Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 20, 2017 1:01 pm

Grbavica je napisao/la:
pon mar 20, 2017 12:53 pm
Model1964 je napisao/la:
pon mar 20, 2017 12:24 pm
igla je napisao/la:
pon mar 20, 2017 12:18 pm
Mladost Doboj Kakanj
Daj tepsije da ih :karanje: :karanje: :karanje: :karanje: prije finala.
Bolje :karanje: sada nego u finalu.
Pricali bi godinama kako su igrali finale protiv nas. To bi im bio najveci uspjeh...finale koje su izgubili :D

ma daj nam uski pa protiv mladosti u finalu :D
Hajd što si okrutan prema zvrkovima.... ali si i prema nama :o
Tri puta bez vađenja u jednoj hefti bi nam uskratiJo :D , sram te bilo
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Okolele
Kontakt:

pon mar 20, 2017 1:03 pm

Kad bi sad na osnovu dosadasnjih medjusobnih duela ekipa koje su se plasirale u ligu za prvaka pogledali tabelu mi bi bili prvaci a tabela bi izgledala ovako..

1. Željezničar 5-3-2 13:5 18
2. Zrinjski 5-3-2 13:12 18
3. Sarajevo 4-4-2 9:7 16
4. Sloboda 3-3-4 14:14 12
5. Radnik 3-3-4 11:13 12
6. Krupa 1-2-7 9:17 5
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ellaxaz
Kontakt:

pon mar 20, 2017 1:08 pm

NAJVEĆI USPJEH U HISTORIJI BH. KLUPSKOG FUDBALA: Željezničar je bio 18. klub Evrope

http://sportske.ba/najveci-uspjeh-u-his ... ub-evrope/
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Grbavica
Kontakt:

pon mar 20, 2017 1:12 pm

Model1964 je napisao/la:
pon mar 20, 2017 1:01 pm
Grbavica je napisao/la:
pon mar 20, 2017 12:53 pm
Model1964 je napisao/la:
pon mar 20, 2017 12:24 pm

Daj tepsije da ih :karanje: :karanje: :karanje: :karanje: prije finala.
Bolje :karanje: sada nego u finalu.
Pricali bi godinama kako su igrali finale protiv nas. To bi im bio najveci uspjeh...finale koje su izgubili :D

ma daj nam uski pa protiv mladosti u finalu :D
Hajd što si okrutan prema zvrkovima.... ali si i prema nama :o
Tri puta bez vađenja u jednoj hefti bi nam uskratiJo :D , sram te bilo
hoće i hercika opaliti kad se pretjeruje u "nevađenju" :D
bolje ovako bez srčanih tegoba :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Elegant
Kontakt:

pon mar 20, 2017 1:23 pm

Samo da vas obavjestim da su geodeti na jugu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

drtooth
Kontakt:

pon mar 20, 2017 1:32 pm

Da i ja obavijestim da je proradio live stream istoka :)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Željo, to je moj tim!

Reha1921
Kontakt:

pon mar 20, 2017 1:36 pm

igla je napisao/la:
pon mar 20, 2017 12:10 pm
Koliko priče o tom Zil(j)kiću, odigrao protiv Sarajeva dobro i već ga "dovodimo". Polako, treba pratit frajera, a uopste mi se ne sviđa to što je blizak Husariću, zdrav mozak to ne može biti.
Zlikica zastupa agencija Husare znaci nema nikakve sanse da on nekad u buducnosti dodje kod nas pa vala da je novi Hazard ne bi ga doveo jer ga onaj govnar zastupa a takvi smecari nisu pozeljni u blizini svetinje.

Model1964

pon mar 20, 2017 1:53 pm

Reha1921 je napisao/la:
igla je napisao/la:
Koliko priče o tom Zil(j)kiću, odigrao protiv Sarajeva dobro i već ga "dovodimo". Polako, treba pratit frajera, a uopste mi se ne sviđa to što je blizak Husariću, zdrav mozak to ne može biti.
Zlikica zastupa agencija Husare znaci nema nikakve sanse da on nekad u buducnosti dodje kod nas pa vala da je novi Hazard ne bi ga doveo jer ga onaj govnar zastupa a takvi smecari nisu pozeljni u blizini svetinje.
Ne zastupa!

TheSvenderMan
Kontakt:

pon mar 20, 2017 2:06 pm

Draga plava braco. Znam da je off topic ali ima li medju nama informaticara ili barem onih koji zele to postati. Jos jednom, izvinjavam se na off topicu

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

cikazubo
Kontakt:

pon mar 20, 2017 2:08 pm

Mladost je po meni najneugodniji protivnik što se tiče kupa, odlična s ekipa, igraju lijep fudbal, iskusni lisac na klupi, najviše su nas oni realno napatili u ovom drugom dijelu sezone, izgledaju onako kao lagan zalogaj pored kona i ŠB koji ima tu reputaciju od prije, ali Mladost je osigurala opstanak, nemaju motiva u play outu tako da će totalno rasterećeno ući u kup gdje će sigurno bez pritiska dati sve od sebe da napokon postignu neki dobar rezultat nakon zdravog rada već godinu i po unazad, a vidjeli ste da nam mogu parirati i u posjedu kao gosti, kao domaćini svakom stvaraju šanse, bili su bolji i od Zrinjskog pretprošlo kolo ali baš nisu imali sreće i zaslužili su minimalno bod, i zbog svega toga me nekako podsjećaju na prošlogodišnji Radnik u kupu . Tako da vjerujte bolje ŠB koji je potpuno mrtva ekipa koju smo dva puta potpuno nadigrali, i kvalitetom, atmosferom, motivom nam sigurno ne mogu parirati, a po meni je čak bolje i kone od kakanjaca izvući jer ćemo se vjerovatno sresti u finalu pa bolje odma s njima završiti, mada derbi je derbi, nema favorita.

