Naravno da je za hraknuti i to iz petnih zila.volvox je napisao/la: ↑pon mar 20, 2017 5:59 pmKako god, ova tribina je klasicni bosanski poluproizvod. I ne, nije do para. Ono sto fali je znanje, know how. Mi koliko god htjeli, mi ne znamo.
Naravno da je tribina veliki pomak, ali zasto jednom ne napraviti nesto kako treba, kako namece neki savremeni standard, evropski ili svjetski, kako hocete.
Nemam namjeru argumentovati, ionako me ceka pljuvacka. Moje skromno misljenje je da su napravljeni propusti i da se za isti navac moglo bolje i promisljenije.
Ako je ovo replika na moj post mislim da me nisi najbolje shvatio. Ako nije, onda nikom ništa.damirfile je napisao/la: ↑pon mar 20, 2017 5:00 pmNema nikakve povezanosti nas i nekih velikih klubova iz Evrope. Polazeci od baze navijača np. za bajern navija pola njemačke i ili Juventus gdje 70 posto Italije navija, treba realan. A da ne govorimo o kupovnoj moći i plaćama.
Veću korist ćemo imati ako povećamo prosjek gledalaca npr. smanjenjem cijene karte jer će se lakše privući sponzori. 80 posto prihoda mi imamo od sponzora.
U plavu saharuvolvox je napisao/la: ↑pon mar 20, 2017 5:59 pmKako god, ova tribina je klasicni bosanski poluproizvod. I ne, nije do para. Ono sto fali je znanje, know how. Mi koliko god htjeli, mi ne znamo.
Naravno da je tribina veliki pomak, ali zasto jednom ne napraviti nesto kako treba, kako namece neki savremeni standard, evropski ili svjetski, kako hocete.
Nemam namjeru argumentovati, ionako me ceka pljuvacka. Moje skromno misljenje je da su napravljeni propusti i da se za isti navac moglo bolje i promisljenije.
To je pitanje za Aldinaarelinho je napisao/la:Pošto vidim da se ti razumiješ u to pa možeš li mi odgovoriti na ovo pitanje? Da li ekonom u klubu mora imati završen ekonomski fakultet?ChWilla je napisao/la: ↑pon mar 20, 2017 6:18 pminače, ekonomija je nauka, koja se uči na fakultetu. mada ja znam profesore prava koji tvrde da nije tako
generalno ja se mogu složiti sa tim da do kraja ove sezone, zbog euforije i "strukture" utakmica koje su ostale cijena karata i neće bitno uticati na posjetu. a za sljedeću baš, baš moraju sjesti ljudi kojima je to zanimanje i osmisliti stvari da se maksimizira i posjeta i prihod.Spoiler:
Izgleda perfektno, jos kada se ofarbaju stepenice
Ma gdje perfektno, jesi normalan.
Zasto se ovo krajnje A razlikuje od ovog prvog?Nisu ista
Ja te neću popljuvati, ali navedi argumente zašto je to tako. To ti je isto kao da odeš kod nekog doktora i kažeš mene boli i šutiš, pa sad on mora da gleda u kašike i staklene kugle da skonta šta te boli.volvox je napisao/la: ↑pon mar 20, 2017 5:59 pmKako god, ova tribina je klasicni bosanski poluproizvod. I ne, nije do para. Ono sto fali je znanje, know how. Mi koliko god htjeli, mi ne znamo.
Tako je... istina je da uvijek moze bolje. Medjutim on nije naveo nista konkretno, argumentovano, sta bi to on bolje. U uslovima kakvi jesu, ovaj posao je odlicno obavljen.Eisenbahner1921 je napisao/la:Ja te neću popljuvati, ali navedi argumente zašto je to tako. To ti je isto kao da odeš kod nekog doktora i kažeš mene boli i šutiš, pa sad on mora da gleda u kašike i staklene kugle da skonta šta te boli.volvox je napisao/la: ↑pon mar 20, 2017 5:59 pmKako god, ova tribina je klasicni bosanski poluproizvod. I ne, nije do para. Ono sto fali je znanje, know how. Mi koliko god htjeli, mi ne znamo.
Tvoj post je za pljuvanja prije svega jer si nečiji rad i trud popljuvao bez da si naveo razlog, a to ti ne valja.
Prije svega navedi šta ne valja i šta ti smeta, da se može normalno diskutovati o toj temi.
Eh sad ti A ode na jug, ali stepenice su bolje