Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

kremenko
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 19, 2017 7:35 pm

Valja nam ubiti vrijeme do prvog kola LzP
Bice recikliranja raznih tema.
Istok 10 KM (15 za evropu)
Sjever 8 KM (12 KM za evropu)
Jug 5 KM (8 KM za evropu)
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

storm_raider
Kontakt:

ned mar 19, 2017 7:36 pm

LARS1921 je napisao/la:
ned mar 19, 2017 6:01 pm
storme demantuj ih
Nema sta, sve je istina. Sabrina cuda radi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

damirfile
Kontakt:

ned mar 19, 2017 7:39 pm

kremenko je napisao/la:
ned mar 19, 2017 7:35 pm
Valja nam ubiti vrijeme do prvog kola LzP
Bice recikliranja raznih tema.
Istok 10 KM (15 za evropu)
Sjever 8 KM (12 KM za evropu)
Jug 5 KM (8 KM za evropu)
:palacgore:

storm_raider
Kontakt:

ned mar 19, 2017 7:56 pm

Nesto iz sehare... ljubavi moja, zivote moj!

Tribine "Penzija" sa gradskog hipodroma Butmir:
slika
slika
slika
slika
slika
slikaž
slika

chile
Kontakt:

ned mar 19, 2017 7:57 pm

Vizuelno teren izgleda dosta udaljen od istocne tribine, sad da li je suzavan nisam siguran ali mislim da je ranije bio blizi tribini. Mozda je to suzavanje odradjeno radi nekih propisa, jer ranije su bili dopusteni terenu do 120x90m. Marakana u Beogradu je prije imala max omjere pa je bila kao poljana u odnosu na Grbavicu.
I bilo bi fino kada bi se priblizio zeren tribinama ako tu postoje mogucnosti u skladu s pravilima.
Valjda ga ucentriraju fino i kako najbolje ekipi odgovara nakon rekonsrukcije terena.
Sto je bliza aut linija istoku sudijama je veca zabava
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned mar 19, 2017 8:00 pm

GoodisonPark je napisao/la:Sve preko 8 KM je previše za nenatkriveni Istok. Još dosta raje ide na Jug jer je tamo opet najjeftinija ulaznica, slabo ko bi prešao sa sadašnjih na novu tribinu ako recimo karta bude 10 ili 12 KM..

Da budem precizan, svi mi ćemo otici i pogledati bar jednu utakmicu sa Istoka ali ovo što pišem je vezano za publiku koja bi konstantno dolazila..
Malo ce ko sa Juga preci na druge tribine. Kada su vremenske nepogode (kisa, snijeg) posjeta se prepolovi, a ne bi morala pored 6000 natkrivenih mjesta. Morat ce se studiozno pristupiti vec postojecem problemu. Novi istok ce popraviti posjetu, ali ne znacajno. Platezna moc potencijalnih konzumenata je skromna. Naravno, prvih par tekmi ce biti ekstra. Kasnije, sa ovim cijenama tesko. Jug ce biti parametar.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:
ned mar 19, 2017 6:24 pm
e kad si naletio da ti kažem da teren jeste na maksimalnim dimenzijama, potvrdili i geodeti sad kad rade situaciju za jug... :D
Briga me za dimenzije, trener ce ih odredjivati po potrebama i mogucnostima. U domacoj ligi max, u Evropi min, ipak se treba natrcavati sa budalama u evropskim utakmicama koje jedu malu djecu za dorucak.
Ono sto si napisao za situaciju za jug; ko, šta, zašto, odakle, dokle, đe dozvola, đe urbanisticka, đe Kolđo, đe kafa, ..... to ti nama reci
5. - 7. Okt 1992.

ChWilla
Kontakt:

ned mar 19, 2017 8:03 pm

tek preliminarno geodetsko ispitivanje, bez njega ne može ni pravi idejni projekat. ništa se još konkretno ne zna.
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

ned mar 19, 2017 8:04 pm

Nadam se da ce sutra raditi stream za istok, da gledamo uzivo farbanje stepenica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kapiten
Kontakt:

ned mar 19, 2017 8:07 pm

salle86 je napisao/la:
ned mar 19, 2017 7:11 pm
igla je napisao/la:
ned mar 19, 2017 5:12 pm
Ma bit će teško napraviti neku cijenu za istok, a da nema nezadovoljnih. Ljudi su platili za desetogodišnju 1000 KM, znači 100 KM godina, neće godišnja ispod toga ići sto posto. Isto tako, moraju odrediti cijenu koja će biti dovoljno isplativa kupcima godišnje ulaznice za istok, a da cijena po jednoj utakmici ne bude prevelika.

