajduka po 1
Itekako kvalitetan protivnik, a još domaćin...
NASTAVI NIZ![]()
Znamo da ti je Drago, jel ti i Smajo
hahahahahahhaahhahahahahaha e sto se ismija i za ovo i za SanelaBraveheart je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 3:45 pmOni su istocni, koliko je nama Svedska juznosalle86 je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 3:02 pmKod istočnih susjeda finale kupa igraju Dinamo i Rijeka...što znači da će Osijek 99% igrati europu...taman da završe kao 4-i...a sad su treći, 4.boda ispred Hajduka.
To dovoljno govori o njihovom kvalitetu.
6 poraza ove godine u ligi, od Rijeke -2, Dinama, Lokomotive, IStre i Hajduka po 1
Itekako kvalitetan protivnik, a još domaćin...
NASTAVI NIZ![]()
![]()
Bila je i setnja mala, nemoj tako..