Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

dell21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 20, 2017 6:08 pm

Gluplji post nisam pročitao.

Ajzea
Kontakt:

pon mar 20, 2017 6:09 pm

volvox je napisao/la:
pon mar 20, 2017 5:59 pm
Kako god, ova tribina je klasicni bosanski poluproizvod. I ne, nije do para. Ono sto fali je znanje, know how. Mi koliko god htjeli, mi ne znamo.
Naravno da je tribina veliki pomak, ali zasto jednom ne napraviti nesto kako treba, kako namece neki savremeni standard, evropski ili svjetski, kako hocete.
Nemam namjeru argumentovati, ionako me ceka pljuvacka. Moje skromno misljenje je da su napravljeni propusti i da se za isti navac moglo bolje i promisljenije.
Naravno da je za hraknuti i to iz petnih zila.

Odstranite ga sa foruma.

Vipla1921
Kontakt:

pon mar 20, 2017 6:10 pm

Željo je armirani beton! Euforija na najvećem mogućem nivou i trebamo uživati ovih dana maksimalno.. E sad sto se tice Obradovića jedno je sigurno, a to je da izgleda ko pravi napadač.. O utakmici ste rekli sve sto se imalo reci.. Ja samo za jednim žalim, a to je sto je Ugljesa prava Vojvodanska lala.. Pa on kad hoće je možda i najbolji vezni lige, ali kad ga spuca kurcobolja tu nastaje problem..
Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

ceze
Kontakt:

pon mar 20, 2017 6:11 pm

Stepenice moraju biti ofarbane uočljivom bojom, crvena, žuta, narandžasta, zbog sigurnosnog aspekta, tačnije evenutalne evakuacije.

Vani su napravili to tako da su rubovi stepenica ofarbani u ove boje, a stepenice su većinom sive, bar što sam ja viđao.

damirfile je napisao/la:
pon mar 20, 2017 5:00 pm
Nema nikakve povezanosti nas i nekih velikih klubova iz Evrope. Polazeci od baze navijača np. za bajern navija pola njemačke i ili Juventus gdje 70 posto Italije navija, treba realan. A da ne govorimo o kupovnoj moći i plaćama.
Veću korist ćemo imati ako povećamo prosjek gledalaca npr. smanjenjem cijene karte jer će se lakše privući sponzori. 80 posto prihoda mi imamo od sponzora.
Ako je ovo replika na moj post mislim da me nisi najbolje shvatio. Ako nije, onda nikom ništa.

Naravno da nema povezanosti, ali to su principi rada kojim trebamo težiti na nekom svom nivou, koliko god on nizak bio u odnosu na ove "primjere".

U velikim klubovima navijači kroz ulaznice i fan šop unesu u klub skoro pola prihoda, nije to ništa tek tako, to je izgrađen sistem koji i mi ovdje možemo da primjenimo, opet ponavaljm, na nekom svom nivou. Ne mora biti to pola prihoda, neka bude 20% u odnosu na sadašnjih 10%, ne mora to biti 250 miliona eura, već 600 000 maraka.

I moja poenta je da se poveća broj gledatelja, da li smanjivanjem cijena, popustima, akcijama ili nekim drugim aranžmanom, ne znam.

pile87
Kontakt:

pon mar 20, 2017 6:15 pm

volvox je napisao/la:
Kako god, ova tribina je klasicni bosanski poluproizvod. I ne, nije do para. Ono sto fali je znanje, know how. Mi koliko god htjeli, mi ne znamo.
Naravno da je tribina veliki pomak, ali zasto jednom ne napraviti nesto kako treba, kako namece neki savremeni standard, evropski ili svjetski, kako hocete.
Nemam namjeru argumentovati, ionako me ceka pljuvacka. Moje skromno misljenje je da su napravljeni propusti i da se za isti navac moglo bolje i promisljenije.
U plavu saharu :baklja:
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Jaozinho22

pon mar 20, 2017 6:16 pm

E sta reče i osta živ! :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

ChWilla
Kontakt:

pon mar 20, 2017 6:18 pm

inače, ekonomija je nauka, koja se uči na fakultetu. mada ja znam profesore prava koji tvrde da nije tako :rofl:

generalno ja se mogu složiti sa tim da do kraja ove sezone, zbog euforije i "strukture" utakmica koje su ostale cijena karata i neće bitno uticati na posjetu. a za sljedeću baš, baš moraju sjesti ljudi kojima je to zanimanje i osmisliti stvari da se maksimizira i posjeta i prihod.
gradi željo boli te *****