KrajPrice
Kontakt:

pon mar 20, 2017 2:09 pm

slika

edit by mod:
može ovako da se ne mučiš
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

ponosannavas
Kontakt:

pon mar 20, 2017 2:16 pm

Čestitke igračima, SLavki, navijačima. Prelijepa subota. Sve ste rekli i milina je čitati postove poslije ovakvih dana. nadam se da ćemo nastaviti uživati i do kraja prvenstva. Digli su se apetiti. Razumljivo je sve to. Moram vam reći da morate uvijek gledati cjelokupni dojam. Nemojte sada ako se dese, nedo Bog, dvije loše tekme pljuvati i reći joj propustili smo titulu i sl. Može se nama desiti pad pu pu pu.

Druga stvar koju bi volio podcrtati je to što vi sada odmah opet donosite zaključke da ne valja Obradović i sl. Odjednom sada valja ZIlkić, Peco sklon povredama, Obradović veze nema i sl. Kvalitet pojedinca nema veze sa tim kako je ekipa odigrala. Ni kvalitet Lendre nije lošiji jer je u subotu bio loš. Svaki igrač koji se dovede ima neke karakteristike i trener zna za šta mu treba takav igrač. Primjetili ste vjerovatno da je Nikolić po meni bolji od Lendre na bunker. On zadrži loptu, uposli i jači je u skoku. Sve su to detalji. ADilbeg je razvaljivao onda jer nam je takav sistem igre bio. Molim vas hajmo da ne idemo iz krajnosti u krajnost.

Sa pitarima ne bih volio igrati u polufinalu samo jer su tri tekme u sedam dana. Dosadit će sve, a i što Slavko kaže ako se moramo sastati nek to bude u finalu.

Manijaci Breza naklon do poda

TheSvenderMan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon mar 20, 2017 2:18 pm

KrajPrice je napisao/la:slika

http://imgur.com/ZBckYqX
Mislim da to ne dopušta uefa, ali zid bi mogao biti plav da se to a popuni

KrajPrice
Kontakt:

pon mar 20, 2017 2:21 pm

TheSvenderMan je napisao/la:

Ma dopusta, samo ofarnati centralni dio u boju stolica, i mali zidic gdje se prekida slovo u bijelo.
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

SWRA_1921
Kontakt:

pon mar 20, 2017 2:23 pm

Ovaj Zilkic je dobar za driblinge i ima brzinu za kontre, kondiciju odlicnu, mali je i mrsav, pa mu zato to sve ide.. Sut i ubacaj su mu kriticni. Od 4 kornera sve i jedan je upropastio, ubacaji sa 20 m takodje, a i kad je penal bio tu mu je presla preko noge koliko se sjecam, lopta je isla nikome... Tako da sacekajmo do kraja sezone za neku vecu ocjenu. Pa vidjecemo ga i sa nama kakav je i sl. Samo ga treba par puta u duelu malo oslabiti. :D

Okolele
Kontakt:

pon mar 20, 2017 2:28 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
pon mar 20, 2017 2:23 pm
Ovaj Zilkic je dobar za driblinge i ima brzinu za kontre, kondiciju odlicnu, mali je i mrsav, pa mu zato to sve ide.. Sut i ubacaj su mu kriticni. Od 4 kornera sve i jedan je upropastio, ubacaji sa 20 m takodje, a i kad je penal bio tu mu je presla preko noge koliko se sjecam, lopta je isla nikome... Tako da sacekajmo do kraja sezone za neku vecu ocjenu. Pa vidjecemo ga i sa nama kakav je i sl. Samo ga treba par puta u duelu malo oslabiti. :D
Pustiti Kerlu ili Dinu Hasanovića na njega da ga malo pridrze.. :D
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Okolele
Kontakt:

pon mar 20, 2017 2:29 pm

Predstavnici FK Željezničar i navijača, Dino Pekić i Faris Ćemo, posjetili su danas Harisa Macanovića, navijača FK Sarajevo koji je u povratku sa utakmice imao tešku saobraćajnu nesreću.
Zbog zdravstvenog stanja i odluke ljekara, nije bilo moguće posjetiti Harisovog kolegu, te navijača našeg Kluba, Mirzu Šurkovića.
FK Željezničar želi brz i uspješan oporavak navijačima te brz povratak na bh. stadione.

Model1964

pon mar 20, 2017 2:35 pm

KrajPrice je napisao/la:
pon mar 20, 2017 2:21 pm
TheSvenderMan je napisao/la:

Ma dopusta, samo ofarnati centralni dio u boju stolica, i mali zidic gdje se prekida slovo u bijelo.
Ne dopušta ako nemaš druge signalizacije za slucaj pizdaryya. Nije žuta slucajno, najvidljivija u dimu i drugim sranjima. Ako imaš elektro signalizaciju na svakom stepeniku onda možeš farbati kako hoceš.

chile
Kontakt:

pon mar 20, 2017 2:37 pm

Zasto se potencira na tim zutim stepenicama i da uefa trazi obojene. Pogledajte malo stadione po europi dosta ih uopce nisu bojili stepeniste. Zasto kod nas u zuto,em nema poveznice boja s nama em upadljivo ubija u oci. Mada ta boja u niti je nevazna samo za zamarati se oko gluposti.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

BabOsim
Kontakt:

pon mar 20, 2017 2:39 pm

Model1964 je napisao/la:
Reha1921 je napisao/la:
igla je napisao/la:
Ne zastupa!
Agencija Eurostar ga zastupa, Zeba je u toj agenciji. Vjerovatno ga Husara planira drpti na ljeto kad mu ugovor istice

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 34 gosta.

Prijava