salle86 je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 1:50 pm
Ajzea je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 10:09 am
salle86 je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 9:41 am
Ne znam čemu i zašto potreba da se prozivaju naši ljudi ovde, čak i više jer ne pišu na ovom forumu.
"Kakvi smo da smo, naši smo"
Bolji je onaj koji milimetar doprinosi klubu nego 100 onih koji samo teoretski nešto rade ali praksa nula bodova
Pametnije je nešto i prešutiti nego ko djeca na sve hrakotinu baciti
Meni je mjesto na tribini a ne na terenu. Mislim da je svim forumasima/navijacima mjesto na tribini a ne na terenu. Evo, je li tebi?
Nikla ljepotica !
Svako ima svoje. Lično i ja bih volio da se zagrlim sa igračima nakon pobjede i slavim.
Da li je to moguće? Hajmo reći nije, i ok. Svako ko može ok je i to, jel sad trebam danima o tome pisati i kukati kako neko može a ja ne mogu. Ništa kuknjava promjeniti neće, ako već nekome toliko smeta, pokucati na vrata Šiljku i tražiti objašnjenje.
A jok na forumu kukati i pljuvati svoj na svoga. To ne ide.
Zna se gdje je navijacima mjesto, i isti MORAJU na tom mjestu biti. Sa druge strane, uvijek se znalo sta je i za koga zeleni teren.
Vjerujem da si milion puta procitao natpis: "Zabranjen ulaz nezaposlenim.", a upravo je taj zeleni teren mjesto gdje 11+ nasih igraca obavljaju svoj posao.
Neko moze, a neko ne. Izvinut ces, ali to je uvreda za sve navijace. Zelis reci da se klasificiramo? Da smo podijeljeni u one koji mogu dati novac i one koji ne mogu?
Zasto je neko ko ima novac vrijedniji od onog dede koji prati klub 50-60 godina, sa penzijom od 300KM a pomogao bi klubu iz sveg srca, samo da moze? Zar mi nismo svi jednaki?
Upravo zbog tog razloga sam se i poistovijetio sa Zeljom, a ne sa, primjera radi, anamo onima. Ja se, kao neko ko voli klub vise od svega, odvratno osjecam ako je nekome vrijedniji neko ko ima vise novca od mene. Vjerujem da je ista stvar i sa mnogima sa ovog foruma.
Zakljucak: Navijacima je mjesto na tribini i osiguranje mora izbaciti sa stadiona svakoga ko prekrsi to pravilo.

Mati mila, sta je ovo..