Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 20, 2017 9:57 am

E jbg meni opet stopa link..Radi desetak sekundi i zastopa i kad ga refresh vrati na isto..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Eric Cantona
Kontakt:

pon mar 20, 2017 10:06 am

Okolele je napisao/la:
pon mar 20, 2017 9:57 am
E jbg meni opet stopa link..Radi desetak sekundi i zastopa i kad ga refresh vrati na isto..
Ja naucio ovu pjesmu sto ide kao podloga napamet :D

Vrag

pon mar 20, 2017 10:22 am

ChWilla je napisao/la:
pon mar 20, 2017 7:28 am
opet i on na kraju posta odličan igrač za produkt naše lige.

sve su to igrači koje bi odlično bilo dovesti džaba. ali što se tiče plaćanje odštete, čak i da imamo za to, jasno je da od pet-šest takvih koje "viču" u datom trenutku za jednog neko zaista naplati neku pravu odštetu. dvojica grohnu, dvojica odu džaba, a možda za jednog legne odšteta. od ovih iz prošle sezone jedino je za memiševića legla značajna odšteta, sve ostalo truba. sjećate se kad se govorilo da za govedaricu treba uplatiti stotinjak hiljada, šta je sad sa njim...peco ne može da spoji tri utakmice bez povrede, ordagić iako je jedan od najboljih igrača lige isto kuburi i već nije u godinama gdje se za njega nešto puno može naplatiti, itd.
Nekad cemo morati platiti. Mozda je i bolje naknadu NP za Zilkica nego obstecenje nekom klubu gdje diktira cijenu.

damirfile
Kontakt:

pon mar 20, 2017 10:29 am

Jednu osrednji utakmicu odigrao i vi bi ga odmah dovodili eheh.

Hadzijalagic
Kontakt:

pon mar 20, 2017 10:36 am

damirfile je napisao/la:
Haha, da se mi pitamo imali bi roster od 60 igraca.. Meni je vala jedino za oko zapeo onaj Vukotic stoper iz Krupe.. Frajer je standardno dobar a s obzirom da nam na kraju sezone, po svemu sudeci, odlaze Kerla i Bokacini ne bi bilo lose zaganjati ga ako kako moze.. Jos mu je tek 21 godina tako da bi na njemu mogli i zaraditi nesto..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Vrag

pon mar 20, 2017 10:44 am

damirfile je napisao/la:
pa neces ga odmah dovesti

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon mar 20, 2017 10:51 am

Koliko ima istine da su se Manijaci iz Breze koji su osvojili auto, istog odrekli u korist izgradnje juga, tj. dogovorili su se da auto prodaju i da sredstva usmjere u izgradnju juga.
Alea iacta est!

Elegant
Kontakt:

pon mar 20, 2017 10:53 am

Meni se cini da stream ne radi kako treba vrti snimak od desetak sekundi non stop.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mula
Kontakt:

pon mar 20, 2017 11:22 am

Prezadovoljan sam do sada postignutim rezultatima. Da ovako ostane ne bi imao nista protiv, ali gledajuči konkurente(SA i ZRI) realno bolji smo, ali ...
Ekipa je izvrsno fizički spremljena, to ponavljam po ko zna koji put, ali moram. Stvarno sam oduševljen načinom na koji je Slavko spremio ekipu i malo po malo ispunjava se ono što je on zacrtao i rekao čak i brže :)

Ekipa je i psihološki jako stabilna. Evo zadnje 4 utakmice odnosno utakmice u ovom dijelu, kada zabijemo gol svjesno se povučemo i tako dobro zacementiramo odbranu da protivniku nedozvoljavamo da napravi niti jednu ozbiljnu šansu. Eh upravo to je pokazatelj čvrstoče ekipe. Ovakvu identičnu igru je gradio i Amar( ne bih sada da uporedujem njih dvojicu i govorim ko je bolji itd itd).

Ekipa nije dovoljno uigrana. Za razliku od fizičke spreme, da se zakljuciti u pojedinim situacijama, da i dalje fali dodatna doza uigranosti. Pogotovo kada imamo otvoren prostor za kreiranje kontranapada. Ovo je i bilo nagovješteno od strane Petrovica da ce naviše biti opredjeljen na jakoj odbrani i fizičkoj spremi, a da će tokom prvenstva ekipu taktički nadograđivati.