Mislim da će 10-12 KM biti istok za utakmicu, dok će za evropske biti 15-20 KM. (vođeni trenutnom politikom određivanja cijena ulaznica.) Neće se sigurno to odrediti "onako, od oka", već je to malo zahtjevniji posao nego što se misli, bitni su i interesi kluba, ali i navijača, kako nam tribina ne bi bila prazna, tako da se mora naći balans između toga. :)
Liga 12 = 11 domaćih
LZP = 5 domaćih
Kup = 3 domaće
Europa = 1 domaća
Ovo je minimum minimuma, 20 utakmica kući
Na 10 godina, 200 utakmica
Po tome ove desetogodišnje dođu 5 KM po meču
Pojedinačne 10 nek budu
Sezonska 130+20 članska =150
Kakvih ba 130 KM ?? Pa ako je Jug 35 KM, Sjever 60 KM kako ce Istok biti duplo (cak i vise) skuplji od natkrivenog sjevera ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned mar 19, 2017 8:22 pm

Veza JUG. Nekoliko puta sam ovdje procitao da se pominje kliziste a u kontekstu izgradnje nove tribine. Nikad prije nisam cuo za kliziste na tom podrucju. Je li raja konta da ce se isto pojaviti otpocinjanjem gradnje ili fakat vec ima naznaka tog klizista.
Bez obzira sto bi nova juzna tribina bila pomaknuta blize igralistu i sa postojecom juznom tribinom ne bi imala dodirnih tacaka osim u samoj osnovi mislim da to kliziste, ako uopce i postoji, ne bi bila smetnja. A ako i postoji sanacija istog je u nadleznosti vecih nivoa vlasti (opcina, kanton) bez obzira na privatni karakter parcele na kojoj se nalazi
5. - 7. Okt 1992.

dell21
Kontakt:

ned mar 19, 2017 8:25 pm

Kakvo ba klizište haha.
Zadnja izmjena: dell21, dana/u ned mar 19, 2017 8:25 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Leon_Professional
Kontakt:

Ma coPe je strasno neugodan igrac. Treba sta izmajmunisati ako mogne, ne treba pretjerivati, ali pokusati razne nacine.
Samo nesto se cesto povredjuje.
I sad je rovit bio, i opet se povrijedi. JA kad sam vidio kad protiv pitara probi Balica i ovaj dobi crveni, dalje mi ne treba :D

Hadzijalagic
Kontakt:

ned mar 19, 2017 8:26 pm

Otkud sad kliziste? To se mozda govorilo u nekom kontekstu rusenja trenutnog juga a posto se on nece dirati onda nema ni klizista..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

ned mar 19, 2017 8:28 pm

ne bi smjelo ništa u vezi sa tranzitom i brdom biti problem jer će nova tribina ići naprijed, sa postojećom kao temeljom.

storm_raider
Kontakt:

ned mar 19, 2017 8:32 pm

Kliziste ili ne, nece uopste smetati izgradnji novog Juga.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned mar 19, 2017 8:34 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Ma coPe je strasno neugodan igrac. Treba sta izmajmunisati ako mogne, ne treba pretjerivati, ali pokusati razne nacine.
Samo nesto se cesto povredjuje.
I sad je rovit bio, i opet se povrijedi. JA kad sam vidio kad protiv pitara probi Balica i ovaj dobi crveni, dalje mi ne treba :D
ma za njega je Maksimovic iz Mladosti Maradona, iskreno :D

storm_raider
Kontakt:

ned mar 19, 2017 8:46 pm

Ide nova anketa. Malo da zakuhamo. :)

GoodisonPark
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned mar 19, 2017 8:47 pm

avlami97 je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Sve preko 8 KM je previše za nenatkriveni Istok. Još dosta raje ide na Jug jer je tamo opet najjeftinija ulaznica, slabo ko bi prešao sa sadašnjih na novu tribinu ako recimo karta bude 10 ili 12 KM..

Da budem precizan, svi mi ćemo otici i pogledati bar jednu utakmicu sa Istoka ali ovo što pišem je vezano za publiku koja bi konstantno dolazila..
Malo ce ko sa Juga preci na druge tribine. Kada su vremenske nepogode (kisa, snijeg) posjeta se prepolovi, a ne bi morala pored 6000 natkrivenih mjesta. Morat ce se studiozno pristupiti vec postojecem problemu. Novi istok ce popraviti posjetu, ali ne znacajno. Platezna moc potencijalnih konzumenata je skromna. Naravno, prvih par tekmi ce biti ekstra. Kasnije, sa ovim cijenama tesko. Jug ce biti parametar.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Baš tako studiozno se mora analizirati i donijeti odluka. Moraju se uzeti u obzir apsolutno svi paramteri.

Drago mi je da se razumijemo, i ja pokušavam da skrenem pažnju na to jer se bojim da ni blizu nećemo imati popunjen kapacitet Istoka pogotovo ako cijene budu izvan okvira. Klub - Gledalac, svi moraju biti zadovoljni. Pretpostavljam da će cijena godišnjih biti jako povoljna i to će biti prilika onima koji bi voljeli biti na Istoku.

Evo recimo ova godišnja za sjever (60KM) meni se isplatila davnih dana, gledam jučer odgledao 11 u prvenstvu i dvije u kupu + ima još 5 u prvenstvu i minimum još jedna u kupu, to je još 6 utakmica a možda i 7 tekmi.. Što bi iznosilo 20 ukupno utakmica na Grbavici u toku sezone, pa gdje ovo nije povoljno jbt.

Napomena dvije tekme ( Olimpic, Radnik-kup) gledao sa Juga s'rajom ;)

Evo nema još malo, brzo će iz kluba i objaviti cijene ulaznica za Istok pa ćemo onda moći dati neki svoj sud da li je to dobro ili ne, a ne sumjnjam da će ovi naši iz Uprave donijeti realne i rezonske odluke.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

ChWilla
Kontakt:

ned mar 19, 2017 8:48 pm

zašto nema opcija 30 i 40 KM? :kafa:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.

Prijava