Lik sa gg.ba foruma

Ostajemo isto i bez 2 stopera. Mozda i važnija karika.Amar927 je napisao/la: ↑ned mar 19, 2017 11:52 pmJedina zabrinjavajuća stvar u ovoj pozitivni koja nas je krenula a to je da za dva ,dva i po mjeseca ostajemo bez dva najbolja igrača Stevanovića i Lendrica...već sad bi naši trebali razmišljati o njihovim u zamjenama...jučer me najviše obradovao Hasanović...bravo dečko...ako ovim tempom nastavis možda izguras i u prvih 11....
Eh da je Mujagic potpisao ugovor, mozda bi mogao iznijeti sljedecu sezonu sa Beganovicem, to bi bilo ekstra, ali eto.Amar927 je napisao/la: ↑ned mar 19, 2017 11:52 pmJedina zabrinjavajuća stvar u ovoj pozitivni koja nas je krenula a to je da za dva ,dva i po mjeseca ostajemo bez dva najbolja igrača Stevanovića i Lendrica...već sad bi naši trebali razmišljati o njihovim u zamjenama...jučer me najviše obradovao Hasanović...bravo dečko...ako ovim tempom nastavis možda izguras i u prvih 11....
Bolje za nas. Gazit ce nam konkurente, a protiv nas opusteno. Nece se on tamo dugo zadržati, ne voli on da mu se drugi miješaju u posao. Ako ode...
Bas
Nek se i ovo rijesilo i ako je klub najmanji krivac za ovoliko cekanje jer smo prije dvije godine izmirili sve obaveze..Hurmasica je napisao/la: ↑ned mar 19, 2017 10:37 pm
Svi računi FK Željezničar operativni
http://fkzeljeznicar.ba/svi-racuni-fk-z ... vni/24744/
ne znaju oni bruda kad je nama pocelo plavo proljece i da ce tek zavrsiti proslavom titule na Grbavici
Daj bože. Ugovor mu istice na ljeto, onaj majmun Husara još mu nije meneđer ali vrije oko njega pa vjerovatno da planira malog gurnuti u svinjskog. Hitno treba reagirati i ponuditi malom ugovor bar na godinu, dvije. Mači je sam srušio kone na debiju i to treba biti parameter iako je Velež trenutno jači od njihVrag je napisao/la:Uzeti Slobodi ovog Zilkica lijevo krilo, kada nam vec Crnov preuzima desnu stranu.
Ništa se hitno ne treba nudit. Polako skautirat,raspitivat se, gledat, tražit. Nije on jedino rješenje. Prvi ja sam spominjao Ordagića kao nekog igrača i pojačanje a frajer ima hroničnu povredu,lupamo o nekim ciframa za Obradovića on se nije vidio pored iole ozbiljnog štopera ! Ide ljeto bit će mali milion slobodnih igrača,bolje dovest trojicu koja će biti prevaga nego 9 ala Šećerović Pozder i ostali ! Mjesecima sam tupio da bi Dino mogao odigrat isto ono što je i Šećerović igrao a mi malog proglasili antitalentom a od Šećerovića napravili Ruben Nevesa u najmanju ruku. Prvo vidjet ima li kvaliteta u omladinskom pogonu koji će za 3-4 puta manje para igrat ulogu nekog polovnjaka koji će nas ogulit. Evo počela su se i ozbiljna imena vrtit oko kluba,imamo tu i Zubana koji uvijek nešto izmajmuniše u našu korist,dobro a jeftino,primjer Musa. Samo treba postepeno radit i rezultat će doći,nema ništa na ho-ruk ili preko noći... Ne treba ovdje mnogo,desno krilo,napadač,lijevi bek,štoper eventualno 2 i veznjak box to box,drugačiji od ovih što imamo. 5 igrača. 5 kvalitetnih ala Zakaric il Zeba i par omladinaca i to je to, a ne 15 na kraju dvojica valjaju.BabOsim je napisao/la: ↑pon mar 20, 2017 12:28 amDaj bože. Ugovor mu istice na ljeto, onaj majmun Husara još mu nije meneđer ali vrije oko njega pa vjerovatno da planira malog gurnuti u svinjskog. Hitno treba reagirati i ponuditi malom ugovor bar na godinu, dvije. Mači je sam srušio kone na debiju i to treba biti parameter iako je Velež trenutno jači od njihVrag je napisao/la:Uzeti Slobodi ovog Zilkica lijevo krilo, kada nam vec Crnov preuzima desnu stranu.![]()