dovoljno za sve
Mislim da će se protiv Slobode tražiti karta više. ABd
I ja bi volio nedjelja da bude, ali mislim da je definitivno ovo sto su neki objavili.Dr. Kostic je napisao/la: ↑čet mar 23, 2017 4:01 pmImali kakve sanse da se derbi pomjeri za nedjelju. Ove mi subote kad smo domacini padaju vazda druge smjene na poslu.
Nekako se mogu snaci za slobodu. Al meni se cini da cu zbog derbija otkaz dat.dell21 je napisao/la: ↑čet mar 23, 2017 4:06 pmI ja bi volio nedjelja da bude, ali mislim da je definitivno ovo sto su neki objavili.Dr. Kostic je napisao/la: ↑čet mar 23, 2017 4:01 pmImali kakve sanse da se derbi pomjeri za nedjelju. Ove mi subote kad smo domacini padaju vazda druge smjene na poslu.
Jel definitivno protiv slobode u subotu u 19 h.
Ima.Dr. Kostic je napisao/la: ↑čet mar 23, 2017 4:01 pmImali kakve sanse da se derbi pomjeri za nedjelju. Ove mi subote kad smo domacini padaju vazda druge smjene na poslu.
Hvala brate. Sad cu da posaljem mail.DANAN je napisao/la: ↑čet mar 23, 2017 4:12 pmIma.Dr. Kostic je napisao/la: ↑čet mar 23, 2017 4:01 pmImali kakve sanse da se derbi pomjeri za nedjelju. Ove mi subote kad smo domacini padaju vazda druge smjene na poslu.
Posaljes zahtjev na klupski mail i oni ce to uzeti u razmatranje.
4240.. Daj ulaznicu nekom drugom
napisah ja juce al niko nece da mi vjeruje