što se tiče utakmice protiv Radnika možemo biti itekako zadovoljni odnosno prezadovoljni. Za cijelih 90 min ekipa koja je u vrhu bh fudbala nije opasno zaprijetila, onda nam to sve govori. Svi igrači su odigrali za prolaznu ovjenu.
Kjosevski- siguran, pravovremen, ali realno nije imao nekog posla
Kerla- najbolja utakmica do sada. Kada je došao kući izvadio iz džepa ključeve, mobitel i Obradovića :)
Bogičevi- dobro odigra, mada je Kerla bolji bio. Odličan u duel i skok igri, kao i iznošenju lopti. Ali je spor.
Stevanović-odličan
Stojanović- nako,Borben je i dobar defanzivno, ali ofanzivno je spor i bezopasan
Stanić- odličan, agresiavn, borben,. odličan
Miro- prolazna ocjena, ali je ovo ako uzmemo porediti sa ostalim utakmicama sigurno najlošija
Zakarić- najbolja utakmica uz Zebu igrač utakmice
Zeba-po meni igrač utakmice. Majstor, doktor,
Marković- odlično, čovjek od zadatka, rijetko kad kiksa, a i kad to uradi nije opasno. Pravi pametne prekršaje. Igrač kojeg bi svaki klub poželio. Odlično
Uglješa- dobro odigrano, ali Bgm Blagojević je trenutno nezamjenjiv na onoj poziciji.
Lendrić- da nije zabio go možda nebi dobio prolaznu ocjenu. Ovako je ispunio ono što se od njega traži.
Hasanović-odlično, agresivno u kost. Ali može igrati samo umjesto Markovića. Takva dva igrača u ekipi je previše. Samo za jednog ima mjesta
Bekrić-prošli put sam ga hvalio, jer je ljudina i dobar je igrač. Ali isto za njega važi kao i za Ugljesu i Hasanovića. Realno pored Zebe ne može igrati. Kvalitet je evidentatn. Ući u 70 ili 80 min, zamjeniti ga kada nije njegov dan i to je to. A očekivati u startnoj postavi je Bgm teško. Vidljivo je to svima.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

hardwell
Kontakt:

pon mar 20, 2017 11:25 am

Istok bi morao biti skuplji od juga i sjevera a jeftiniji od zapada. Sad koja ce da bude cijena neka uprava odluci.

Slazem se sa postom iznad, slika godine bi bila ona Osima na istoku, nekad i sad.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

ademba
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon mar 20, 2017 11:40 am

cipiripi je napisao/la:Koliko ima istine da su se Manijaci iz Breze koji su osvojili auto, istog odrekli u korist izgradnje juga, tj. dogovorili su se da auto prodaju i da sredstva usmjere u izgradnju juga.
Tačno je. Još samo treba da se sprovede u djelo. Željezničar za život cijeli!

tm8782
Kontakt:

pon mar 20, 2017 11:41 am

Bravo vrbanjuša!!!

Bravo Breza!!! Tako se živi Željezničar!!!
Respekt!!!
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Hadzijalagic
Kontakt:

pon mar 20, 2017 12:05 pm

slika
slika
slika
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

igla
Kontakt:

pon mar 20, 2017 12:10 pm

Koliko priče o tom Zil(j)kiću, odigrao protiv Sarajeva dobro i već ga "dovodimo". Polako, treba pratit frajera, a uopste mi se ne sviđa to što je blizak Husariću, zdrav mozak to ne može biti.

boju dao si nebu...
Kontakt:

pon mar 20, 2017 12:10 pm

@Hadzijalagic :palacgore: :zeljeznicar1:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jaozinho22

pon mar 20, 2017 12:17 pm

@Storme, daj nam anketu koga bi voljeli u kupu da dobijemo :kafa:
DAJ KOSOOKU PRĆIJU!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

igla
Kontakt:

pon mar 20, 2017 12:18 pm

Mladost Doboj Kakanj

Model1964

pon mar 20, 2017 12:24 pm

igla je napisao/la:
Mladost Doboj Kakanj
Daj tepsije da ih :karanje: :karanje: :karanje: :karanje: prije finala.
Bolje :karanje: sada nego u finalu.
Pricali bi godinama kako su igrali finale protiv nas. To bi im bio najveci uspjeh...finale koje su izgubili :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hurmasica
Kontakt:

pon mar 20, 2017 12:43 pm

FOTO / AC Betanija i FK Željezničar nagrađuju: Imena sretnih dobitnika

http://fkzeljeznicar.ba/foto-ac-betanij ... ika/24746/
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Grbavica
Kontakt:

pon mar 20, 2017 12:53 pm

Model1964 je napisao/la:
pon mar 20, 2017 12:24 pm
igla je napisao/la:
Mladost Doboj Kakanj
Daj tepsije da ih :karanje: :karanje: :karanje: :karanje: prije finala.
Bolje :karanje: sada nego u finalu.
Pricali bi godinama kako su igrali finale protiv nas. To bi im bio najveci uspjeh...finale koje su izgubili :D

ma daj nam uski pa protiv mladosti u finalu :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava