Ima on vecih problema, svake druge srijede u 20:45kremenko je napisao/la:Sunce li vam ***** zarko,Vrbanjusu ste mi naljutili
...sva sreća, pa nisi ginekolog...
Nesto ne vjerujem da ce Sloboda prodati pitarima.
E to bi bilo za anale, "Šta vam se ne sviđa na tribini koju ste čekali vaš cijeli život?"Masinovodja je napisao/la: ↑pet mar 17, 2017 4:08 pmMozel anketa da pogadjamo sta ce nam smetati kad se bude jug pravio???
A i ovo "I" i "C" nije iste velicine kao ostala slova![]()
Isti taj covjek u svemu nadje neku negativu , nemoguce je da uvijek nesto ne valja. Da li to namjerno radi da bi kontras bio i u centru paznje ili mu zaista sve ovo ne znaci mnogo zaista ne znam, nije jedini mnogo je takvih jos sto samo uzmu tastaturu i pisi svasta po forumima ili zvanicnoj. Do prosle godine svi smo zeljeli samo na onaj korov staviti stolice, pa se prizeljkivala i neka montazna daj sta das, pa trebalo iz dvije faze , da bude prva faza ko pola sjevera, a druga kad bude bice, i ljudi pokrenu raju, odradi se za 3 mjeseca perfekt tribina kakvu smo samo sanjali ranije, i opet nekom nesto smeta, sta hoce da sjedu na stolicu i da mu dvije hostese pridju i drkaju mu citavu tekmu , i tad bi bili nezadovoljni. Inace se ne osvrcem na ove postove ali mjesecima trpim ovo sranje, Istoce meni si najljepsi na planeti, kuci se svojoj nisam radovao kao tebi, hvala svakom ko je doprinio da niknes i ko je radio na tebi , mnogo vise nas je prezadovoljnih i zahvalnih , a srecom manji broj lezihljebovica i strucnjaka !kvalitet je napisao/la: ↑pet mar 17, 2017 4:09 pmČovjek kaže da mu se ne sviđa ovo sa stepenicama, a vi, umjesto da ponudite druge argumente, napadate ga. Ni meni se ne sviđa to neko odvajanje, mislim da bi neka suptilna ograda bila dovoljna između "desetogodišnjaka" i "običnih". No, mislim da to i nije toliko bitno, ali pokušajte malo smanjiti doživljaj, svako ima pravo na svoje mišljenje i ne vidim svrhu da se neko napada ako ima drugačije razmišljanje. A pogotovo ne loši pokušaji ironije i/li sarkazma. Diskutujmo normalno..
Nije problem u misljenju nego se previse sere oko svega, i oko najmanje sitnice se trazi razlog da se sere, uopste se ne radi o komentarisanju i diskutovanju. Te ne valja ovo, ne valja ono, ne valjaju slova, zasto je toliki razmak, treba cerada, ne valjaju stepenice, treba ofarbat ono, treba i reflektore, itd. Isto kao da u upravi sjede lopovi i ublehasi neki koji pojma nemaju, koji ni granap ne znaju voditi pa cemo im malo mi soliti pamet sta trebaju raditi a istina je da se radi o ljudima koji su finansijski jaki, sposobni, pametni itd..kvalitet je napisao/la: ↑pet mar 17, 2017 4:09 pmČovjek kaže da mu se ne sviđa ovo sa stepenicama, a vi, umjesto da ponudite druge argumente, napadate ga. Ni meni se ne sviđa to neko odvajanje, mislim da bi neka suptilna ograda bila dovoljna između "desetogodišnjaka" i "običnih". No, mislim da to i nije toliko bitno, ali pokušajte malo smanjiti doživljaj, svako ima pravo na svoje mišljenje i ne vidim svrhu da se neko napada ako ima drugačije razmišljanje. A pogotovo ne loši pokušaji ironije i/li sarkazma. Diskutujmo normalno..
Nek nam daju svima po vile ili pleteće igle i da bockamo, kaže čovjek i to će pomoćicikazubo je napisao/la: ↑pet mar 17, 2017 4:30 pmU slučaju da ne dođe do dogovora sa UEFA-om/savezom kda je u pitanju teren, onda bi bilo dobro kada bi uradili rekonstrukciju kao ŠB i Zrinja, čitam upravo da Borac takođe ide tim putem i sve to odrađuje ista firma iz Srbije koja se zove "Bella Flora", mada možda smo mi već i vodili neke razgovore s nekim slovencima, bar se tako pričalo prije početka sezone dok je još Kostić bio tu.
To su oni na ogradi kojima je krivo.voltron30 je napisao/la: ↑pet mar 17, 2017 2:15 pmBaš smo nekakav čudan narod. Ovo pronalaženje mana me podsjeća, kada neko skrpi da sebi gradi kući i otpočne je praviti, a par lokalnih lola se naklati na ogradu pa podjebava, zašto ti je ovo 'vako, zašto ono 'nako... A ovamo čovjek presretan jer pravi kuću.
Ja odgledao dva puta zaredom onaj klip, i sad ću opet. Neopisiv osjećaj, jbt, treperim k'o da sam kakvu najbolju trebu zbario.Tribina stvarno prelijepo izgleda, još ovaj efekat sunca, plavih stolica, bijelog betona... ma ljepota. Uživajte bolan, ovo je historijski trenutak!
Ahahahhaha.... nista ne brinite zubi su na broju, pacijent prezivio xDAsharaK je napisao/la:samo da ovaj gore ne izvadi pogrešne zube ...