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon mar 20, 2017 6:21 pm

arelinho je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
pon mar 20, 2017 6:18 pm
inače, ekonomija je nauka, koja se uči na fakultetu. mada ja znam profesore prava koji tvrde da nije tako :rofl:

generalno ja se mogu složiti sa tim da do kraja ove sezone, zbog euforije i "strukture" utakmica koje su ostale cijena karata i neće bitno uticati na posjetu. a za sljedeću baš, baš moraju sjesti ljudi kojima je to zanimanje i osmisliti stvari da se maksimizira i posjeta i prihod.
Pošto vidim da se ti razumiješ u to pa možeš li mi odgovoriti na ovo pitanje? Da li ekonom u klubu mora imati završen ekonomski fakultet?
Spoiler:
:rofl: :rofl:
To je pitanje za Aldina :D

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

pile87
Kontakt:

pon mar 20, 2017 6:36 pm

slika
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon mar 20, 2017 6:39 pm

pile87 je napisao/la:
slika
Izgleda perfektno, jos kada se ofarbaju stepenice :klanjase:
Mislim da bi fino izgledalo da se ovaj zid u VIP dijelu, koji prekida slova A i V, oboji u plavo, boju stolica

Ne mogu da vjerujem da smo ovo docekali :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

dell21
Kontakt:

pon mar 20, 2017 6:43 pm

pile87 je napisao/la:
slika
Onako kako smo godinama sanjali , hvala upravi.

ChWilla
Kontakt:

pon mar 20, 2017 6:44 pm

u plavo i bijelo da dopuni slova.
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

pon mar 20, 2017 6:54 pm

Omar500 je napisao/la:
pon mar 20, 2017 6:39 pm
pile87 je napisao/la:
slika
Izgleda perfektno, jos kada se ofarbaju stepenice :klanjase:
Mislim da bi fino izgledalo da se ovaj zid u VIP dijelu, koji prekida slova A i V, oboji u plavo, boju stolica

Ne mogu da vjerujem da smo ovo docekali :)
Ma gdje perfektno, jesi normalan.
Klasicni BH poluproizvod. Kc ne valja. Sramota, kad se pravi nek se napravi kako treba..
Puuu

Schwarz
Kontakt:

pon mar 20, 2017 6:56 pm

LARS1921 je napisao/la:
pon mar 20, 2017 5:26 pm
Pokušaj fotošopa

slika
Zasto se ovo krajnje A razlikuje od ovog prvog?Nisu ista😁A i ove su stepenice su se nakrivile na kraju 😁😁😁
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Eisenbahner1921
Kontakt:

volvox je napisao/la:
Ja te neću popljuvati, ali navedi argumente zašto je to tako. To ti je isto kao da odeš kod nekog doktora i kažeš mene boli i šutiš, pa sad on mora da gleda u kašike i staklene kugle da skonta šta te boli.
Tvoj post je za pljuvanja prije svega jer si nečiji rad i trud popljuvao bez da si naveo razlog, a to ti ne valja.
Prije svega navedi šta ne valja i šta ti smeta, da se može normalno diskutovati o toj temi.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

LARSSON
Kontakt:

pon mar 20, 2017 6:58 pm

Schwarz je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Pokušaj fotošopa

slika
Zasto se ovo krajnje A razlikuje od ovog prvog?Nisu ista😁A i ove su stepenice su se nakrivile na kraju 😁😁😁
Grbavica popio pa radio :lol:

slika

Plava Porodica
Kontakt:

pon mar 20, 2017 7:01 pm

Ne znam i sto su je pravili. Sjever pokriven losim krovom. Ovo napravljeno ko poluproizvod bez krova, Jug razlicit od ove dvije tribine dva duluma udaljen od gola nakaradan, semafor ne radi, reflektor jedan ofarban tri nisu, zapad je u cetvrta razlicita tribina ne moze 200 ljudi sjesti. Strasno.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

drtooth
Kontakt:

pon mar 20, 2017 7:03 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
volvox je napisao/la:
Ja te neću popljuvati, ali navedi argumente zašto je to tako. To ti je isto kao da odeš kod nekog doktora i kažeš mene boli i šutiš, pa sad on mora da gleda u kašike i staklene kugle da skonta šta te boli.
Tvoj post je za pljuvanja prije svega jer si nečiji rad i trud popljuvao bez da si naveo razlog, a to ti ne valja.
Prije svega navedi šta ne valja i šta ti smeta, da se može normalno diskutovati o toj temi.
Tako je... istina je da uvijek moze bolje. Medjutim on nije naveo nista konkretno, argumentovano, sta bi to on bolje. U uslovima kakvi jesu, ovaj posao je odlicno obavljen.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Željo, to je moj tim!

BabOsim
Kontakt:

pon mar 20, 2017 7:07 pm

@LARS1921 bili mogao napraviti nešto slično ovome samo stavi facu Slavke slika https://youtu.be/HNxkMHChBN0

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon mar 20, 2017 7:08 pm

LARS1921 je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Pokušaj fotošopa

slika
Zasto se ovo krajnje A razlikuje od ovog prvog?Nisu istaslikaA i ove su stepenice su se nakrivile na kraju slikaslikaslika
Grbavica popio pa radio slika

slika
Eh sad ti A ode na jug, ali stepenice su bolje slika

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava