Da nije slucajno klub iz serie A
Da nije slucajno klub iz serie A
Čuo si i ti?
Kakvo krsno,treba na ljeto da ideLeon_Professional je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 7:23 pmMoramo li dijeliti lapo lapo s Krskom ako ga prodamo?!
Sta mislite da li ce Dado ostati i pokazati klasu?!
Spoiler:
Više od milion,kako čuh
Ko se zadnji smije....
Jel zemlja iza juga u vlasnistvu kluba? Valjalo bih to fino dotjeratipile87 je napisao/la:
Prihvatam da nisam informisan.kremenko je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 7:45 pmKao sto je gosp Misimovic rekao da bi svog oca iz mezara prijavio da krene nesto raditi kako ne treba,tako cu i ja reci kad mi nesto smeta.
Sanel se kiti tudjim perjem,jer nije on donio svojih 7-8k KM i dao. Iz toga izvlaci korist. Koji to navijac dolazi sa klubom u BL. Koji to navijac sjedi na zapadnoj tribini u BL i gleda utakmicu. Cim je utakmica zavrsila bio je ispred zapadne tribine,komentarise sa Slavkom i igracima utakmicu. Koji to navijac sa igracima slavi na terenu.
Ako se zaposlio u klubu,nek se kaze.
Dado je Kaseticki monstrumBrkoo je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 7:56 pmJesam li ja jedini koji misli da nam treba na ljeto kvalitetan, moderan centralni veznjak za kojeg necu prije utakmice strahovati jel ustao na pravu nogu, jel raspolozen ili nije itd, a ne Dado Sadikovic i takvi tipovi koji su imali sansu i koji su je prokockali. Uz tu zvijer u vezi poceti davati i Zericu znacajniju minutazu jer je mali talentovan..